Yamaha EPH-100

Yamaha EPH-100
Yamaha EPH-100
Yamaha EPH-100 ingår i kategorin Hörlurar och finns i följande versioner:

Färger
Pris     
Delbetalning
Silver
1 st
Omgående
1 st
0
1.090:- st


Yamaha EPH-100 är en fantastisk uppfinning för den ljudkräsne på språng! En in-earlur som presterar det rena, detaljrika ljud vi kommit att känna som Yamahas signum.

- Tvåstegsmuddar
- 5 storlekar
- Aluminium
- 20 – 20 000 Hz

Fantastiskt driv
Yamaha EPH-100 är en guldpläterad lur av högsta klass. Muddarna, som har ett extra lager än vad som är brukligt, sitter väldigt tätt. Tack vare detta får du minimalt ljudläckage och djupare bas. Muddar följer med i passtorlekarna SS/S/M/L/LL.

Klart ljud
Eftersom muddarna går så pass långt in i öronkanalen minskar distortionen - men inte bara det. I vanliga in-earlurar studsar ljudet obalanserat genom öronkanalen. EPH-100 har i sin tur spikrakt riktade ljudsignaler mot örontrumman. Ljudbilden blir extremt klar, med en naturlig närvarokänsla.

Smart Cable Holder
Smart Cable Holder minimerar risken att hörlurarna ska knyta ihop sig när de är nerpackade. Utöver detta är kabelns material resistant mot att krulla sig. Det medföljer en 2 meter lång förlängningskabel samt en 6,3 mm adapter.
Tillverkare:
Modell:
EPH-100
Typ:
In-ear
Vikt:
0.1 Kg
Garanti:
2 år
Inkom i sortimentet:
2012-05-18
Jämför Yamaha EPH-100 med en annan produkt i samma kategori: 


Det ska löna sig att handla av Hembiobutiken!

Genom vårt unika Trygghetspaket, som ingår i priset, lämnar vi alltid minst 3 års garanti på alla produkter*, en del har till och med 5 års garanti, där många av våra konkurrenter endast ger 1 år!

* 3 års garanti gäller inte Hörlurar, Datorer/Nätverk, Spelkonsoler, Tillbehör, demo/service exemplar eller förbrukningsvaror såsom projektorlampor, spray etc. I dessa fall gäller tillverkarens garanti.

Som om det inte vore nog har vi även en unik pixelgaranti för TV-apparater och projektorer samt en lampgaranti för projektorer som ingår i priset!

Vi erbjuder öppet köp i 30 dagar för oöppnade produkter!

Oavsett vad du köper från oss får du den billigast frakten gratis. Tex kostar det inget extra att få en stor TV-apparat hemkörd till dörren, det ingår i produktpriset.

Vill du få leverans på kvällstid kan Postens Hempaket vara en lösning, vill du få din leverans nästa dag (förutsätter att vi har alla produkter på lager) väljer du företagspaket (gäller inte privatpersoner, endast företag enligt Postens regler) och betalar bara mellanskillnaden mellan det och gratisfrakten.

Vi kan produkterna vi säljer och du har alltid tillgång till gratis support via mail, telefon eller så svänger du förbi något av våra showrooms.

Hembiobutiken är ett stabilt företag med god ekonomi som funnits sedan 2001.

Du kan läsa mer i våra köpvillkor.

Ge betyg »

Ge ditt betyg för Yamaha EPH-100


Betyg: *
Namn: *
E-post: * (visas ej)
Kommentar: *


När du ger ditt betyg kommer det att komma in till oss för granskning innan vi publicerar det på vår hemsida. För att säkerställa att din kommentar kommer med är det viktigt att du tänker på ditt språk och att din kommentar hör till produkten du ger ett betyg.

Din e-postadress kommer ej visas publikt på hemsidan utan kommer att användas för att skicka dig en notis om när ditt betyg har godkänts och publicerats på vår sida.