Hembiobutikens Blogg
Välkommen till vår blogg där du kan läsa om vad som händer hos oss, nyheter från hembiovärlden, tips och trix mm mm. Kommentera gärna och missa inte att prenumerera på feeden!
Samsung 2010 (1)
2010-01-28
Idag hade vi ett möte med representanter från svenska Samsung och gick igenom lite vad som komma skall samt nuvarande utbud

Det är onekligen ett riktigt spännande sortiment som kommer lanseras runt april och det är inte bara 3D som är det mest intressanta bland funktionerna. För det första kommer det komma ännu mer modeller än i dagsläget. Samsung satsar på att förstärka sin position som nr 1 på TV i Norden och som en del i det blir det fler modeller samt certifiering för de modeller som kräver mest kunskap att sälja/dema. Det ser vi som extra roligt då vi traditionellt varit starka på toppmodellerna från Samsung.

Samsung bygger dessutom in mer finesser i TV-apparaterna och Blu-Ray spelarna, tex kommer stöd för inspelning av TV-program via EPG (Elektronisk Programguide) och via externt minneskort/hårddisk att vara möjligt på vissa modeller. Multimaskiner som klarar att spela upp Blu-Ray och MKV-filer samt spela in TV-program och som har inbyggd hårddisk lanseras vilket blir en perfekt partner till din projektor.

Sedan, hör och häpna, kommer vi få se surroundreceivers från Samsung. Kanske inget för dagens toppsegment men ändå en intressant utveckling.

Hembiobutiken kommer att skriva avtal med Samsung vilket ger oss en bra position och stärker oss både pris- och kompetensmässigt. Vi längtar nu till våren för lansering av de nya produkterna!
// Mattias
Visad 3.081 gånger