Din kundvagn är tom

Hembiobutiken rekommenderar - komplett paketlösning

För de som vill unna sig ett riktigt fint hembiopaket har vi tagit fram en komplett lösning för de som vill ha ett maffigt 5.1-ljud i ett storbildsformat!

Bioupplevelse hemma!

Hembiobutiken kan erbjuda ett komplett hembiopaket som lyser upp vintermörkret hemma i soffan. Vi har tagit fram en helhetslösning med ett uppslukande och kraftfullt surroundljud i Monitor Audios Bronze-serie som lirar tillsammans med en Marantz SR6013 hembioreceiver. Bilden står Epson för med sin EH-TW7400 4K E-shift-projektor och 99 tums ramspänd duk från Euroscreen som är bra lämpad för ljusa vardagsrum.Detta ingår:


Monitor Audio Bronze 5.1 högtalarpaket


Ett sammansvetsat 5.1-högtalarpaket som genom åren blivit prisat av både kunder och branschtidningar. Dynamik, musikalitet och rejält med punch som greppar tag i lyssnaren med en mjuk och balanserad ljudbild tack vare Monitor Audios domediskant i guld och C-CAM element. Fronthögtalarna Monitor Audio Bronze 5 är ett par slimmade golvare som är lätta att placera tack vare sin storlek och frontriktade basport. Centerhögtalaren Monitor Audio Bronze Centre och surroundhögtalarna Monitor Audio Bronze Centre kompletterar ljudet tillsammans med subwoofern Monitor Audio Bronze W10 för en uppslukande filmupplevelse!


Marantz SR6013 hembioreceiver


Marantz hembioreceiver som levererar ett varmt och transparent ljud som passar lika bra till film som ren musiklyssning. En fin matchning med Monitor Audio och är förberedd för dagens moderna format som 4K/HDR, Dolby Vision, Dolby Atmos och mycket mer så du kan koppla in alla dagens moderna prylar. Audyssey-kalibrering ställer in ljudet automatiskt i ditt rum via den medföljande mikrofonen och vill du snabbt och smidigt lyssna på musik finns både Spotify Connect och HEOS multirum.


Epson EH-TW7400 projektor


2018 års 4K-kompatibel hembioprojektor som ger en mäktig bildupplevelse. Gott om ljusstyrka och flexibel installation tack vare generös lensshift och motoriserad lins som gör att bilden blir lätt att anpassa i de flesta rummen. Epson EH-TW7400 använder en s.k 4K E-shiftteknik där man använder en 1920 x 1080 panel, men dubblerar denna och flyttar den en halv pixel diagonalt. Resultatet blir en skarp och bra bild med högre upplevd pixeltäthet än en normal 1920 x 1080 panel kan skapa. Detta bidrar även till att projektorn kan ta emot en riktig 4K/UHD-signal och hantera den rätt.


99 tum Euroscreen Frame Vision Veltex Flexgrey projektorduk


En bra projektorduk gör underverk för att få en bra och skarp bild i ditt rum. Euroscreens Flexgrey-duk använder sig av ett stretchmaterial som är otroligt slätt och lämpar sig bra för dagens högupplösta 4K-material (upp till 8K). Den gråa strukturen med en gain på 0.8 gain och betraktningsvinkel på 180 grader gör att man har bra möjligheter att få en kontrastrik bild även i ljusare rum. 99 tum innebär ett bildmått på 220 x 123.5 cm plus en 10 cm tjock ram klädd i Veltex-material för en lyxigare finish samtidigt som den håller inne ströljuset från projektorn.


Vi guidar dig rätt


Vill du ha mer information om paketet och eventuella tillbehör är ni mer än välkomna att kontakta oss på Hembiobutiken. Vi erbjuder olika färgalternativ på högtalarna och receivern och kan rekommendera kablar, fästen etc som är värt att införskaffa i samband med köpet.