Din kundvagn är tom

 

Bästa TV-apparaterna 2018

Söker du den bästa TV-apparaten så är det oss du ska tala med. Med nästan tjugo års erfarenhet från att utvärdera TV-apparater och ge rätt råd till kunder så titulerar vi oss gärna som en av de främsta i landet på detta område. Med vår inriktning på toppsegmentet av vad marknaden har att erbjuda så är vi mer eller mindre i en helt unik position i denna nisch och är i vår mening då helt rätt inköpsställe för dig som ställer lite högre krav. Nu har 2018 års modeller precis kommit in i våra butiker och vi har djupdykt i dessa under de senaste veckorna för att kunna ge dig som kund, rätt råd för din TV-investering.

Ett brett sortiment av toppmodeller

Nu har nästan alla av de nylanserade toppmodellerna dykt upp i våra butiker och vi har fått möjlighet att installera, mäta deras bildegenskaper och kalibrera dem efter ISF-standard.


Vi har alltså bra koll på marknadens alla nya toppmodeller som lanserades under sommaren 2018. Naturligtvis är det inte bara rena bildegenskaper som avgör vilken TV som passar ditt behov utan vi har även tittat på inbyggda appar, bildhanteringsmotorer med mera när vi gjort våra butiksgenomgångar. Allt för att vi ska kunna ge dig rätt rekommendation för vilken modell som passar ditt behov.


Det är den kunskapen du kan utnyttja när du väljer oss som leverantör. Som vanligt har vi adderat 3 års garanti och gratis hemkörning för TV-apparater större än 43 tum, till vårt erbjudande så att du kan känna dig trygg i ditt köp. I Stockholm och Göteborgsområdet kan vi även erbjuda professionell installation och kalibrering av din nya TV (eller projektor) som tilläggstjänster.

Kontakta oss nedan eller kom in till någon av våra butiker. Så kan vi börja med en behovsanalys och hjälpa dig rätt i TV-djungeln.


Hitta till oss


Västra Frölunda

Sundbyberg