Din kundvagn är tom

 

Nya högtalare från Triangle. Aktiva bokhylle och golvmodellerna LN-01A, LN-05A

Stilrent, modernt, coolt. Intrycken från Triangles nya paketlösning med läcker vinylspelare tillsammans med de aktiva golv eller bokhyllehögtalarna i Elara-serien ger ett grymt snyggt intryck samtidigt som de låter fantastiskt bra. En lösning för det moderna hemmet med de ingångar som krävs för strömmande media likväl som den retroälskandes vinylentusiasten.

Utmärkande utseendeMed ett modernt utseende, så är detta en musikanläggning som verkligen förhöjer intrycket i ett hem. Matt lackade kabinett med en läcker bronsfärgade ring runt diskanten. Tygfronter i grå-ton och en finish som är oklanderlig. Detta är verkligen ett ljudsystem för det moderna hemmet.


Hifi-ljud

Franska Triangle är välkända för sina högtalare i halvmiljoners-klassen. Äkta High-end skapelser som utstrålar kvalitet, både i konstruktion och ljudet som skapas. Erfarenheterna från dessa kompromisslösa skapelser har de nu kokat ned till ett par mer eller mindre perfekta skapelser i den lägre prisklassen. LN-01A och LN-05A, Stativ och golvhögtalare med inbyggd förstärkare och DAC / Phono-steg.

Dessa skapelser levererar ett äkta hifi-ljud, som engagerar lyssnaren och verkligen trollbinder. Man försvinner upp i musiken och upplever nya detaljer i låtarna man lyssnat på hundratals gånger innan. Detta är verkligen ett par riktigt prisvärda högtalare med ett bra ljud både för strömmande musik eller när man kopplar in vinylspelaren för att uppleva äkta analog ljudkvalitet som bara en vinyl kan återge.


Ljud och Bild, Maj 2017, recension av LN-01A.
Oavsett om man spelar trådlöst eller genom en av de digitala eller analoga ingångarna kommer det massor av välljud från de 2 x 50 wattarna. Man kan som sagt justera basen och diskanten upp och ner i den inbyggda EQ:n, men som tur är behöver man inte pilla mycket eftersom det låter så bra. Speciellt bastung modern musik går utmärkt och vi ser egentligen inget behov för en extern subwoofer. En låt som ”Shadows” med Lindsay Stirling demonstrerar hur fint basen trycker till samtidigt som den lämnar plats för mellanregister och diskant. Ljudet är mjukt och varmt, med både tyngd och plats för detaljer. Vrider vi upp diskanten och sänker basen passar Triangle-paret lika utmärkt till klassisk musik, som återges ovanligt brett och detaljerat. Efter ett företagsbesök på operan kände jag mig inspirerad och satte på lite Mozart. Både ”Don Giovanni” och ”Figaros bröllop” återges med fina detaljer och den bredd och detaljrikedom som musiken förtjänar, liksom dryckesvisan i ”La Traviata” är fyllig utan att gå av på mitten. Vackert!

Nylanserad skivspelare

Under våren 2017 lanserade Triangle den nya skivspelaren, tänkt som ett perfekt komplement till LN-01A eller LN-05A. Till sin hjälp har de tagit vinylspecialisterna Pro-Ject och skapat en snygg och stilren vinylspelare som även låter bra. Skivspelaren finns i vitt eller svart utförande och säljs som paketlösning till LN-01A och LN-05A. Det går utmärkt att uppgradera pick-up för än bättre ljudkvalitet. Vi rekommenderar Ortofons pick-uper som enkel uppgradering av ljudet.En hel serie produkter

Förutom stativ och golvhögtalarna hittar vi i serien en paketlösning med tillhörande vinylspelare. Vi har högtalarstativ och för den som redan har en bra förstärkare kan man komplettera med passiva modeller i Elara-serien. Vill du förlänga avståndet mellan högtalarna så kan du komplettera med en bra tillhörande kabel. Allt finns för att du ska få ett komplett ljudsystem där hemma som du kan leva med i många år framöver.