Sony 55 tum Bravia 8 OLED 4K HDR Google-TV
- 55-tums 4K UHD HDR OLED-TV
- Google-TV smart-TV med Chromecast och röststyrning
- Slime One Slate design och 4-vägs bordsstativ
- Perfect for Playstation 5, 4K@120Hz/VRR/ALLM
- XR Contrast Booster för en cinematisk upplevelse
- Acoustic Surface Audio+ och Acoustic Centre Sync
- Stöd för Dolby Vision och Atmos, DTS:X och IMAX Enhanced
- Sony Pictures Core ingår, 10 filmer/24 månader
- Studio Calibrated - Sony Pictures Core och Netflix Calibrated
- ECO Dasbboard 2

Sony K-55XR80 är en 55-tums OLED 4K HDR-TV för bioliknande bild och ljud med estetiskt tilltalande design. Med snygg slimmad design, fantastisk bildbehandling, ljud som kommer direkt från skärmen, omfattade streamingmöjligheter och gamingstöd i toppklass, är Sony BRAVIA 8 TVn för dig som söker en komplett underhållningsmaskin.
[underrubrik]Sony BRAVIA 8 - OLED TV[/underrubrik]Sony presenterar BRAVIA 8 OLED 4K HDR-TV för bioliknande bild och ljud med estetiskt tilltalande design.[underrubrik]Höjden av bildprecision![/underrubrik]OLED-panelen på BRAVIA 8 rymmer över 8 miljoner självlysande pixlar – och är nu vackrare än någonsin! Tänk dig en intergalaktisk himmel i en episk rymdfilm – varje pixel är individuellt och noggrant kontrollerad för att leverera en djup svärta, strålande stjärnljus och vidsträckta utomjordiska färger direkt till ditt vardagsrum. Resultatet är en upplevelse full av textur och realism för en bioliknande upplevelse.

XR Contrast Booster förstärker dessa spektakulära scener ytterligare. Med hjälp av en panel med hög luminans och temperaturkartläggning blir mörka områden mörkare och ljusa områden ljusare för att ge en verklighetstrogen kontrast - precis som filmskaparnas vision.

Se över en miljard levande, verklighetstrogna färger på den här Sony-TVn! Oavsett om du tittar på en grym dokumentär eller ett fantasy-epos återger Sonys expansiva XR Triluminos Pro-färgpalett de subtila skillnaderna i nyans och mättnad - precis som du skulle se det i verkligheten.

Återupptäck detaljer! Även äldre filmer kommer närmare 4K-kvalitet med Sonys 4K-uppskalningsteknik. XR Clear Image använder zonindelning och dynamisk bildanalys för att minimera brus i en bild, så att du kan njuta av alla dina favoritfilmer utan distraktioner.

XR OLED Motion håller sport- och actionscener jämna, ljusa och tydliga. Det fungerar genom att upptäcka och analysera rörelser i på varandra följande bildrutor och lägga till extra bildrutor mellan dem för att skapa jämnare scener, reducera skakningar och oskärpa.

Allt detta möjliggörs av Sonys XR-processor. Med ett scenigenkänningssystem som förstår hur människor ser och hör i verkligheten, upptäcks och analyseras varje element med mästerlig noggrannhet, sedan optimeras bilden för ultimat realism.

En av de bästa sakerna med OLED är att de fantastiska färgerna är konsekventa och sanna från alla betraktningsvinklar. Perfekt för filmkvällar med familjen eller för att bjuda in vänner för att titta på matchen eftersom att alla får den bästa platsen framför TV:n.

Sony använder sin expertis inom filmproduktion för att förverkliga kreatörens vision och samarbetar med världens främsta streamingstudior för att utveckla specifika kalibrerade lägen för dina favoriter, inklusive Netflix och Prime Video. BRAVIA 8 uppfyller höga standarder för att visa upp IMAX® Enhanced-titlar, och har även Dolby Vision® och Dolby Atmos® - teknik direkt från biografen, nu på din TV.

[produktbild]382614-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-756[/produktbild]
[underrubrik]På BRAVIA 8 är skärmen högtalaren - precis som på bio![/underrubrik]Sonys Acoustic Surface Audio+-teknik kombinerar ställdon bakom skärmen som osynligt vibrerar med diskanthögtalarna för att säkerställa att ljudet kommer direkt från den plats där det händer på skärmen. Oavsett om det är dialog från en karaktärs mun eller en explosion i fjärran, är allt perfekt synkroniserat för fullständig, bioliknande upplevelse.

Voice Zoom 3 använder det senaste inom AI-maskininlärning (artificiell intelligens) för att göra dialog och kommentarer lättare att förstå, så att även avlägsna eller dämpade röster är kristallklara. Den här funktionen fungerar till och med när du ansluter en av Sonys senaste soundbars till din hemmabioanläggning.

Allt får samma surroundljudsbehandling som på BRAVIA 8 – till och med 2-kanalsljud skalas upp till 5.1.2-kanalskvalitet! 3D Surround Upscaling skapar virtuellt ljud ovanifrån och från sidorna med hjälp av TV-högtalarna. Med stöd för Dolby Atmos® och DTS:X® kan du även uppleva spänningen med 360 Spatial Sound-utrustning.

Simultaneous Audio Output är en ny funktion som gör att du kan höra ljud från TV:n och en ansluten Bluetooth-enhet samtidigt. Du och din partner kan till exempel behöva olika volymer när ni tittar på en film tillsammans, eller så kan ni till och med lyssna från köket med hörlurar.

[produktbild]382615-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-294[/produktbild]
[underrubrik]Förvandla ditt hem till en BRAVIA-Biograf![/underrubrik]Sony BRAVIA 8 i kombination med en Sony Soundbar är utformad för att fylla varje hörn av ditt rum med själsberörande, filmiskt ljud för en oöverträffad ljudupplevelse.

360 Spatial Sound Mapping som finns på Sonys senaste soundbars fungerar genom att skapa flera fantomhögtalare runt dig i en filmisk layout. Inget annat än revolutionerande - det låter dig ta med dig sann biografunderhållning hem.

Acoustic Center Sync förvandlar din TV till centerhögtalaren i din hemmabioanläggning. Detta är en ännu mer fängslande ljudupplevelse , när ljudet kommer från den plats där det händer på skärmen, istället för enbart under TV:n från soundbaren.

Med sitt integrerade användargränssnitt utlovar en BRAVIA-Biograf enkel kontroll. Justera ljudsystemets volym, ljudfält med mera direkt från fjärrkontrollen till tv:n via BRAVIA-menyn Snabbinställningar. Sony | BRAVIA Connect-appen ger dig möjlighet att styra din TV och soundbar via din smartphone också.

[produktbild]382616-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-292[/produktbild]
[underrubrik]Slimmad design och 4-vägsbordsstativ[/underrubrik]BRAVIA 8 är mer än bara en elegant TV; Den är utformad för att vara huvudattraktionen i ditt vardagsrum. Sonys designers har omsorgsfullt skapat en möbel som harmoniskt smälter in i ditt hem och kan kompletteras med matchande tillbehör, till exempel soundbars från Sony.

Sonys 4-vägsstativ ger dig flexibiliteten att välja mellan ett utvändigt läge för stora ytor, ett invändigt läge för mindre hyllor och två olika soundbar-positioner. Den består av tunn, platt stål med en metallisk hårfin finish som passar in i alla miljöer (och från alla vinklar) men kan också döljas på ett smart sätt - placera en Sony-soundbar ovanpå och den syns praktiskt taget inte!

[produktbild]382618-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-542[/produktbild]

Sonys One Slate Seamless Edge TV-design förenar skärmen och ramen för att minimera distraktioner och maximera ditt synfält. Den är högkvalitativ och smutsavvisande, med en slät baksida i ett stycke som ger en tidlös elegans till ditt hem. BRAVIA 8 ser särskilt elegant ut när den monteras på väggen tack vare sin ultratunna profil och väldefinierade kanter som matchar väggarna.

[produktbild]382617-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-768[/produktbild]

Kabelhållare och bakstycken, utformade för att vara diskreta från alla vinklar, håller kablarna snyggt dolda.

[underrubrik]Med miljön i åtanke[/underrubrik]Du kan enkelt övervaka och justera dina energiinställningar för optimal effektivitet med Eco Dashboard 2.

TV:n är delvis tillverkad av Sonys egen återvunna SORPLAS(8)-plast, medan förpackningen inte bara använder mindre plast, utan också är mindre och lättare för att minska CO2-utsläppen med upp till 15 %.

Sonys nya premium Eco Remote är tillverkad av 80 % återvunnen plast, är uppladdningsbar, lätt att rengöra och har en bakgrundsbelysning så att du fortfarande kan se knapparna även på mörka filmkvällar!

[produktbild]382615-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-247[/produktbild]
[underrubrik]Google TV med Chromecast och röststyrning[/underrubrik]Med Google TV får du tillgång till över 10 000 appar och spel, där allt är organiserat och rekommenderat baserat på dina personliga intressen. Med röstsökning kan du hitta nytt innehåll supersnabbt - tryck bara på röstknappen på fjärrkontrollen och säg något i stil med ""hitta actionfilmer""!

Vill du titta på innehåll från din iPhone, iPad eller Mac på TVn? Apple AirPlay 2 gör det enkelt att streama. Med Chromecast built-in kan du också casta filmer, serier eller foton med mera från din telefon eller surfplatta till den stora skärmen.

[produktbild]382046-sony-k-85xr90-4k-hdr-mini-led-google-tv-076[/produktbild]
[underrubrik]Utmärkt för gaming[/underrubrik]Gamers kommer att upptäcka skaparens sanna avsikt! Alla dina spelfunktioner i HDMI 2.1 fungerar för ett smidigt, responsivt spelande, inklusive 4K@120Hz, variabel uppdateringsfrekvens (VRR) och Auto Low Latency Mode (ALLM). Dolby Vision® stöds för mer levande färger, verklighetstrogen kontrast och intensiv ljusstyrka, vilket ger en helt ny nivå av djup och realism.

[produktbild]382047-sony-k-85xr90-4k-hdr-mini-led-google-tv-507[/produktbild]
[underrubrik]Perfect for Playstation 5[/underrubrik]BRAVIA 8 har exklusiva funktioner när du ansluter din PS5® till TVn. Auto HDR Tone Mapping optimeras omedelbart under den första installationen, vilket gör att du kan se fler detaljer i de mörkaste skuggorna och ljusaste högdagrarna i en scen. Auto Genre Picture Mode växlar automatiskt till spelläge för att minimera fördröjning och maximera svarstiden när du spelar PS5®, och växlar tillbaka till standardläget när du tittar på film.

Med appen PS Remote Play kan du spela utan att behöva flytta konsolen från ett rum till ett annat rum, till exempel hemma hos en kompis.

Alla dina spelinställningar och assistansfunktioner finns på ett snabbt ställe - Game menu 2. Här kan du till och med söka efter YouTube-videor och byta till multivy när du behöver multitaska.

[produktbild]382048-sony-k-85xr90-4k-hdr-mini-led-google-tv-558[/produktbild]
[underrubrik]Sony Pictures Core[/underrubrik]När du köper den här TVn kan du lösa in 10 filmer till ett värde av 1690 kr i SONY PICTURES CORE-appen och 24 månaders streaming. Med IMAX® Enhanced och Dolby Atmos®-titlar finns det inget bättre sätt att se hur otroliga filmerna är på BRAVIA 8.

[produktbild]382049-sony-k-85xr90-4k-hdr-mini-led-google-tv-709[/produktbild]
[underrubrik]Kompatibel med BRAVIA CAM[/underrubrik]BRAVIA 8 kan även kompletteras med BRAVIA CAM (ingår ej). Med Ambient Optimization Pro får du alltid bästa möjliga bild och ljud från din TV. Anslut BRAVIA CAM (ingår ej) som känner igen var i rummet du befinner dig och hur långt ifrån TVn du sitter, därefter justerar den ljud- och bildinställningar efter detta så du alltid kan njuta av TVns underbara prestanda. Ljudet blir fylligare med en tydligare dialog och bildens ljusstyrka anpassas automatiskt efter rummets ljusförhållanden. Med BRAVIA CAM kan du även via kompatibla appar ha videochattar med dina nära och kära.

[produktbild]382046-sony-k-85xr90-4k-hdr-mini-led-google-tv-654[/produktbild]
[underrubrik]Anslutningar[/underrubrik] [produktbild]382619-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-346[/produktbild]
[underrubrik]Dimensioner BRAVIA 8[/underrubrik] [produktbild]382614-sony-k-77xr80-77-tums-4k-hdr-oled-google-tv-945[/produktbild]Digtal-TV mottagare
Sony 55 tum Bravia 8 OLED 4K HDR Google-TV har:
- inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar (DVB-T).
- inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar av HDTV (DVB-T2).
- inbyggd TV-mottagare för digitala kabelsändningar (DVB-C).
- inbyggd TV-mottagare för digitala satellitsändningar (DVB-S2).

Observera att mottagarna var och en kräver en CA-modul för programkortet. CA-moduler hittar du här.

 
Modeller
Mörk silver 25.990:-


Typ:
55 tum

Bildformat:
16:9 (Widescreen)

Bildyta:
55 tum

Upplösning:
4K UHD, 3840 x 2160

Bildfrekvens:
120 Hz Native

Bildingångar:
4 x HDMI 2.1 (2 x 18Gbps, 2 x 48Gbps)

TV-Tuner:
DVB-T/T2DVB-C/DVB-S/S2

Hålbild väggfäste (BxH):
VESA 300 x 300

Ljudutgångar:
1 x HDMI (eARC/ARC), 1 x optisk, Bluetooth

Övriga anslutningar:
2 x USB, CI+ slot, Bluetooth, WiFi, Ethernet, S-Center Speaker in

Mått:
Utan stativ: 1223 x 706 x 37 mm (vikt 17.1 kg)
Med stativ (standard): 1223 x 732 xx 248 mm (vikt 18 kg)

Vikt:
17 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-05-20