Enkl Sound Copenhagen ES1
- Portabel högtalare med cool design
- Utvecklad och designad i Danmark
- Streamingstöd via Bluetooth 5.3 med lång räckvidd
- Enormt ljudtryck, upp till 125 dB
- Upp till hela 80 timmars batteritid
- Total uteffekt på 240 watt Klass D (3 x 80 watt)
- Dubbla 10-tums basar, 1.5-tums diskant
- Snabbladdningsfunktion, 1.5 timmar för full laddning
- Appstyrning för iOS och Android
- Tillverkad i ett stycke av formgjuten återvunnen plast

Enkl Sound Copenhagen ES1 är en vacker och annorlunda designad Bluetooth-högtalare med enorma kraftresurser och hög ljudkvalitet. Du får lätt fart på festen tack vare kraftfulla och högeffektiva DSP-kontrollerade Klass D slutsteg och dubbla 10-tums baselement. Din musik streamar du smidigt trådlöst via Bluetooth 5.3.
[underrubrik]Portabel designad högtalare med sanslös prestanda[/underrubrik]Högtalaren ES från danska Enkl Sound Copenhagen är en av marknadens mest energieffektiva och kraftfulla portabla högtalare. Med ett ljudtryck som kan nå upp till öronbedövande 125dB med bibehållen ljudkvalitet, en batteritid på upp till hela 80 timmar och en gedigen och väl genomtänkt konstruktion, får du en högtalare som både ser bra ut och låter fantastiskt och klarar att spela hela dagen utan att behöva laddas.

Tidningen Ljud & Bild skrev följande i sitt test av ES1. [citat]Förbluffande öppen och fokuserad ljudbild, massivt ljudtryck med kontrollerad bas. Wow! Hög partyfaktor kombinerad med audiofila egenskaper. Spelar enormt högt[/citat] [underrubrik]Klart och kraftfullt ljud[/underrubrik]Bluetooth-högtalaren Enkl Sound ES1 levererar klara och höga diskanttoner, hanterar basen med perfektion och erbjuder ett tydligt och levande mellanregister. Med två 10-tums basar och en 1.5-tums diskant, som drivs av tre energieffektiva klass D-förstärkare á 80 watt, ger den totalt 240 watt effekt. Den robusta kabinettkonstruktionen ger ett kraftfullt och naturligt ljud, med ett basreflexsystem som ökar effektiviteten vid låga frekvenser.

[produktbild]380865-enkl-sound-copenhagen-es1-421[/produktbild]
[underrubrik]Suverän batteritid[/underrubrik]Tack vare Bluetooth 5.3 med BT Low Energy Audio (BLE Audio), och ett väl tilltaget batteri, får du upp till hela 80 timmars batteritid (mellanvolym) och cirka 20 timmar vid full volym på en enda laddning, extremt svårslaget! En kraftfull 100 watts USB-C laddare medföljer som klarar att ladda upp till fullt batteri igen på ungefär 1.5 timmar.

[underrubrik]Robust kabinett[/underrubrik]Kabinettet är tillverkat till största delen av återvunnen plast som gjutits i ett enda stycke. Designen är danskt industriell i en häftig triangelformad konstruktion och det finns inga synliga skruvar eller skarvar i kabinettet, vilket ger en riktigt clean look. Högtalaren är dessutom stänksäker. På baksidan av högtalaren finns ett bärhandtag som gör det enklare att transportera högtalaren när man på språng.

[produktbild]380866-enkl-sound-copenhagen-es1-574[/produktbild]
[underrubrik]Smidig styrning via app[/underrubrik]Via appen Enkl Sound, som finns tillgänglig kostnadsfritt för både iOS och Android, kommer du åt en mängd olika inställningar som EQ, inställningar för flera högtalare, kan kontrollera återstående battertid mm.

[produktbild]380867-enkl-sound-copenhagen-es1--02[/produktbild]

 
Modeller
Grå 12.990:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja (96Wh), upp till 80 timmars drifttid

Bluetooth:
Ja, 5.3 med BLE Audio (Bluetooth Low Energy)

USB:
Ja, endast för laddning av telefon

Mått:
595 x 505 x 320 mm

Vikt:
12 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-04-12