iFi Audio DC Blocker+
- Intelligent DC blocker
- Uppgraderad modell med högre effekttålighet
- Dämpar effektivt transformatorbrum
- Ansluts direkt i produktens IEC-uttag
- Skyddar mot EMI (Electromagnetisk Interferens)
- Påverkar inte produktens skyddskretsar
- Max strömstyrka >14A (kontinuerligt 10A)

iFi Audio DC Blocker+ är en smidig liten pryl som effektivt förhindrar likström från att leta sig in i apparaten vilket eliminerar transformatorbrum.
[underrubrik]Ansluts direkt i apparaten[/underrubrik]Ett vanligt problem bland förstärkare som har kraftfull strömförsörjning är att du kan uppleva ett störande mekaniskt hum från apparatens nätdel, det brukar höras speciellt tydligt om du lägger örat mot eller nära chassit. Detta beror likström som inte skall finnas på nätspänningen, vilken kan leta sig in till elektronikens transformator och orsaka ett brummande ljud.

Den lilla och smarta iFi Audio DC Blocker+ hindrar den här signalen från att ta sig fram till strömförsörjningen och eliminerar effektivt transformatorbrummet. Adaptern kopplas direkt in i apparatens IEC-uttag och sedan ansluter du din strömkabel till denna och vägguttaget.

[produktbild]380587-ifi-audio-dc-blocker-315[/produktbild]

Blockern går även att använda i kombination med [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/tillbehor/tillbehor/326260-ifi-audio-gnd-defender/]iFi Audios GND Defender[/url] för optimal prestanda.

[produktbild]380588-ifi-audio-dc-blocker--02[/produktbild]

 
Modeller
Vit 1.790:-


Typ:
DC/ Adapter

Beskrivning:
Blockerar oönskad likströmssignal

Mått:
46 x 32 x 75 mm

Vikt:
0.08 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-04-04