Sangean WR-101 bordsradio med Bluetooth
- Bordsradio i skön retrostil
- Inbyggda mottagare för AM och FM
- Streamingstöd via Bluetooth
- Akustiskt avstämt kabinett i trä
- Inställningsvred för radiostationer i klassisk design
- Tonkontroller för bas och diskant
- Ljusstyrkan på radioskalan är reglerbar
- 3.5 mm AUX-ingång för anslutning av extern källa
- Uttag för hörlurar (3.5 mm)
- Inbyggd teleskopantenn, extern antenn kan anslutas

Sangean WR101 är en AM/FM radio med väldigt retroinspirerad design. Den stora klassiska radioskalan på fronten gör radion lätt att ställa in och du kan även streama din favoritmusik trådlöst via Bluetooh.
[underrubrik]Jubileumsradio i härlig retrostil[/underrubrik]Sangean WR-101 har tagits fram för att fira tillverkarens 50-års jubileum som en av de ledande tillverkarna av radioapparater. I nederkant av radions front sitter en aluminiumpanel med ett jubileumsemblem för att markera denna högtid.

WR-101 är en bordsradio i retrostil med Bluetooth-stöd som smakfullt kombinerar vintage-estetik med en enkel och stilren design. Dess kabinett är tillverkat av trä, vilket ger en varm och inbjudande känsla. Detta kompletteras av det vävda högtalartyget och användarvänliga reglage, vilket ger en smidig och intuitiv användarupplevelse.[underrubrik]Inbyggd FM och AM-mottagare[/underrubrik]WR-101 har inbyggda mottagare för både FM och AM-bandet som enkelt justeras på den stora radioskalan på fronten. Du kan även justera ljusstyrkan på denna så man slipper bli störd av ett starkt ljussken på sena kvällar och nätter.

[produktbild]380196-sangean-wr-101-bordsradio-med-bluetooth-336[/produktbild]
[underrubrik]Streamingstöd via Bluetooth[/underrubrik]Radion har stöd för trådlös streaming via Bluetooth vilket gör det enkelt att spela din favoritmusik från en telefon eller surfplatta. På baksidan av radion finns även en 3.5 mm AUX-ingång för anslutning av extern källa samt ett 3.5 mm hörlursuttag.

[produktbild]380193-sangean-wr-101-bordsradio-med-bluetooth-018[/produktbild]
[underrubrik]Tonkontroller för bas och diskant[/underrubrik]WR-101 har separata tonkontroller för bas och diskant på fronten.

Till vänster om ingångsväljaren sitter en LED-indikator som ändrar färg beroende på vilken källa du valt.

[produktbild]380197-sangean-wr-101-bordsradio-med-bluetooth-665[/produktbild]
[underrubrik]Ljudkvalitet[/underrubrik]WR-101 har två stycken element, ett fullbands- samt ett diskantelemenet, som tillsammans med ett elektroniskt delningsfilter ser till att ljudet levereras med bra dynamik och tydlighet.

 
Modeller
Vintage valnöt 3.490:-
Ljus ek 3.490:-


Typ:
Trådlös

Bluetooth:
Ja (Bluetooth 5.0)

Ljudingångar:
3.5 mm AUX

FM-radio:
Ja, samt AM

Mått:
263 x 166 x 131 mm

Vikt:
2.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-03-22