Sennheiser ACCENTUM Plus
- Trådlösa Over-Ear hörlurar
- Hybrid Active Noise Cancellation
- Upp till 50 timmars batteritid
- Bluetooth 5.2 med aptX Adaptive
- 37 mm dynamiska element för kraftfullt ljud
- Öronkåpa med touchfunktion hämtad från Momentum-serien
- Multi-Point anslutning, sömlös växling mellan enheter
- Smart Control app för smidig hantering
- Bekväm passform med stoppade öronkuddar och bygel
- Levereras med USB-C kabel och 3.5 mm kabel

Sennheiser ACCENTUM Plus är ett par trådlösa over-ear hörlurar med bekväm komfort, suverän battertid och effektiv brusreducering som låter dig njuta i dagar utan avbrott av det verklighetstrogna och detaljerade ljudet. Smidig styrning via lurarnas öronkåpor och lättanvänd app för bra överblick.
[underrubrik]Trådlösa hörlurar med lång batteritid[/underrubrik]ACCENTUM Plus har en battertid på upp till imponerande 50 timmar vilket ger dig flera dagars oavbrutet musiklyssnande innan lurarna behöver laddas igen. När det väl är dags för för uppladdning igen kan du, genom endast 10 minuters laddning, få upp till hela fem timmar batteritid igen. Föredrar du att ladda lurarna fullt går det på väldigt snabba 3.5 timmar. Lurarna levereras dessutom med en USB-C kabel samt en 3.5 mm kabel vilket gör att lurarna även kan användas trådat nät batteriet är urladdat.[underrubrik]Detaljerat och verklighetstroget ljud[/underrubrik]Få tillbaka den livemusikens spänning med ACCENTUM Plus. Den noggrant utformade akustiska designen ger en djup och omfamnande ljudupplevelse som återger varje ton, tack vare de precist vinklade 37 mm elementen. Realistiska detaljer framträder och omsluter dig i dramatiken och upphetsningen av livemusik, allt bekvämt i ditt eget hem eller på språng

[produktbild]379235-sennheiser-accentum-plus-824[/produktbild]
[underrubrik]Effektiv brusreducering[/underrubrik]Är du fast på en långdistansflygning med gråtande barn? Oroa dig inte, Sennheisers adaptiva ANC (aktiva brusreducering) är så kraftfull att den skapar en privat oas bara för dig. Den blockerar och anpassar sig till alla störande ljud runt omkring så att du kan njuta av en film eller lyssna på en podcast utan avbrott. När du sedan vill återuppleva ljuden runt omkring dig kan du enkelt aktivera det transparenta läget med bara ett tryck. Välj att höra eller stänga ute världen runt omkring dig.

[produktbild]379236-sennheiser-accentum-plus-883[/produktbild]
[underrubrik]Enkelt att skräddarsy ljudet[/underrubrik]I appen Smart Control får du tillgång till flera förinställda ljudlägen samt en 5-bands equalizer där du själv kan ställa ljudet efter dina egna preferenser.

[produktbild]379237-sennheiser-accentum-plus--02[/produktbild]
[underrubrik]Touchkontroll på hörlurskåpan[/underrubrik]Touchpad-gränssnittet ger en intuitiv kontroll över musik- och telefonfunktioner. Tryck bara för att spela eller pausa, justera volymen med reglaget och svep för att byta låt, svara i telefonen eller lägga på. Ännu smidigare är Smart Pause-funktionen som automatiskt pausar ljudet när du tar av hörlurarna, så att du inte missar ett enda ögonblick. En dedikerad knapp förenklar parkopplingen, vilket snabbar upp anslutningen, och det automatiska anti-vindläget förutser dina ljudbehov.

[produktbild]379238-sennheiser-accentum-plus-594[/produktbild]
[underrubrik]Ergonomisk design med bekväm komfort[/underrubrik]Njut av en ergonomisk design som säkerställer en bekväm passform runt öronen för långvarig njutning av musik. Det silikonbaserade inre huvudbandet och de väl vadderade öronkuddarna ger en mjuk och naturlig passform.

[produktbild]379239-sennheiser-accentum-plus-815[/produktbild]
[underrubrik]Sennheiser Smart Control app[/underrubrik]För en optimal upplevelse rekommenderar vi att ladda ner appen Sennheisers Smart Control. Med appen kan du skräddarsy din ljudupplevelse genom att använda personliga ljudprofiler, den inbyggda 5-bands equalizern, olika ljudlägen och ljudzoner. Appen är kostnadsfri och finns tillgänglig för både iOS och Android.

[produktbild]379234-sennheiser-accentum-plus-617[/produktbild]
[underrubrik]Vad ingår i paketet[/underrubrik]I paketet med med ACCENTUM Plus får du ett par trådlösa hörlurar, en USB-C-laddningskabel, ett praktiskt bärfodral, en 3.5 mm Aux-kabel och en snabbguide och bruksanvisning så du snabbt och enkelt kommer igång med att njuta av dina lurar.

[produktbild]379236-sennheiser-accentum-plus-361[/produktbild]

 
Modeller
Svart 2.690:-
Vit 2.690:-


Typ:
Wireless

Frekvensomfång:
10 - 22.000 Hz

Impedans:
Aktiv: 560 ohm
Passiv: 95 ohm

Känslighet:
106 dB SPL (1 kHz / 0 dBFS)

Kontakt:
USB-C

Mikrofon:
Ja, MEMS

Kabellängd:
USB-C 1.2 meter, 3.5 mm 1.2 meter

Tillbehör:
USB-C till USB-A kabel, 3.5 mm kabel, fodral, snabbguide

Vikt:
0.23 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-02-29