Zappiti One SE 4K HDR Demo
- 4K Universalmediaspelare med HDR
- Zappiti MagicPixel v2.5 bildbehandling
- 4K 50/60p med 10/12-bit YUV dekodning
- Dubbla HDMI utgångar (Audio/Video + Audio only)
- Belyst fjärrkontroll
- Snygg och lätthanterat mediagalleri
- Plats för hårddisk (SATA upp till 16TB)
- Ladda hem och installera Android appar på enheten
- HEVC / H.265 med 10-Bit support
- Zappiti Real Cinema

Demoprodukt i nyskick. Produkten är sparsamt använd och ser i stort ut som helt ny. Komplett med alla tillbehör.

Zappiti One SE 4K HDR är en 4K universalmediaspelare med ett snyggt och lättarbetat grafiskt gränssnitt.

[red][b]Viktig uppdatering gällande mediaspelarna från Zappiti!

[/b]Då Zappiti lagt ner verksamheten medför det vissa förändringar när det gäller användningen av online-innehåll. Zappiti Video kommer att ersättas av en app, [url=https://www.rvolution.com/download-r-video][b]R-video[/b][/url] (köps för låg kostnad [url=https://www.rvolution.com/rvideo][b]här[/b][/url], till spelarna och NAS-enheterna. Man kan som vanligt skapa en offline-samling för att hålla den fungerande, men de nya filmerna kommer inte längre att identifieras automatiskt.

Zappiti Explorer kommer fortfarande att fungera, och du kommer fortfarande att kunna komma åt sina filmer på sin NAS eller interna hårddisk. För NAS-ägare kommer de fortfarande att kunna rippa och få åtkomst till sina filer. De kommer att kunna behålla sin nuvarande samling, men det kommer inte att finnas några möjligheter att identifiera nya filmer i Zappiti Video. Garantitiden på ditt kvitto gäller och går genom oss som vanligt.

[/red][underrubrik]Zappiti mediaspelare[/underrubrik]Zappiti är en fransk tillverkare som satsar på kvalitativa mediaspelare som stödjer de flesta film- och ljudformat. Tillverkaren har flera olika modeller i varierande prisklass vilket gör det lätt att hitta rätt modell för just dina behov.

[underrubrik]Zappiti[/underrubrik]Zappiti är en fransk tillverkare som satsar på kvalitativa mediaspelare som stödjer de flesta film- och ljudformat. Maskinen bygger på Realtek RTD1295 chippet ihop med en ARM® Cortex quad-core processor samt en Mali™-T820 MP3 3-kärnig GPU för bästa bildkvalitet. Inbyggd 4K-uppskalning, SDR till HDR-konvertering, Direct Output samt MagicPixel v2.5 gör underverk för bilden.

[underrubrik]Snyggt grafiskt interface[/underrubrik]Via det snygga interfacet kan du sortera och se alla dina filmer, Zappiti tar fram allt från covers till information om filmerna i ditt bibliotek. Lägg in dina favoritfilmer antingen via separat SATA-hårddisk upp till 16TB eller läs in media via en NAS eller hemmanätverket.

[produktbild]315509-zappiti-one-se-4k-hdr-266[/produktbild]

[underrubrik]MagicPixel V2.5[/underrubrik]MagicPixel v2.5 tekniken ger förbättrad dynamik, färgprecision och kontrast samt skalar även upp materialet upp till 4K-upplösning. Du kommer även märka den förbättrade bildkvalitén på en Full-HD TV eller projektor.

[produktbild]315505-zappiti-one-se-4k-hdr--02[/produktbild]

[underrubrik]Direct Output[/underrubrik]Med det kraftfulla Direct Output kan du återge filmerna i dess ursprungliga upplösning och frekvens utan att signalen skalas upp. Skulle upplösning och frekvens skilja sig från vad din bildvisare kan hantera gör Zappiti automatiskt om den utgående videosignalen till närmast användbara upplösning och frekvens. I kombination med bättre High End projektorer som Sony, JVC och Epson kan du få en klart bättre bild även från BluRay ISO och SD-material.

[produktbild]315506-zappiti-one-se-4k-hdr-456[/produktbild]

[underrubrik]Upp- och nedskalning, HDR till SDR konvertering[/underrubrik]Zappiti One SE 4K HDR har HDMI 2.0a för 4K kompabilitet inklusive HDR. Den klarar även av att skala upp lägre upplöst material så du kan njuta av detta med högre upplösning och bättre bildkvalitet. Skulle du sakna en 4K-kompatibel bildvisare behöver du inte oroa dig då MagicPixel även konverterar 4K material till 1080p 4:4:4 med mycket hög bildkvalitet. Även HDR (BT.2020) till SDR (BT.709) konvertering finns med på menyn för perfekt färgåtergivning. En oerhört bra funktion för dig som har en t.ex en projektor som inte kan återge HDR-material på korrekt sätt.

[underrubrik]Menystöd för dina filmer[/underrubrik]Du får tillgång till och kan se menyer precis som vanligt med Zappiti oavsett om det gäller extramaterial, directors cut, bonus- och extrascener och mycket annat. Funktionen är kompatibel med både ISO-filer och BDMV (DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D och UHD). Föredrar du att skippa menyvalen kan du starta filmerna direkt utan att trailers eller varningstexter visas.

[underrubrik]Omfattande formatstöd för ljud[/underrubrik]Universalmediaspelaren är kompatibel med de flesta förekommande ljudsystem på marknaden inklusive de objektbaserade formaten Dolby Atmos och DTS:X som ger en helt ny dimension till ditt filmtittande. Listan är lång och omfattar följande format: AC-3 / Dolby Digital, EAC3, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, DTS, DTS-HD, DTS:X, MPEG, MP3, ALAC, APE, M4A, AIFF, WAV, VSELP, FLAC (2.0 och 5.1), AAC, AAC-LC, HEAAC, HE-AAC v2, AMR-NB, OGG (Ogg/Vorbis), RA_COOK, LPCM, PCM, ADPCM, FLA, MQA; lossless och audiofilformatsupport (upp till 24-bit/192 kHz).

[underrubrik]Bakgrundsbelyst fjärrkontroll[/underrubrik]Få saker är mer irriterande under filmtittande än att ta fram fjärrkontrollen i biomörkret och inte se ett smack. Kontrollen till Zappiti är därför bakgrundsbelyst med stora tydliga knappar för enkel navigering. Du kan även ansluta tangentbord och mus till Zappiti eller välja att styra den med en universal fjärrkontroll från t.ex ProControl, RTI, Control4 eller Logitech Harmony.

Zappiti kan också integreras och styras över IP-baserade styrsystem som Control4, Crestron, ProControl, RTI och Pronto.

[underrubrik]Anslutningar och slot för hårddisk[/underrubrik]Zappiti One SE 4K HDR har dubbla HDMI-utgångar där den ena är en 2.0a port för anslutning till kompatibla 4K TV-apparater, projektorer och A/V-förstärkare. Den andra utgången är en renodlad audioutgång för anslutning till hembioförstärkare som inte hanterar 4K-signal men fortfarande är kompatibel med de olika ljudformaten som spelas.

Vill du ansluta din spelare till en vanlig stereoförstärkare finns guldpläterade RCA-anslutningar samt både optisk- och koaxial digital utgång. Ett helt batteri av USB-anslutningar ger dig möjlighet att koppla in externa hårddiskar, tangentbord, mus mm.

Det levereras inte med någon hårddisk till Zappiti men med en 3.5 tums SATA slot-in och stödet för diskar på upp till 16TB väljer du själv vilken storlek på disken du vill installera. Följer du länken kommer du till Zappitis sida med [url=https://zappiti.uservoice.com/knowledgebase/articles/1816957--hdd-recommended-hdd-models-to-use-with-zappiti-4]rekommenderade hårddiskar[/url].

[underrubrik]3D stöd[/underrubrik]Zappiti One SE 4K HDR har stöd för 3D från BD ISO och MKV/MVC-filer vilket gör att du kan njuta av detaljerade bilder med härligt djup på din kompatibla TV eller projektor. Den kan även support för 3D undertexter och du kan göra en mängd olika justeringar för att optimera bildkvalitén.

 
Modeller
Svart 2.890:-


Typ:
Mediaspelare

TV-System:
PAL

D/A-Omvandlare:
24bit/192kHz

Bildutgångar:
1 x HDMI (Video + Audio), 1 x komposit

Digitala ljudutgångar:
1 x HDMI (Audio only), 1 x optisk, 1 x koaxial

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA

Digitala ingångar:
1 x HDMI, 5 x USB, SD-kortläsare, Ethernet

Spelar:
UHD ISO, 3D BD ISO, BD ISO, BDMV, MKV, MKV 3D, MK3D, MPEG-TS, MPEG-PS, MPEG, MPE, MPG, TS, TP, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, WebM, DVD-ISO mm

Mått:
281 x 50 x 188 mm

Vikt:
1.65 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-01-29