Yamaha TW-ES5A TWS In-Ear sporthörlurar
- True Wireless In-Ear hörlurar
- Sportmodell med IPX7-klassning, tål svett och vatten
- Bluetooth 5.2, stöd för aptX Adaptive
- Upp till 34 timmars batteritid (9 + 25)
- Ambient Sound och Listening Care
- Skön och säker passform
- Kristallklara samtal med Qualcomm cVc
- Utvecklade efter Yamahas True Sound filosofi
- Stöd för röststyrningsassistenter
- Styr- och anpassningsbara via Headphone Control appen

Yamaha TW-ES5A är ett par helt trådlösa in-ear sporthörlurar med IPX7-klassning som gör att de tål både svett och vatten. Med säker och bekväm passform kan du alltid prestera på topp samtidigt som du kan njuta av din musik i hörlurarna som är utvecklade efter Yamahas True Sound filosofi.
[underrubrik]Trådlösa sporthörlurar med Yamaha True Sound[/underrubrik]Ingen kan återge ljud lika väl som Yamaha. Som den främsta tillverkaren av musikinstrument och ljudutrustning i världen har Yamaha unika möjligheter att förmedla varje ljud exakt så som konstnären har tänkt sig det.

Ljudet levererar en otrolig detaljnivå och exakt klang i varje ton. Det skapar en upplevelse genom den känslomässiga kontrasten mellan stillhet och rörelse. Ljudet återskapar en atmosfär som ger känslan av att faktiskt befinna sig på plats.

Bakom varje ljud finns en specifik intention, oavsett om det gäller musik, filmer eller engagerande spelupplevelser. Det är nu dags att utforska True Sound.

Sporthörlurarna TW-ES5A inspirerar dig oavsett vilken sport du utövar, och de accelererar din puls och kropp med dynamiskt och autentiskt ljud. Ett ljud du kan förlita dig på för att hålla dig motiverad och hjälpa dig att nå dina mål.[underrubrik]Säker passform med skön komfort[/underrubrik]Den nydesignade, pålitliga passformen är både kompakt och distinkt formad med stabila vingar som sitter säkert kvar i öronen. Du kan bibehålla fokus utan någon oro för att öronsnäckorna ska lossna.

[produktbild]377587-yamaha-tw-es5a-tws-in-ear-sporthorlurar-791[/produktbild]
[underrubrik]IPX7-klassade, tål tuffa tag[/underrubrik]När du kämpar och ger ditt allt, behöver du inte oroa dig för att svett ska påverka öronsnäckorna. TW-ES5A är utrustade med högkvalitativ vattentätning på IPX7-nivå, vilket gör det möjligt för dig att träna intensivt. Om öronsnäckorna blir smutsiga kan du enkelt skölja av dem med vatten, de tål det och ger fortfarande ett enastående klart och skarpt ljud. Inga bekymmer.

[produktbild]377588-yamaha-tw-es5a-tws-in-ear-sporthorlurar-344[/produktbild]
[underrubrik]Håller dig medveten om din omgivning[/underrubrik]Att lyssna genom hörlurar bidrar till att avskärma omvärlden, vilket tillåter en fördjupning i musiken. Men det finns ögonblick då du faktiskt vill vara medveten om och uppfatta det som händer runt dig. Det kan vara en ambulanssiren, en bil eller ett kollektivtrafikmeddelande. Ambient Sound-läget använder inbyggda mikrofoner för att fånga upp externa ljud, infoga dem diskret i bakgrunden av ditt ljudinnehåll och håller dig därigenom fullt medveten om din omgivning.

[produktbild]377585-yamaha-tw-es5a-tws-in-ear-sporthorlurar-185[/produktbild]
[underrubrik]Hög samtalskvalitet[/underrubrik]Med en särskilt designad mikrofonledning samverkar den intelligent med Qualcomm® cVc™ (Clear Voice Capture)-tekniken för att erbjuda enastående brusreducering och ekodämpning. Detta resulterar i en kristallklar röstkvalitet när du genomför dina samtal.

[produktbild]377586-yamaha-tw-es5a-tws-in-ear-sporthorlurar--02[/produktbild]
[underrubrik]Yamaha Listening Care[/underrubrik]När volymen sänks, är det vanligt att vissa frekvenser, särskilt bas och diskant, går förlorade. Med Listening Care genomförs en intelligent justering av EQ-inställningarna för att säkerställa att du kan höra alla frekvenser även vid låg volym.

[produktbild]377557-yamaha-tw-e5b-142[/produktbild]
[underrubrik]Lång batteritid[/underrubrik]Med det medföljande laddningsfodralet får du upp till hela 34 timmars total batteritid (9 + 25 timmar). Efter bara 10 minuters laddning har du upp till en timmes batteritid igen och en full laddning av lurarna tar cirka 1.5 timmar.

[underrubrik]Funktioner på lurarna[/underrubrik] [produktbild]377589-yamaha-tw-es5a-tws-in-ear-sporthorlurar-174[/produktbild]
[underrubrik]Vad medföljer i förpackningen?[/underrubrik] [produktbild]377585-yamaha-tw-es5a-tws-in-ear-sporthorlurar-462[/produktbild]

 
Modeller
Svart 890:-


Typ:
In-ear trådlös

Frekvensomfång:
20 - 20.000 Hz

Mikrofon:
Ja

Tillbehör:
4 par öronpluppar (XS, S, M, L), 4 par silikonvingar (XS, S, M, L), USB A-C laddkabel (30 cm)

Vikt:
0.0 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-01-16