Sangean MMR-99 DAB vevradio
- Bärbar överlevnadsradio
- Kan laddas upp på flera olika sätt
- DAB/FM-RDS radio och Bluetooth
- Inbyggt uppladdningsbart batteri
- 40 snabbval (stegad funktion)
- 5-läges LED-lampa med nödsignalsystem
- 3.5mm uttag för hörlurar
- Klocka, larm-, snooze- och sleepfunktion (kräver konstant ström)
- USB-utgång (5V/1A) för laddning av t.ex mobiltelefon
- Auto Tuning System (ATS)

Sangean MMR-99 DAB är en perfekt DAB/FM radio för resan där laddningsmöjligheterna är begränsade. Radion har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som kan laddas med solenergi, handdriven dynamo eller via USB-ingången.
[underrubrik]Ingen ström, inga problem![/underrubrik]Sangean MMR-99 DAB är en liten radio som är lätt att ha med sig överallt och framför allt klarar den spela även där du har svårt att ladda den. På baksidan av radion så har du en vev, kopplad till en dynamo, som du kan ladda upp den med. Det tar ungefär 3 varv med veven för att få 15 minuters speltid. På så sätt kan du vara både ekonomisk och miljövänlig samtidigt som du är uppdaterad med vad som händer i omvärlden.

[red][i]OBS! För att klocka och alarmfunktionen skall fungera krävs det att radion är konstant ansluten med ström. Om radion stängs av nollställs klockan och alarmfunktionen![/i][/red][underrubrik]Alltid laddat batteri[/underrubrik] Tycker du det är jobbigt att handveva kan du välja att ladda den via solpanelerna på ovansidan. Den har även en USB-anslutning som du kan koppla in en medtagen powerbank och driva radion med. Förmågan att ladda upp sig själv är ovärderlig då man alltid kan ladda upp andra enheter så som en mobil när det skulle behövas.

[produktbild]377395-sangean-mmr-99-dab-309[/produktbild]
[underrubrik]Nödfunktion[/underrubrik] Om olyckan skulle vara framme och man behöver signalera så kan man använda den inbyggda lampan för att visa sin position. Välj mellan pulserande (morsekod) eller fast sken.

[underrubrik]Inbyggd lampa[/underrubrik]Det finns en inbyggd lampa med ett bra sken. Behöver den användas på natten kan man växla över till rött sken för att inte förstöra mörkerseendet.

[produktbild]377396-sangean-mmr-99-dab--02[/produktbild]
[underrubrik]Alltid portabel[/underrubrik]Detta är en radio byggd för att ha med sig på resan, i skogen och på havet. Den är både vatten och dammsäker (IP55). Batteriet är på hela 2.600mAh vilket gör att den kan spela länge utan att behövas laddas upp.

En lägerplats är inte komplett utan en Sangean MMR-99 DAB!

 
Modeller
Svart 1.690:-
Blå 1.690:-


Typ:
Radio

Batteri:
2.600 mAh

Bluetooth:
Ja, 5.0, AVRCP (play and pause), A2DP

USB:
Ja (ström)

Ljudingångar:
3.5 mm AUX

FM-radio:
FM- och AM radio med snabbval samt DAB

Mått:
203 x 114 x 89.4 mm

Vikt:
0.9 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-01-11