Monitor Audio Anthra W15
- Kompakt aktiv subwoofer i sluten konstruktion
- 15-tums långslagigt RST II C-CAM element
- Kraftfullt Klass-D slutsteg, 1.500 watt
- Kan styras via appen MaestroUnite app
- 28bits/50Mips DSP, styrs via appen, EQ med förvalda lägen
- Balanserade och obalanserade in- och utgångar, LFE
- Daisy Chain möjlighet, upp till 4 basar totalt kan kopplas
- 2-tums färgdisplay på baksidan med multifunktionsratt
- Rejält internt uppstagat kabinett i MDF
- Tygbeklädd frontgrill med magnetinfästning

Monitor Audio Anthra W15 är den största modellen i tillverkarens högpresterande serie av aktiva basar. Ett 15-tum stort och långslagigt element, drivet av ett DSP-kontrollerat och effektivt 1.500 watt Klass-D slutsteg, ger den rätta punchen som lyfter din stereo- eller hembioanläggning till nya höjder.
[underrubrik]Anthra-serien från Monitor Audio[/underrubrik]Anthra-serien omfamnar enkelhet genom att erbjuda tre tydligt definierade och högpresterande subwoofers. Dessa är skapade för att leverera djup och välkontrollerad bas samtidigt som de ger användaren en intuitiv upplevelse. Det är ren och skär enkelhet när den är som bäst.

De tre modellerna i Anthra-serien är noggrant utvecklade med fokus på musikalitet och kontroll. Genom skicklig tillämpning av tillverkarens samlade kunskap inom ljudakustik och fasta designprinciper ger varje modell i denna imponerande serie en kraftfullt djup bas med en harmonisk och smidig kvalitet.

En hög konstruktionskvalitet, användarvänliga kontroller och en intuitiv app bidrar till att skapa en utomordentlig helhetsupplevelse. Dessutom ger den ökade flexibiliteten i den fristående Anthra-serien användarna möjlighet att välja en subwoofer oavsett högtalarserie, med val baserat på pris, prestanda och personliga preferenser.[underrubrik]Flaggskeppet i serien, Anthra W15[/underrubrik]Anthra W15 är utvecklad för att producera djup bas i stora utrymmen och har bestyckats med ett 1.500-watts DSP-kontrollerat Klass-D slutsteg som driver ett långtslående 15-tum stort (38 cm) Rigid Surface Technology II (RST II) C-CAM element. W15 kan användas enskilt eller kopplas samman med upp till tre andra Anthra-subwoofers för en verkligt fördjupande och ultradynamisk lyssningsupplevelse.

På baksidan finns en fullfärgs LCD-skärm och en roterande ratt för grundläggande inställningar av subwoofern och förvalda EQ-inställningar. För mer avancerade funktioner, inklusive DSP-konfiguration och inställningar för flera subwoofers, finns tillgängliga via MaestroUnite-appen.

[produktbild]376971-monitor-audio-anthra-w15-318[/produktbild]
[underrubrik]Påkostade element[/underrubrik]Alla baselementen i Anthra-serien är utrustade med Rigid Surface Technology II (RST II) och koner av aluminiummagnesium med keramiskt beläggning (C-CAM).

[b]C-CAM[/b]
De extremt styva, starka och lätta C-CAM-konerna har väldigt hög motståndskraft mot böjningsstress och visar därmed mycket större trohet över hela sitt frekvensområde för ett renare, klarare och mer verklighetstroget ljud.

[b]RST II[/b]
Det är första gången Rigid Surface Technology II (RST II) används på en subwooferkon hos Monitor Audio. Det ökar markant konens styvhet, vilket gör att konens yta kan motstå de mekaniska böjningskrafter som annars kan förvränga formen på konventionella membran och därmed orsaka ljudavvikelser.

[produktbild]376837-monitor-audio-anthra-w10-682[/produktbild]
[underrubrik]Kraftfulla och effektiva slutsteg[/underrubrik]För drivningen av elementen finns en imponerande förstärkare som kan leverera ordentligt med kraft när det behövs. Med Klass-D-förstärkare på 425, 900 och massiva 1.400 watt RMS vid kontinuerliga nivåer, med peak effekt på 500, 1.700 respektive 2.500 watt, ser varje förstärkare till att elementen arbetar på optimalanivåer oavsett volym. Detta möjliggör ett extremt korrekt och dynamiskt omfång samt musikalisk prestanda.

[produktbild]376838-monitor-audio-anthra-w10-532[/produktbild]
[underrubrik]Välbyggda kabinett[/underrubrik]Kabinetten i Anthra-serien är väldigt välbyggda och Monitor Audio har använt MDF i tjocklek upp till hela 36 mm samt stagat upp kabinetten internt för maximal prestanda och hållfasthet.

[produktbild]376839-monitor-audio-anthra-w10-541[/produktbild]
[underrubrik]Balanserade och obalanserade in- och utgångar[/underrubrik]Alla basarna i serien erbjuder ett omfattande utbud av anslutningsalternativ, inklusive RCA med LFE och balanserade XLR-ingångar. vilka bägge gör det möjligt att integrera flera Anthra-subwoofers i ett system. En fullfärgsdisplay på baksidan, tillsammans med en roterande ratt, ger tillgång till inställningsmenyn. Detta underlättar inte bara installationsprocessen utan möjliggör också smidig anslutning och integration av valfri subwoofer i ett omfattande hemmabiosystem.

[produktbild]376964-monitor-audio-anthra-w12-255[/produktbild]
[underrubrik]Smidig styrning via app[/underrubrik]Du kan snabbt och enkelt ställa in din Anthra-subwoofer via displayen på baksidan men bäst överblick får du via appen MaestroUnite. Här får du access till basens inbyggda DSP vilket öppnar upp för en mängd inställningsmöjligheter får en smidig överblick över en eller flera basar i ditt hembiosystem

[produktbild]376838-monitor-audio-anthra-w10-438[/produktbild]

 
Modeller
Matt vit 37.990:-
Svart högblank 37.990:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv i sluten konstruktion

Effekt:
1.500 watt Klass-D

Element:
15-tums långslagigt framåtriktat

Frekvensomfång:
16 - 400 Hz (-6 dB)

Delningsfilter:
Justerbart 20 - 200 Hz

Mått:
439 x 439 x 439 mm

Vikt:
40.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2024-01-23