Monitor Audio Creator Series Tier 1 W1M-E
- 2-vägs infällnadshögtalare för vägg
- 5-tums C-CAM bas/mellanregister
- 1-tums C-CAM diskant
- UD Waveguide I för kontrollerad spridning
- Quik-Link högtalaranslutning
- Tri-Grip II för enkel och säker installation
- Magnetinfäst målningsbart galler
- Bygger endast 85 mm på djupet

Monitor Audio Creator Series Tier 1 W1M-E är en 2-vägs infällnadshögtalare för väggmontering i tillverkarens nya serie av installationshögtalare. Den är bestyckad med ett 5-tums bas/mellanregister och en centralt placerad 1 tum stor C-CAM diskant med UD Wave Guide för en bred och kontrollerad spridning.
[underrubrik]Monitor Audio Creator-series[/underrubrik]Montor Audios Creator-serie presenterar en ny era av skräddarsydda installationer. Med en intelligent och stegvis serie av högpresterande högtalare för tak och vägg, erbjuds du som kund ett förbättrat ljud samtidigt som installatörerna ges ökad flexibilitet och anpassningsförmåga.

Genom att införliva Monitor Audios akustiska teknologier, som ofta återfinns i deras toppklassiga högtalare, åstadkommer de ett oslagbart och autentiskt ljud. Den nyskapande designen och det tydliga produktutbudet förenklar installationen avsevärt. Creator Series sätter en ny standard för brittiskt arkitektoniskt hi-fi ljud.[underrubrik]Tier 1 - instegsserien W1M[/underrubrik]Tier 1 är en kollektion av inbyggda mellanstora högtalare som är designade för kostnadseffektiva installationer där enkelhet i produkten och pålitlig akustisk prestanda är av betydelse.

[produktbild]376555-monitor-audio-creator-series-tier-1-w1m-e-544[/produktbild]
[underrubrik]Creator W1M-E[/underrubrik]W1M-E har ett 5-tums C-CAM bas/mellanregisterelement och 1-tums C-CAM diskant med UD Waveguide för en kontrollerad bred spridning och levande ljudbild. Fördelen med att kombinera dessa i en design är avsevärt förbättrad klarhet, bredare spridning i lyssningsområdet och ett kristallklart, verklighetstroget hi-fi-ljud – av den kvalitet du skulle förvänta dig från vilken passiv Monitor Audio högtalare som helst.

Högtalaren bygger endast 85 mm på djupet, har utsågningsmåtten 198 x 527 mm (B x H) och använder den patenterade Quik-Link-högtalaranslutningen, som omdefinierar enkelhet och hastighet vid högtalarinstallation. Tri-Grip har även förbättrats för enkel, pålitlig och robust montering.

[produktbild]376550-monitor-audio-creator-series-tier-1-w1m-e-597[/produktbild]
[underrubrik]Quik-Link högtalaranslutning[/underrubrik]Monitor Audios nyskapade Quik-Link-terminal revolutionerar hur snabbt en installation kan genomföras. Genom Quik-Link kan du ansluta högtalarkablarna direkt när du är på stegen under förberedelsefasen. När allt är klart fäster terminalen, som nu är kopplad till högtalarkablarna, magnetiskt och låser sig säkert på högtalarens baksida när du placerar den i antingen taket eller väggen. Det går snabbt, är smidigt och säkert.

[produktbild]372299-monitor-audio-creator-series-tier-1-c1s-055[/produktbild]
[underrubrik]Tri Grip II[/underrubrik]Detta är vad Montor Audio kallar sin förbättrade version av deras "dog-leg" mekanism som låser högtalaren i undertaket. Den är avsevärt mycket starkare än den förra generation och ger en snabb och enkel installation.

[underrubrik]Behöver jag en backbox?[/underrubrik]Ja, fördelarna med en backbox (lådor) är flera. Optimal volym för högtalarna ger en bättre och mer kontrollerad bas vilket också påverkar ljudkvalitén i de högre frekvenserna. Överhörningen emellan våningsplan och angränsade rum minskas också vilket är mycket önskvärt. Backbox ingår ej men kan köpas som separat tillbehör.

[produktbild]376557-monitor-audio-creator-series-tier-1-w1m-e-871[/produktbild]

 
Modeller
Vit 3.990:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1-tums C-CAM

Bas:
5-tums C-CAM bas/mellanregister

Känslighet:
84 dB (2.83Vrms @ 1m)

Impedans:
8 ohm nominell

Frekvensomfång:
40 - 30.000 Hz (-6 dB)

Effekt:
Effekttålighet 50 watt (RMS)

Anslutningar:
Quik-Link högtalaranslutning

Mått:
Yttermått: 231 x 560 x 90 mm
Utsågningsmått: 198 x 527 mm
Infällnadsdjup: 85 mm

Vikt:
2.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-12-28