Triangle Borea BR03 BT 2.1-vinylpaket
- Vinylpaket med aktiva högtalare och subwoofer
- Streamingstöd via Bluetooth aptX HD
- Analoga och digitala ingångar
- Klass D slutsteg på 2 x 50 watt
- Inbyggt RIAA-steg för vinyl (MM)
- Förmonterad Ortofon OM10 pickup och nål
- Subwoofer med 8-tums element och 150 watts slutsteg
- Magnetinfästa tygfronter på högtalarna
- Högtalarna och subwoofer levereras med fjärrkontroll
- Kan kombineras i flera olika färger

Triangle Borea BR03BT + Turntable +Thetis 300 är ett snyggt, välljudande och lättanvänt 2.1 stereosystem med aktiva högtalare , en aktiv subwoofer med 8-tums element och en skivspelare som tagits fram i samarbete med Pro-Ject Audio. Streama din musik trådlöst via Bluetooth, lyssna på det förföriska soundet från vinyl och anslut såväl analoga som digitala källor och njut av ett öppet och härligt mellanregister med fast kontrollerad bas och klar diskant. Den aktiva subwoofern ser till att du får det extra i botten vid både musik och filmer.
[underrubrik]Snyggt och välljudande 2.1 stereosystem[/underrubrik]Oavsett om du vill börja få snurr på dina gamla skivor igen, eller är nybörjare och vill känna värmen och detaljerna från en bra vinylspelare, så har vi den optimala lösningen för dig. Med hjälp av Triangles färdiga vinylpaket kan du enkelt och snabbt spela dina vinylskivor, streama musik via Bluetooth eller koppla ljudet från t.ex din TV.

Det här paketet består av Triangles aktiva högtalare Borea BR03 BT, deras vinylspelare Turntable, som tagit fram i samarbete med skivspelargiganten Pro-Ject Audio, samt den aktiva subwoofern Thetis 300.

[produktbild]372980-triangle-borea-br03bt-turntable-thetis-300-905[/produktbild]
[underrubrik]De aktiva högtalarna Borea BR03 BT[/underrubrik]Triangle Borea BR03 BT är en aktiv högtalare med trådlöst streamingstöd via Bluetooth. BR03 BT baseras på den flerfaldigt prisbelöna högtalaren Borea BR03 men här behöver du inte tänka på vilken förstärkare du skall välja då slutsteget redan sitter inbyggt och har matchats perfekt mot högtalaren. Njut av Triangles berömda spelglada ljud med ett härligt öppet mellanregister och klar diskant.

Utöver det smidiga streamingstödet via Bluetooth hittar du en mängd olika anslutningar på baksidan av BR03 BT, såväl analoga som digitala. Det finns t.ex en stereo-RCA ingång där du kan växla mellan Phono (inbyggt RIAA, MM, för skivspelare) eller vanlig linjeingång, 3.5 mm AUX-ingång, koaxial samt optisk digital ingång där du kan koppla in din TV för bättre ljud samt utgång för en aktiv subwoofer om du vill ha mer tryck i de lägre registren.

[produktbild]372907-triangle-borea-br03-bt-turntable-stereosystem-133[/produktbild]
[underrubrik]Skivspelaren Triangle Turntable[/underrubrik]Triangle Turntable är en manuell skivspelare som utvecklats i samarbete med skivspelargiganten Pro-Ject Audio. En garanti för att skivspelaren skall hålla den klass man förväntar sig från franska Triangle använder man sig av noggrant utvalda komponenter för att återskapa musiken på rätt sätt. Spelaren är helt manuell och chassit mm är tillverkat utan plastdelar för att kunna fokusera på det viktigaste, nämligen ljudet!

Man har använt sig av noggrant utvalda komponenter som en 8.6-tums lättviktstonarm i aluminium med precisionslager av syntetiska safirkulor. Pickupen och nålen är Ortofons klassiska OM10 som varit en favorit bland vinylentusiaster under många många år för dess välljudande egenskaper och det specialutvecklade kompositfiberchassit är CNC-fräst för bästa precision.
[produktbild]326210-triangle-turntable-048[/produktbild]

[underrubrik]Musikalisk subwoofer[/underrubrik]Triangle Thetis 300 är en aktiv subwoofer bestyckad med ett 8 tum stort nedåtriktat element. Det kompakta formatet med sin vackra och stilrena design gör den till en favorit i vardagsrummet. En subwoofer som spelar musikaliskt och har kraft nog att leverera djupbas även till filmen.

[produktbild]326220-triangle-thetis-300-883[/produktbild]

Just musik är något fransmännen som utvecklar Triangles produkter brinner för, det och att designa produkter som är estetiskt sett vackra att se på och som passar i moderna hem. Vi tycker att det både syns och hörs i nya Thetis-serien. Läckra både att lyssna och att se på.

Anslutning mellan de aktiva högtalarna Borea BR03 BT görs bäst men en y-linkad subwooferkabel (se rekommenderade tillbehör) från högtalarnas subwooferutgång till basens L+R Line In. På basen ställer du sedan grundvolym, fas och delningsfrekvens.

[produktbild]346549-triangle-borea-br03-bt-699[/produktbild]
[underrubrik]Välj mellan flera olika färger[/underrubrik]Både högtalarna Borea BR03 BT och skivspelaren Turntable finns i en massa olika färger, subwoofern Thetis 300 i vit eller svart högblank. Vi har satt ihop paket med de rena färgmatchade varianterna men du kan såklart välja vilken färg på högtalarna och skivspelaren som du vill. Kontakta oss bara via mail på [email protected] eller telefon [b]031-456000[/b] så hjälper vi dig att lägga en order för just din färgkombination.

Turntable finns i färgerna svart, vit, lila, blå och den lite annorlunda färgen Linen Grey som, likt en kameleont, växlar mellan grå och sandfärgad beroende på omgivningens ljus.

Högtalarna BR03 BT kan fås i svart ask, ljus ek, crème (vit), blå eller grön

[produktbild]347179-triangle-borea-br02-bt-109[/produktbild]

Följande produkter ingår i paketet:
1 par Triangle Borea BR03 BT
1 st Triangle Turntable by Pro-ject
1 st Triangle Thetis 300


 
Modeller
Svart 19.830:-
Ljus ek/Vit 19.830:-
Vit/Vit 19.830:-
Blå/Svart 19.830:-


Typ:
Stereopaket

Förstärkare:
Högtalare: 2 x 50 watt Klass D
Subwoofer: 150 watt Klass D (250 watt peak)

Högtalare:
Triangle Borea BR03 BT: 6.5-tums bas/mellanregister, 1-tums EPS tygdome

Subwoofer:
Triangle Thetis 300: 8-tums nedåtriktat element

Ingångar:
Högtalare: Stereo RCA (valbar Line/Phono), 3.5 mm AUX, 1 x optisk, 1 x koaxial
Subwoofer: Line In (L+R), LFE, högnivå

Utgångar:
1 x subwoofer

Kablar:
Strömkablar, 3 meter högtalarkabel, Pro-Ject Connect it E RCA-kabel

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
29 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-10-10