Arcam Radia CD5
- CD-spelaren i Radia-serien
- Perfekt matchning till A5/A15/A25
- Spelar CD-CD-R och CD-RW
- Supportar uppspelning via USB (hårddisk, stickor)
- ES9018 DAC från ESS technologies
- Supportar Hi-Res Audio från CD och USB
- Stödjer WAV (LPCM), FLAC, MP3, AAC och WMA
- Speciellt utvalda komponenter för maximal prestanda
- Analog stereo RCA ut samt optisk och koaxial digital
- Gediget kabinett i aluminium


Arcam Radia CD5 är den optimerade och designmatchade CD-spelaren till Arcams supersnygga förstärkare i tillverkarens nya Radia-serie.
[underrubrik]Radia-serien från Arcam[/underrubrik]Med Radia-serien gör Arcam en rejäl uppdatering av sitt tvåkanals sortiment och bjuder på en helt ny och supersnygg design, minimalistisk men ända slående på alla sätt och vis. Chassit är helt tillverkat i metall vilket ger ett solitt och lyxigt intryck. Serien består av tre förstärkare, en streamer samt en CD-spelare...alla i samma snygga design och höga prestanda.

[produktbild]372686-arcam-radia-a25-2-kanals-stereoforstarkare-409[/produktbild]


[underrubrik]CD-spelaren Radia CD5[/underrubrik]Arcam har ett långt och gediget förflutet inom utveckling och tillverkning av CD-spelare som sträcker sig ända bak i tiden till 1986 när deras första spelare Delta 70 CD introducerades. Tillverkaren har sedan dess levererat en mängd olika och högt uppskattade CD-spelare och all deras kunnande har sedan utmynnat i den nya Radia CD5. Spelaren är, precis som de andra produkerna, solitt byggd med frontpanel, sidor, ovansida och bakre paneler helt i aluminium.

[produktbild]372780-arcam-radia-cd5-363[/produktbild]
[underrubrik]Stöd för högupplöst ljud[/underrubrik]Digital till analog omvandlingen i Radia CD5 hanteras av en ES9018 DAC från ESS Technologies, som stödjer upplösningar från 16bit/32kHz upp till 24bit/96kHz (WAV och FLAC). Spelaren supportar uppspelning av CD, CD-R och CD-RW skivor samt filformaten WAV (LPCM), FLAC, MP3, AAC och WMA.

Det finns även en USB-A port på baksidan där du kan koppla in en hårddisk eller USB-sticka och spela upp din musik från dom.

[underrubrik]Anslutningar[/underrubrik]Radia CD5 har som nämnts ovan en D/A-omvandlare från ESS och du kan välja mellan att ansluta din förstärkare eller annan enhet via stereo RCA eller någon av de optiska eller koaxiala digitala ingångarna.

[produktbild]372782-arcam-radia-cd5-066[/produktbild]

 
Modeller
Svart 9.900:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
ESS ES9018, 24bit/96kHz

Digitala ljudutgångar:
1 x koaxial, 1 x optisk

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA

Digitala ingångar:
1 x USB-A

Mått:
431 x 344 x 83 mm

Vikt:
6 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-10-06