Dangbei Neo Full-HD LED Smart hembioprojektor
- "Allt-i-ett" Full-HD HDR miniprojektor
- LED som ljuskälla för lång livslängd
- Linuxbaserad Smart-TV, licensierad för Netflix
- Inbyggt högtalarsystem, stödjer Dolby Audio
- Ljusstyrka 540 ISO Lumen, stöd för HDR och HLG
- Bildstorlek 37.5 - 120 tum, projektionsförhållande 1.2:1
- Inbyggt Dual-band WiFi (2.4/5GHz, 2T2R, 802.11a/b/g/n/ac)
- Mirrorcast och Homeshare för bildspegling från telefon
- Enkel att installera och använda
- Bluetooth-stöd, kan användas som musikhögtalare


Dangbei Neo är en superkompakt Full-HD miniprojektor som använder sig av LED som ljuskälla för suverän livslängd. Projektorn klarar att projicera en bild på upp till 120 tum så du kan njuta av filmer, sport, TV och spel i storformat. Neo har inbyggt högtalarsystem och kan via deras Linuxbaserade Smart-TV streama filmer och serier direkt från projektorn, Neo är även licensierad för Netflix. Flera smidiga funktioner gör installation och användning busenkel.


[underrubrik]LED som ljuskälla[/underrubrik]Den pyttelilla Dangbei Neo har en LED som ljuskälla vilket ger en suverän livslängd på upp till 30.000 timmar (Eko läge). Neo har, av tillverkaren angiven, en ljusstyrka på 540 ISO och levererar en bild med bra skärpa, kontrast och färgåtergivning. Den stödjer HDR och HLG och har 90% täckning av färgrymden DCI-P3. Projektorn känner även av det omgivande ljuset och justerar ljustyrkan automatiskt för en behagligare upplevelse.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-797[/produktbild]
[underrubrik]Ultrakompakt och lätt att ta med sig[/underrubrik]Neo är en så kallad miniprojektor och har måtten 200 x 100 x 157 mm (vikt 1.4 kg), vilket gör den lätt att både placera och bära med sig.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-049[/produktbild]
[underrubrik]Liten på jorden, stor i orden[/underrubrik]Den lilla Neo transformerar snabbt och enkelt ditt vardagsrum till en biosalong. Den kompakta projektorn klarar att projicera en bild i Full HD (1080p) på 37.5 upp till hela 120 tum, för bästa upplevelse och bild rekommenderas 100 tum.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-702[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggd smart-TV, licensierad för Netflix[/underrubrik]Neo har ett inbyggt Linuxbaserat Smart-TV system med förinstallerade appar som Netflix (officiellt licenserad), Youtube och Prime Video.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-199[/produktbild]
Projektorn stödjer även [b]Mirror Cast[/b] och Homeshare vilket gör att du enkelt kan casta filmer, serier, videoklipp och annat från kompatibla streamingtjänster i din telefon eller surfplatta.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-344[/produktbild]
[underrubrik]Enkel att installera och använda[/underrubrik]Neo är både enkel att installera och använda tack vare flera automatiska funktioner.

Projektorn har [b]automatisk keystone justering[/b], både horisontell och vertikal, och skulle du behöva ytterligare justering utöver den automatiska kan du finjustera manuellt. Funktionen [b]Intelligent Screen Fit[/b] ser till att bilden automatiskt anpassas efter den projicerade bilden. [b]ToF (Time of Flight) Auto Focus[/b] ser till att du alltid kan uppleva en skarp bild med mycket detaljer, ända upp till 120 tum. Projektorn klarar att projicera en bild på mellan 37.5 och 120 tum men för bästa upplevelse rekommenderas en storlek på cirka 100 tum.

Funktionen [b]Intelligent Obstacle Avoidance[/b] tar hänsyn till föremål som är i vägen och anpassar därefter bilden automatiskt.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-788[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggda högtalare[/underrubrik]Den lilla projektorn bjuder även på ett inbyggt högtalarsystem på 2 x 6 watt med stöd för Dolby Audio (Dolby Digital, Dolby Digital Plus), vilket gör att du kan använda projektorn direkt utan att koppla den till ett externt ljudsystem. Du kan också streama musik via Bluetooth till projektorn och använda den som musikhögtalare.

Vi rekommenderar dock att satsa på ett riktigt ljudsystem för den rätta filmkänslan då ljudet står för mer än halva upplevelsen. Ta gärna en titt på våra färdiga paketlösningar eller sätt ihop ett eget efter dina preferenser. Ljudsignalen till din externa förstärkare, högtalare eller soundbar skickas via HDMI (ARC) eller optisk digital kabel.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-897[/produktbild]
[underrubrik]Inte bara för film[/underrubrik]Via projektorns HDMI-port kan du ansluta din spelkonsol eller PC och spela dina spel på en riktigt stor bild. Tillverkaren anger en input lag på ner till 30 ms.

[produktbild]371589-dangbei-neo-full-hd-led-smart-hembioprojektor-076[/produktbild]

 
Modeller
Vit 6.790:-
Blå 6.790:-


Typ:
Film - TV - Gaming

Bildformat:
16:9 (Widescreen)

Upplösning:
Full-HD (1920 x 1080p)

Bildingångar:
1 x HDMI (ARC), Mirrorcast

Ljusstyrka:
540 ISO Lumen

Fläktljud:
< 24dB @1m

Kontrast:
i.u

Garantitid lampa:
2 år

Min/Max bild:
37.5 - 120 tum (rekommenderad storlek 100 tum)

Input lag:
30 ms

Mått:
200 x 100 x 157 mm

Vikt:
1.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-09-15