Triangle BR03 + Thetis 300 + S02 stativ
- Bokhyllehögtalare med subwoofer och stativ
- Från EISA-awards vinnarserien - BOREA
- Prisvärt HIFI-kit
- Vår populäraste stativhögtalare, BR03
- Hyllad av press och kunder med massor av utmärkelser


Ett väldesignat paket för dig som vill ha bra ljud inklusive extra resurser i basregistret. Fungerar därför bra även med effektsvagare förstärkare då nedre registren avlastas av den separata subwoofern. Subwoofern har både högnivå och lågnivå-ingång så din förstärkare behöver inte ha separat subwooferutgång.
Paketet är perfekt för dig som vill ha bra ljud med gott om kraft. Anslut separat förstärkare / källa / kabel så har du en komplett anläggning. Högtalarna/basen kan även vara grund i en surrounduppsättning som du kompletterar med centerhögtalare/surround i Borea-serien. Som hifi-anläggning kommer den ge mycket välljud och BR03 är ett av våra mest uppskattade högtalarpar idag med massor av nöjda kunder.

[produktbild]371155-triangle-br03-thetis-300-s02-stativ-383[/produktbild]

[underrubrik]Fler färgkombinationer[/underrubrik] Borea BR03 finns i fyra olika färger, förutom svart och vitt utförande så Ljus ek och Valnöt, Thetis 300 finns förutom den svarta eller vita högblanka variant som ingår i paketet så kan du välja Svart ask. Är du intresserad av en specifik konfiguration så kontakta oss.

Följande produkter ingår i paketet:
1 par Triangle Borea BR03
1 st Triangle Thetis 300
1 par Triangle S02 stativ


 
Modeller
Svart 15.830:-
Vitt 15.830:-


Typ:
2.1-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
27 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-09-12