Perlisten Audio S3ic 3-vägs In Ceiling högtalare
- 3-vägs High-End infällnadshögtalare för tak
- THX Dominus och THX Ultra certifierad
- Nyutvecklad DPC Array wave guide
- 28 mm berylliumdiskant och 28 mm TPCD mellanregister
- 165 mm Textreme TPCD baselement
- Kan användas som L/C/R-, surround-, wide- och height-högtalare
- Perfekt klangmatchade mot S-seriens högtalare
- 30 grader vertikal spridning, 55 grader horisontell
- Sluten konstruktion, levereras med optimerad back box
- Slimmade frontgaller med magnetinfästning

Perlisten S3ic är den perfekta lösningen för högkvalitativa Dolby Atmos, DTS:X och Auro-3D-system. Infällnadshögtalaren har utrustats med tillverkarens nya och innovativa DPC wave guide som styr de mellersta- och högre frekvenserna och i mitten av denna är deras 28 mm Beryllium-dome diskant och ultralätta 28 mm stora TPCD mellanregister placerat. S3ic är optimerad för inbyggnad i tak där en 30-graders referensaxel, samt ett större lyssningsfönster riktat mot lyssningsutrymmet, önskas.
[underrubrik]Kompromisslös infällnadshögtalare[/underrubrik]Vem säger att inbyggda takhögtalare alltid måste vara en kompromiss? S3ic är det perfekta valet för alla hembiosystem med högtalare ur tillverkarens S-serie används, där avvikelser från den perfekta ljudupplevelsen inte accepteras och endast perfektion är vägen framåt. Perlisten använder sig av exakt samma material i alla sina högtalare i S-serien, vilket borgar för en oöverträffad ljudupplevelse där du får ett perfekt klangmatchat ljud från alla håll.[underrubrik]Perfekt spridningskontroll[/underrubrik]Med en patentansökt design och riktningskontroll härstammande från deras patenterade DPC wave guide, skapas en frekvensrespons som motsvarar och låter som en traditionell högtalare i världsklass. S3ic är utrustad med samma berylliumdiskant, Textreme TPCD mellanregister och 7-tums TPCD baselement som Perlistens väggmonterade och högt ansedda fristående högtalare. Detta möjliggör en platt frekvensrespons vinklad för ett 30-graders huvudsakligt lyssningsfönster "off axis" och effektrespons, som matchar deras väggmonterade högtalare i S-serien för den perfekta klangmatchningen som behövs för äkta omslutande ljud.

[produktbild]371139-perlisten-audio-s3ic-3-vags-in-ceiling-hogtalare-228[/produktbild]
[underrubrik]Inte bara en Atmos-högtalare[/underrubrik]En 4 mm tjock och stabil back box i aluminium säkerställer ett konsekvent ljud med begränsad ljudöverföring till andra rum. Dessa speciella egenskaper gör att högtalarna inte bara kan användas som takmonterade Atmos utan även för inbyggda LCR- eller väggmonterade widehögtalare, samt THX-certifierade Dominus Surround. Bättre täckning för jämnare respons över fler sittplatser utan kompromisser!

[produktbild]371137-perlisten-audio-s3ic-3-vags-in-ceiling-hogtalare-194[/produktbild]
[underrubrik]Designade och utvecklade in-house[/underrubrik]Återigen, alla element är utvecklade från grunden av Perlistens ingenjörer, med stora influenser från S-serien, format från årtionden av forskning, som kulminerar i denna högtalardesign i världsklass. Genom att använda avancerad Cosmos akustisk modellering, är resultatet en av de mest teknologiskt avancerade inbyggda takhögtalarna som finns tillgängliga. Den nya DPC-Arrayen, diskant/wave guiden, levererar fantastisk precision, mjukhet och riktningskontroll för att hantera det kritiska vokalområdet och det känsliga diskantområdet. S3ic drar också nytta av tillverkarens unika och egenutvecklade teknik för klangmatchning över hela S-serien.

[underrubrik]Världens första THX Dominus ceritiferade takhögtalare[/underrubrik]Perlisten S3ic är, vid tidpunkten för lansering, världens första THX Dominus Surround certifierade infällnadshögtalare för tak. En certifering som garanterar absolut topprestanda på högtalaren för att kunna leverera en oöverträffad upplevelse i din hemmabio.

 
Modeller
Vit 41.900:-


Typ:
Tak

Diskant:
28 mm Berylliumdiskant

Mellanregister:
28 mm Textreme TPCD

Bas:
165 mm Textreme TPCD

Känslighet:
89.7dB / 2.83v / 1.0m

Impedans:
4 ohm nominell (min 3.2 ohm)

Frekvensomfång:
-6 dB: 57 - 30.000 Hz
-10 dB: 43 - 33.000 Hz
In Room bass extension 48 Hz (-6 dB) / 31 Hz (-10 dB)

Mått:
Ytterdiameter: 343.3 x 194.8 mm
Utsågningsdiameter: 305 mm

Vikt:
9.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-09-12