Panasonic TX-55MZ2000E 4K HDR OLED Smart-TV
- 55-tums 4K UHD OLED TV
- Master OLED Ultimate panel (MLA OLED)
- Kraftfull och intelligent HCX Pro AI processor
- 360 Soundscape Pro med Dolby Atmos
- my Home Screen 8.0 Smart-TV med röststyrningsstöd
- Optimerad för gaming, 4K@120Hz, VRR, HFR
- Game Mode Extreme, Nvidia G-Sync, AMD FreeSync
- HDR-stöd inkl. Dolby Vision IQ och HDR10+ Adaptive
- Filmmaker Mode och Netflix Adaptive Calibrated
- Bluetooth in- och ut, tar emot och skickar signal

Panasonic TX-55MZ2000E är en 55-tums referens-TV i 2023-års MZ2000-serie av OLED TV-apparater. Lyft ditt hemunderhållningssystem med Panasonics TV-modeller från MZ2000-serien. Njut av filmer, TV-sändningar, sport och spel som aldrig förr tack vare avancerad panel- och bildteknik. Denna avancerade och inlligenta teknik återskapar verklighetstrogna bilder med högre ljusstyrka, innovativ högtalarfunktion och flera gamingoptimerade HDMI 2.1-funktioner.
[underrubrik]MZ2000-serien, flaggskepps OLED[/underrubrik]Här och nu. Vardagens scener blir filmiska. Det handlar inte bara om att titta, det handlar om att bli uppslukad av bilden. Denna 4K OLED-TV, framtagen i samarbete med ledande filmskapare, ger en bildkvalitet som bokstavligen tar andan ur dig. Kombinerat med ett 3D-surroundljud skapas en upplevelse som engagerar alla dina sinnen, och placerar dig rakt in i berättelsen. Panasonic strävar efter att med deras teknik inte bara visa, utan också beröra, inspirera och göra varje TV-stund till en filmisk upplevelse.[underrubrik]En bildkvalitet i absolut toppklass[/underrubrik]Med Panasonics senaste skärmpanel, Master OLED Ultimate, erbjuds en förbättrad ljusstyrka som resulterar i en dynamisk kontrast som lyfter filmupplevelsen till en ny nivå. Upplev känslan av biografens prestanda i ditt eget vardagsrum. Deras HCX Pro AI-processor jobbar hand i hand med panelen, granskar bilden och finjusterar färg, kontrast och klarhet för att leverera en enastående visuell prestanda.

[produktbild]370326-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-708[/produktbild]
[underrubrik]Påkostat högtalarsystem med 360 graders ljudåtergivning[/underrubrik][b]360° Soundscape Pro-teknik[/b]
Med Panasonics unika 360° Soundscape Pro-teknik, förflyttas du från soffan mitt in i berättelsens hjärta. De inbyggda högtalarna som riktar ljudet uppåt och åt sidorna har finslipats och justerats av Technics, och med stöd från Dolby Atmos® känns det som om du befinner dig mitt i filmens varje scen.

[produktbild]370327-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-136[/produktbild]

[b]Högtalare med Array-teknologi[/b]
Panasonics innovativa högtalarsystem med Array-teknik ger inte bara ett precist ljud, utan också fördelen med vår speciella Beam Forming-funktion. Tack vare flera små högtalare får man en ljudåtergivning med utmärkt riktningsprecision och möjlighet att skapa ljudzoner med varierande volym. Resultatet är en skräddarsydd ljudupplevelse, där risken för att störa andra minimeras.

[produktbild]370328-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-746[/produktbild]
[underrubrik]Alltid optimal bild och ljud[/underrubrik]Auto AI - Tack vare MZ2000:s avancerade AI-teknik övervakas den inkommande signalen kontinuerligt, medan bild- och ljudinställningarna anpassas i realtid. Auto AI-processorn har redan koll på de bästa inställningarna för sport, livemusik, filmsekvenser och mycket mer, och justerar dem automatiskt åt dig. Allt du behöver göra är att slappna av och njuta av showen.

[produktbild]370329-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-084[/produktbild]
[underrubrik]Omfattande HDR-stöd[/underrubrik]Med stöd för samtliga HDR-format ger Panasonic toppklassiga TV-modeller enastående upplevelser oavsett signalkälla. Vare sig källan sänder Dolby Vision, HLG, HDR10 eller det senaste HDR10+ Adaptive-formatet, säkerställs att varje scen framställs med perfekt återgivning av ljus och färgnyanser.

[produktbild]370326-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-616[/produktbild]
[underrubrik]Perfekt bild vid olika ljusförhållanden[/underrubrik][b]Ny dimension av HDR[/b]
Dolby Vision IQ tar HDR-tittande till en ny nivå med hjälp av skärmens sofistikerade ljussensor. Vare sig ditt vardagsrum är badat i mörker eller ljus, säkerställer den dynamiska HDR-återgivningen en optimal blandning av färger och kontrast.

[produktbild]370327-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-485[/produktbild]

Filmmaker Mode med intelligent ljussensor
Se dina älskade filmer precis som filmskaparen avsåg. Med den avancerade Filmmaker Mode använder Panasonics deras smarta sensorteknik för att uppfatta ljusförhållanden. Den anpassar omedelbart bildens färgtemperatur, ljusstyrka och finjusterar andra inställningar, säkerställande att filmen alltid återges troget enligt regissörens intention, även i mycket belysta rum.

[produktbild]370328-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-087[/produktbild]

[b]Optimerad Netflix i alla ljusförhållanden[/b]
Netflix-serier och filmer produceras med höga krav för ljud och bild, vilket garanterar en fantastisk upplevelse även på större TV-skärmar. Med läget Netflix Adaptive Calibrated ser din TV till att prestera optimalt för dessa program. Panasonics unika sensor för omgivande ljus anpassar sig automatiskt till rummets ljussättning, vilket säkerställer att du får den upplevelse som skaparna avsåg.

[produktbild]370329-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-801[/produktbild]
[underrubrik]Optmerad för gaming, massa spelförbättrande funktioner[/underrubrik]MZ2000-serien har en mängd speloptimerande funktioner som ser till att du förblir herre på täppan på det digitala slagfätet.

[b]Game Mode Extreme[/b]
Game Mode Extreme är ett dedikerat läge utformat för att finjustera Panasonics senaste 4K OLED-skärmar för intensiva spelupplevelser, och det skär ner input lag med hälften*. Tack vare HDMI 2.1 erbjuds stöd för High Frame Rate (HFR) och Variable Refresh Rate (VRR), vilket svarar mot de höjda förväntningarna på realistisk återgivning från de mest aktuella spelkonsollerna.
[i]*Jämfört med OLED-modellerna från 2020[/i]

[produktbild]370326-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv--02[/produktbild]

[b]Game Control Board[/b]
Få en överskådlig och användarvänlig inblick i dina spelinställningar när du kopplar in spelkonsoler eller andra spelrelaterade enheter till din TV via HDMI. Med Panasonic uppdaterade Game Control Board meny presenteras noggrann information kopplad till ditt spel, och du har möjlighet att enkelt granska inställningarnas status. För en mer effektiv spelupplevelse kan du även skapa en direktlänk till denna funktion via "My APP"-knappen.

[produktbild]370327-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-351[/produktbild]

[b]Optimerat ljud för spelande - Game Sound Mode[/b]
Med Game Sound Mode kan du växla mellan två ljudinställningar anpassade för din spelupplevelse. I RPG-läget (rollspel) får du en uppslukande känsla av att vara mitt i händelserna för ett intensifierat speläventyr. FPS-läget (first person shooter) skärper ljudlandskapet, vilket låter dig uppfatta de minsta ljudnyanserna från motståndarna och ger dig en taktisk fördel. Vilket av dessa två föredrar du?

[produktbild]370328-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-221[/produktbild]

[b]Stöd för AMD FreeSync och Nvidia G-Sync[/b]
MZ2000-serien är utrustad med teknologi som stödjer både AMD FreeSync™ Premium och NVIDIA® G-SYNC®. Dessa är designade för att erbjuda den överlägsna spelprestandan och upplevelsen som de nyaste spelkonsollerna kan leverera. Dyk in i spelen och låt dig hänföras av den imponerande 4K-upplösningen på en stor, livfull skärm.

[produktbild]370329-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-123[/produktbild]
[underrubrik]my Home Screen 8.0 och röststyrningsstöd*[/underrubrik]Med Panasonics uppgraderade gränssnitt, My Home Screen 8.0, blir din Smart-TV mer användarvänlig och responsiv. Nå dina favoritinställningar med ett enkelt knapptryck. Direkt på din Home Screen-startsida kan du fästa dina mest använda appar, vilket ger dig omedelbar tillgång till ditt önskade innehåll.

[produktbild]370326-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-111[/produktbild]

Styr din Panasonic TV med rösten och låt händerna vara fria. Aktivera eller inaktivera strömmen, växla kanaler eller justera volymen med hjälp av Google. Starta med att säga "Hej Google".

MZ-2000-serien stödjer även Alexa. Begär väderinformation, shoppa på Amazon, lyssna på musik eller hantera dina smarta hemenheter, allt genom att tala direkt till TV:ns fjärrkontroll.
[i]*Förutsätter en enhet med Google Assistant eller Alexa aktiverat.[/i]

[produktbild]370327-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-935[/produktbild]
[underrubrik]Anpassa din skärm efter ditt humör[/underrubrik]Med funktionen My Scenery på Pansonics senaste premiumskärmar kan du omvandla en stillastående skärm till en levande upplevelse. Skapa en atmosfär som speglar din sinnesstämning genom att välja bland skärmens rogivande bilder och filmer. Tillsammans med stöd för Dolby Atmos får du även en förstärkt ljudupplevelse. Det är idealiskt för avkopplande stunder eller som en lugnande fond innan natten.

[produktbild]370328-panasonic-tx-77mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-132[/produktbild]

[underrubrik]Tryggt ägande med 5 års garanti![/underrubrik]Med 5-års garanti kan du vara säker på att du inte bara får en högkvalitativ TV från Panasonic, utan även långvarig pålitlighet. Oavsett om det handlar om en mindre eller stor TV, LED eller OLED, så kan du nu njuta av din nya TV utan att oroa dig för eventuella oväntade kostnader dom första 5 åren.

Den förlängda garantin börjar gälla från och med den 11/9 2023* och omfattar inköp av marknadsförda modeller från Panasonic Nordic och hos en Panasonic återförsäljare.
[i]*retroaktivt från den 1/4 2023 [/i]

Panasonics normala garantivillkor för TV gäller för den utökade perioden på 60 månader. Garantin gäller inte om du som konsument varit oaktsam eller om en olyckshändelse inträffat efter det att du har fått varan. Ej heller vid vanvård, vid onormal användning eller om du inte följt skötsel- och serviceanvisningar.

[produktbild]370347-panasonic-tx-65mz2000e-4k-hdr-oled-smart-tv-107[/produktbild]Digtal-TV mottagare
Panasonic TX-55MZ2000E 4K HDR OLED Smart-TV har:
- inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar (DVB-T).
- inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar av HDTV (DVB-T2).
- inbyggd TV-mottagare för digitala kabelsändningar (DVB-C).
- inbyggd TV-mottagare för digitala satellitsändningar (DVB-S2).

Observera att mottagarna var och en kräver en CA-modul för programkortet. CA-moduler hittar du här.

 
Modeller
Svart 37.990:-


Typ:
55 tum

Bildformat:
16:9 (Widescreen)

Bildyta:
55 tum

Upplösning:
4K UHD, 3840 x 2160

Bildfrekvens:
120 Hz

Bildingångar:
4 x HDMI (ALLM, VRR, 4K HFR, FreeSync och G-Sync på input 1 & 2), 1 x RF (mark/antenn), 2 x SAT, 1 x A/V

TV-Tuner:
DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C

Hålbild väggfäste (BxH):
VESA 300 x 300

Ljudutgångar:
1 x HDMI (eARC/ARC), 1 x optisk, 1 x hörlursuttag/subwoofer (delat uttag), Bluetooth

Övriga anslutningar:
3 x USB (1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0), 2 x CI+ slot, WiFi, Ethernet, Bluetooth

Mått:
Utan stativ: 1227 x 764 x 69 mm (vikt 19.5 kg)
Med stativ: 1227 x 786 x 350 mm (vikt 24.5 kg)
Stativets mått: 390 x 350 mm

Vikt:
19.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-08-26