Pro-Ject Audio T2 W med Sumiko Rainer MM-pickup
- Manuell remdriven skivspelare
- Belönad med EISA Award 2023/2024
- Streama vinyl trådlöst över WiFi
- Inbyggt RIAA-steg för MM-pickuper
- Levereras med Sumiko Rainer MM-pickup
- Nyutvecklad 9-tums tonarm och anti-skating
- Elektronisk varvtalskontroll för 33- och 45-varv
- Semibalanserade phonolkablar ingår
- Gedigen CNC-fräst plint och tjock glastallrik
- Isolerande och vibrationsdämpande fötter

Pro-Ject T2 W är en manuell remdriven skivspelare som bjuder på nåt så unikt som en inbyggd WiFi-sändare, vilket gör att du kan streama vinyl trådlöst över ditt nätverk till UPNP-kompatibla enheter som TV, förstärkare, trådlösa högtalare mm. Utöver detta finns inbyggt RIAA-steg för MM, förmonterad Sumiko Rainer MM-pickup och massa nya innovativa lösningar för att leverera ett ljud på hög nivå.
[underrubrik][/underrubrik][underrubrik][/underrubrik][underrubrik]Streama dina vinylskivor trådlöst[/underrubrik]T2 W bygger smart vidare på framgången med Pro-Ject Audios högt hyllade T1-modell, samtidigt som den introducerar deras revolutionerande streamingteknologi över WiFi. Detta innovativa tillägg möjliggör problemfri streaming till en mångfald moderna enheter med nätverksfunktion, inklusive HiFi-streamers, nätverkskompatibla hembioförstärkare och moderna streaminghögtalare. Denna mångsidighet ger dig möjligheten att sömlöst integrera T2 W i vilken hemmiljö som helst.

[produktbild]369855-pro-ject-t2-w-med-sumiko-rainer-mm-pickup-708[/produktbild]
[underrubrik]EISA Award belönad 2023/2024[/underrubrik] [citat]T2 W är ett djärvt försök att gifta samman analog vinylavspelning med digital bekvämlighet, och ett försök som Pro-Ject lyckas ro i hamn, med råge. I grunden handlar det om remdriven skivspelare med en 9-tums aluminiumtonarm och en Sumiko MM-pickup, plus elektroniskt skifte av hastighet. Men, vad som verkligen gör T2 W så speciell, är den integrerade, trådlösa modulen, som låter sin ägare strömma musiken till nätverkskopplade högtalare och hifi-system. Pro-Ject Control-app förenklar initial setup och handhavande avsevärt, med möjlighet att välja förlustfri 24-bits/48 kHz-streaming när nålen når skivan. Att spela skivor samtidigt som vinylen integreras i ett modernt, trådlöst system, har aldrig varit lättare.[/citat] [underrubrik]Ny streamingteknologi[/underrubrik]Pro-Ject Audio har införlivat den senaste Wi-Fi-teknologin i paketet, inklusive de allra senaste WLAN-standarderna. T2 W har möjligheten att strömma antingen i Pro-jects standardkomprimerade format – för maximal kompatibilitet – eller i 24-bit/48 kHz förlustfri kvalitet, speciellt anpassad för utvalda högkvalitativa streamers som deras Stream Box S2 Ultra. Dessutom är allt detta anpassat för multiroom-användning, vilket innebär att du kan skicka ett stort antal ljudströmmar till lika många mottagande enheter som du önskar, innan T2 W:s flerkärniga CPU eller Wi-Fi-bandbredd börjar påverka kvaliteten negativt.

Den nya "Pro-Ject Control" appen erbjuder en snabb och intuitiv användarupplevelse. Dessutom kan Wi-Fi-inställningarna enkelt genomföras genom modern BLE-funktionalitet, vilket gör installationsprocessen betydligt smidigare.

[produktbild]369857-pro-ject-t2-w-med-sumiko-rainer-mm-pickup-484[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggt RIAA-steg och förmonterad pickup[/underrubrik]T2 W är utrustad med en högkvalitativ så kallad dual stage split-passive MM phonoförstärkare - detta är första gången en Pro-Ject-skivspelare har en integrerad phonoförstärkare av denna kvalitet inbyggd. Pro-Ject ansåg att detta var nödvändigt för att optimera Wi-Fi-prestandan.

Tillverkaren strävade efter ett verkligen imponerande phonosteg som skulle matcha och ge T2 W enastående hållbarhet och ljudkvalitet. Spelaren levereras dessutom med en högpresterande Sumiko Rainier MM-pickup som bara den går loss på nästan 2.000.-, vilket resulterar i ett genuint HiFi-system där inget har kompromissats med.

[produktbild]369856-pro-ject-t2-w-med-sumiko-rainer-mm-pickup-685[/produktbild]
[underrubrik]Påkostade materialval[/underrubrik]Den noggrant utformade CNC-frästa plinten har förstorats för att öka stabiliteten och finns tillgänglig i slående färger som högblank svart, matt vit eller valnöt. Konstruktionen är helt fri från plastkomponenter och tillverkas med stor omsorg för att undvika eventuella tomma utrymmen inuti, vilket effektivt minimerar oönskade vibrationer inom chassit.

Dessutom har glasplattan i T2 W gjorts både tyngre och tjockare jämfört med sin föregångare, vilket resulterar i en design utan resonans och som framgångsrikt undanröjer de problem som kan uppträda med plast- eller lättviktiga stålalternativ.

Som en komplettering till dessa förbättringar har specifikt utvalda skivspelarfötter effektivt isolerat T2 W från omgivande vibrationer som kan påverka ditt hi-fi-system.

[produktbild]369854-pro-ject-t2-w-med-sumiko-rainer-mm-pickup-259[/produktbild]
[underrubrik]Nyutecklad tonarm och anti-skating[/underrubrik]Tonarmen på T2 W har förbättrats med ett längre tonarmsrör. Med sin effektiva längd på 9 tum och styva aluminiumkonstruktion har denna toearm även uppdaterade lågfriktionslager för att kunna hantera den ökade längden och diametern, vilket ger absolut noggrannhet vid användning. Förutom det rena och stiliga utseendet orsakar det integrerade tonarmsskalet inte heller några ytterligare vibrationer, och det är en stor förbättring jämfört med andra löstagbara, skruvade eller limmade skal! T2 W levereras också helt ny med en justerbar fjäderbaserad anti-skating-mekanism som optimerar prestanda och utnyttjar den yttersta potentialen hos din pickup.

[produktbild]369858-pro-ject-t2-w-med-sumiko-rainer-mm-pickup-081[/produktbild]
[underrubrik]Elektronisk varvtalskontroll[/underrubrik]Motorn och drivsystemet i T2 W är oförändrade jämfört med de som återfinns i lillebror T1. Motorn driver ett remdrivsystem, som är kopplat till deras nydesignade "sub-platter" som är exklusiv för T-line-serien. Denna "sub-platter" är monterad på ett ytterst precist huvudlager med en axel av härdat stål och en bricka av mässing med en precision på 0,001 mm. Medan många alternativa produkter kanske använder oreglerade likströmsmotorer med stora hastighetsvariationer, har T2 W Pro-Jects beprövade teknik med en elektroniskt reglerad, precisionsstyrd växelströmsmotor. T2 W har även elektronisk varvtalskontroll för växling mellan 33 och 45 RPM. Resultatet är ett lågbrusigt och stabilt drivsystem för skivspelaren.

[produktbild]369859-pro-ject-t2-w-med-sumiko-rainer-mm-pickup-822[/produktbild]
[underrubrik]Levereras med semibalanserad Phonokabel[/underrubrik]I likhet med T1 levereras även T2 W med omsorgsfullt skärmade, semi-symmetriska phonokablar med låg kapacitans, skapade särskilt av Pro-Ject - inte färdiga RCA-kablar. Dessutom inkluderas ett dammskydd för extra skydd och en filtmatta för att skydda dina skivor.

 
Modeller
Matt vit 11.990:-
Högblank svart 11.990:-
Valnöt 11.990:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdriven manuell skivspelare

Inbyggt RIAA-steg:
Ja (MM)

Pick-up:
Sumiko Rainer MM

Hastigheter:
33- och 45-varv med elektronisk varvtalsjustering

Nätdel:
Extern 15V / 800 mA DC

Utgångar:
Stereo RCA + jordanslutning, WiFi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO; 2.4/5GHz)

Tillbehör:
Dammlock, filtmatta, singeladapter, nätdel, Phonokabel

Mått:
542 x 300 x 412mm

Vikt:
6 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-08-17