Sonos Hemmabiopaket med Beam
- Omslukande ljud från kompakta högtalare
- Soundbaren Beam med Dolby Atmos
- Aktiva trådlösa basen Sub Mini
- Dubbla Era 100 som surround
- Lätt att koppla in och använda
- Smidig styrning via app
- HDMI eARC, stöd för högupplöst ljud från TV
- Synkronisering med fjärrkontrollen till tv:n
- Inbyggt WiFi (2.4GHz 802.11b/g/n)
- Finns i vitt eller svart utförande

Sonos Hemmabiopaket med Beam är ett trådlöst hembiopaket med stöd för Dolby Atmos och omfattande streamingstöd. Anslut din TV och njut av filmer och musik med en omvälvande upplevelse samtidigt som allt styrs enkelt och smidigt via Sonos app.
[underrubrik]Kompakt trådlöst hembiosystem[/underrubrik]Beam (generation 2) fördjupar din inlevelse i filmer, serier och spel genom panoramaljud och den verklighetstrogna, rymliga ljudupplevelsen från Dolby Atmos. Samtidigt balanserar Sub Mini basen för att förbättra ljudets klarhet och fyllighet. De två bakre Era 100-högtalarna återger varje detalj i stereo på ett livfullt sätt. Installation och anslutning sker snabbt och enkelt via Wi-Fi med hjälp av Sonos-appen, och du kan smidigt styra systemet med din TV:s fjärrkontroll eller genom röststyrning.

[produktbild]369737-sonos-hemmabiopaket-med-beam--02[/produktbild]
[underrubrik]Sonos Beam med Dolby Atmos[/underrubrik]Gör underhållningen bättre med generation 2 av Sonos kompakta, smarta soundbar, nu med Dolby Atmos. Upplev panoramaljud och kristallklart tal från tv-serier, filmer och spel. När tv:n är avstängd kan du streama musik och mycket mer från alla dina favorittjänster. Styr enkelt med Sonos-appen, rösten och Apple AirPlay 2. Lägg till högtalare för att skapa ett trådlöst system med surroundljud och lyssna i flera rum. Allt ansluts via Wi-Fi.

[produktbild]369735-sonos-hemmabiopaket-med-beam-877[/produktbild]
[underrubrik]Kompakta basen Sub Mini[/underrubrik]Med Sonos Sub Mini höjer du upplevelsen för din hemmabio och med mera tryck i de lägre registren kommer du närmare filmens handling. Anslut Sub Mini snabbt och smidigt till din Sonos Beam eller Ray via Sonos app. Den trådlösa och snabba 5 Ghz-anslutningen ser till att allt ljud synkas perfekt mot din TV.

[produktbild]369736-sonos-hemmabiopaket-med-beam-197[/produktbild]
[underrubrik]Trådlös surround med Era 100[/underrubrik]Sonos Era 100 är efterföljaren till Sonos bästsäljande One. Era 100 har fått flera uppdateringar jämfört med sin föregångare för ett ännu bättre och fylligare ljud från det nätta kabinettet. Streama din musik snabbt och enkelt från dina favoritstreamingtjänster och styr allting med den lättanvända Sonos appen. Kan enkelt parkopplas för dig som vill njuta av ett bättre stereoljud.

[produktbild]369738-sonos-hemmabiopaket-med-beam-825[/produktbild]

[underrubrik]Följande produkter ingår i paketet:[/underrubrik]1 st Sonos Beam (Gen 2) soundbar
1 st Sonos Sub Mini
2 st Sonos Era 100


 
Modeller
Vit 18.687:-
Svart 18.687:-


Typ:
5.1-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
11.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-08-15