Volumio Integro
- Kompakt stereoförstärkare
- Streaming- och multirumsstöd med Volumio OS
- Dual Mono Klass D, 2 x 50 watt i 8 ohm
- Stöd för upp till 24bit/192kHz inkkl DSD128
- Inbyggd Klass A/B hörlursförstärkare
- Flera digitala och analoga ingångar
- Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 aptX
- Amlogic S905D3, Quad Core 1.9 GHz processor
- 4 GB RAM, 16 GB EMMC (kan utökas via Micro SD-kort)
- Roon Ready


Volumio Integro är en snyggt designad, välbyggd och kompakt integrerad stereoförstärkare, som bjuder på ett omfattande streaming och multirumsstöd tack vare det multifunktionella och lättanvända operativsystemet Volumio OS. Streama musik från dina favorittjänster eller anslut någon av dina externa källor via förstärkarens digitala och analog ingångar och njut av ett detaljrikt ljud med stor soundstage.
[underrubrik]Plug and Play[/underrubrik]Volumio Integro är en plug-and-play-enhet som är lätt att komma igång med. Genom att bara ansluta dina högtalare till den får du ett komplett HiFi-system som låter dig njuta av musiken till fullo.Det bästa är att du inte behöver extra utrustning. Alla nödvändiga komponenter finns integrerade i ett snyggt och kompakt kabinett, vilket ger dig friheten att placera Integro var som helst. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller kanske gästrummet, kan du skapa din egen ljudupplevelse utan krångel och minimalt med kablar och tillbehör.

[produktbild]368904-volumio-integro-735[/produktbild]
[underrubrik]Härlig design och kvalitetskänsla[/underrubrik]Integro är resultatet av en noggrann designprocess i samarbete med Design Narratives, vinnare av Red Dot Award. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en enhet som inte bara levererar enastående ljudkvalitet utan också imponerar visuellt.

Den kompakta designen är elegant och funktionell. Integros elektronik, som är avgörande för dess musikaliska prestanda, är innesluten i ett robust chassi av antimagnetisk aluminium. Detta ger inte bara en säkerhetsfunktion utan bidrar också till att eliminera eventuell störningar och distortion.

För enkel användning och kontroll är Integro utrustad med två karakteristiska orangea rattar. Dessa rattar ger dig möjlighet att justera volymen och välja olika ingångsalternativ. Dessutom är en OLED-display integrerad för att tydligt visa viktig information och inställningar.

Med Integro får du inte bara enastående ljudkvalitet, utan även en stilfull och sofistikerad enhet som passar perfekt in i vilken miljö som helst.

[produktbild]368905-volumio-integro-121[/produktbild]
[underrubrik]Högkvalitativ förstärkning[/underrubrik]Integro är utrustad med en välljudande och kraftfull hörlursförstärkare (2 x 300mW RMS i 64 ohm, 2 x 480mW i 32 ohm), vilket ger dig en enastående ljudupplevelse när du lyssnar på musik privat. Den kombineras en speciellt avstämd dual-mono Class-D förstärkardesign som drivs av MA12070P från Infineon.

Oavsett vilken källa du spelar din musik från, lyfter Integro fram de mest underbara detaljerna till liv. Varje instrument, varje ton och varje nyans av ljud återges med enastående klarhet och precision. Med Integro får du uppleva musiken på ett helt nytt sätt, där varje nyans och detalj får ta plats och berika din lyssningsupplevelse.

[produktbild]368906-volumio-integro-322[/produktbild]
[underrubrik]Baserad på Volumio OS[/underrubrik]I Integro hittar du den senaste versionen av Volumio, nämligen Volumio Universal, som har förbättrad prestanda och är utrustad med Manifest UI för enkel och intuitiv hantering av musikinnehåll. Den nya versionen erbjuder en ännu smidigare och stabilare användarupplevelse.

Med multirums-funktionen kan du skapa en integrerad ljudmiljö i ditt hem genom att ansluta Integro till andra Volumio-enheter. Det ger dig möjlighet att strömma musik till flera rum samtidigt och skapa en sömlös upplevelse i hela hemmet.

För att ge dig den bästa musikupplevelsen [url=https://volumio.com/en/get-started/]inkluderar Integro alla Volumio Premium-funktioner[/url]. Du får tillgång till avancerade funktioner som förbättrad ljudkvalitet, stöd för högupplösta ljudformat och mycket mer. Med Integro får du allt du behöver för att njuta av musiken till fullo, direkt inbyggt i enheten.[underrubrik]Njut av musik från dina favoritkällor[/underrubrik]Med Integro kan du strömma från dina favoritmusiktjänster som Spotify, Tidal och Qobuz. Med Volumio-plugins kan du även ansluta till många ytterligare tjänster och funktioner som YouTube, SoundCloud, Radio Paradise, FusionDSP med mera.

Du kan också hämta innehåll från lokala eller nätverksanslutna enheter och spela internetradio, allt tack vare Volumio OS. Med Volumio får du en mångsidig plattform som ger dig tillgång till en bred variation av musikkällor och möjligheter.

[produktbild]368904-volumio-integro-926[/produktbild]
[underrubrik]Streamingstöd även via Bluetooth[/underrubrik]Att strömma din musik via Bluetooth kan nu vara både bekvämt och av hög kvalitet med Integro och Bluetooth aptX. Med den avancerade Qualcomm® Bluetooth aptX-teknologin tillfredsställs till och med de mest krävande musikentusiasterna, vilket innebär att du kan njuta av detaljerat och fylligt ljud utan att förlora kvaliteten vid trådlös överföring.

[produktbild]368907-volumio-integro--02[/produktbild]
[underrubrik]Enkel att ansluta och styra[/underrubrik]Att komma igång med Integro är enkelt och tar bara några klick med hjälp av Volumios officiella app som finns tillgänglig för både iOS och Android. Med bara några klick från din smartphone kan du få åtkomst till och styra alla dina inställningar, hantera och anpassa din Integro-enhet efter dina preferenser. Volumios användarvänliga app gör det smidigt att konfigurera och anpassa din musikupplevelse precis som du vill ha den.

[produktbild]368905-volumio-integro--02[/produktbild]
[underrubrik]Anslutningar, in- och utgångar[/underrubrik]Integro är utrustad med en analog RCA-ingång och två digitala SPDIF-ingångar, både optisk och koaxial. När det gäller utgångar finns det en subwoofer-utgång och HDMI-utgången kan användas för att dra nytta av OSD-menyn (On-Screen Display) i Volumio. Denna funktion gör det möjligt att enkelt navigera och hantera inställningar på en ansluten skärm genom att använda HDMI-anslutningen på Integro.

Dessutom finns flera USB-portar där du kan ansluta hårddiskar, USB-stickor, tangentbord, möss mm samt en Micro-SD kortplats. På framsidan hittar du även hörlursutgången med sin påkostade inbyggda hörlursförstärkare.

[produktbild]368908-volumio-integro-054[/produktbild]
[underrubrik]Roon Ready[/underrubrik]Volumio Integro är Roon Ready-certifierad av Roon Labs. Detta möjliggör en sömlös integration med Roon-systemet och garanterar användningen av Roon-streamingteknologi med Volumio Integro, utan att kompromissa med hög ljudprestanda. Med Roon Ready-certifiering kan du njuta av en förstklassig ljudupplevelse och dra fördel av Roon-plattformens avancerade funktioner och användarvänlighet tillsammans med Volumio Integro.

[produktbild]368906-volumio-integro-485[/produktbild]

 
Modeller
Silver 14.490:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 50 watt i 8 ohm (2 x 75 watt i 4 ohm)

D/A-Omvandlare:
24bit/192kHz

Digitala ingångar:
1 x optisk, 1 x koaxial, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, WiFi, Ethernet, Bluetooth, Micro SD

Analoga ingångar:
1 x stereo RCA

Digitala utgångar:
1 x HDMI (endast för OSD)

Analoga utgångar:
1 x subwoofer, 1 x 6.3 mm hörlursuttag

Högtalaranslutningar:
Skruvterminaler (tar bananer)

Mått:
335 x 110 x 205 mm

Vikt:
2.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-07-19