Klipsch GIG XL Partyhögtalare
- Portabel partyhögtalare
- Streamingstöd via Bluetooth
- Levereras med trådad karaokemikrofon
- RGB-partyljus med flera lägen
- IPX4-klassad, stänksäker
- Inbyggt uppladdningsbart batteri
- 6.5-tums bas och 2-tums diskant med Bass Boost
- 3.5 mm analog ingång, USB och karaokeingång
- Kan parkopplas för TWS (True Wireless Stereo)

Klipsch GIG XL är den mindre av de två partyhögtalarna från legendariska Klipsch, som bjuder på ett kraftfullt ljud från ett smäckert format. Streama din favoritmusik och sjung med genom den medföljande mikrofonen. Den inbyggda partybelysningen ser till att festen alltid är på topp.
[underrubrik]Portabel högtalare med fin stamtavla[/underrubrik]Klipsch GIG XL är en trådlös och portabel högtalare designad för att ge kraftfullt ljud vart än vägen tar dig. Med 70 års erfarenhet levererar denna högtalare ett ljud som är både känns och hörs.


[underrubrik]Kraftfullt ljud[/underrubrik]Trots sin kompakta storlek erbjuder GIG XL ett ljud som är stort och kraftfullt. Med en 6.5-tums bas och en 2-tums diskant får du ett ljud med klara höjder och djupa bas, finjusterade av en av Hi-Fi-världens främsta experter - Klipsch.

[produktbild]368217-klipsch-gig-xl-partyhogtalare-543[/produktbild]
[underrubrik]Streamingstöd via Bluetooth[/underrubrik]Att spela din festmusik skall inte vara komplicerat. Med GIG XL är det så enkelt som att trådlöst para ihop din smartphone, surfplatta eller dator och trycka på PLAY.

[produktbild]368218-klipsch-gig-xl-partyhogtalare-555[/produktbild]
[underrubrik]Karaokemikrofon ingår[/underrubrik]Det är faktiskt sant: att sjunga höjer nivån av hjärnans naturliga endorfiner, även kända som glädjekemikalier. GIG XL levereras med en trådad mikrofon och har en karaoke-ingång så att du kan sjunga med till dina favoritlåtar eller se dina vänner försöka... tja, kanske bara spela in det för skratt senare.

[produktbild]368219-klipsch-gig-xl-partyhogtalare-885[/produktbild]
[underrubrik]Stämningshöjande ljusshow[/underrubrik]GIG XL är helt lysande... och vi menar det verkligen bokstavligen. Njut av flera färglägen och inställningar som matchar feststämningen med flerfärgade, dynamiska ljusringar som dansar i takt med musiken.

[produktbild]368215-klipsch-gig-xl-partyhogtalare-329[/produktbild]
[underrubrik]IPX4-klassad, stänksäker[/underrubrik]Hoppa över klubben och njut av solen istället. GIG XL är IPX4-klassad, vilket innebär att du kan ta med din favorit spellista till stranden (eller poolen) utan att missa en enda takt.

[produktbild]368217-klipsch-gig-xl-partyhogtalare-076[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggt uppladdningsbart batteri[/underrubrik]På en enda laddning får du upp till åtta timmars pumpande musik ur GIG XL. Njut av din musik eller dina vänners skönsång (nåja) hela natten lång.

[produktbild]368218-klipsch-gig-xl-partyhogtalare-329[/produktbild]
[underrubrik]Mera party, parkoppla två GIG XL[/underrubrik]Två är bättre än en! Genom att synka två GIG XL-högtalare med den inbyggda dubbla Bluetooth-pairingen får du äkta tvåkanaligt stereoljud. Tänk på det som en duett för högtalarscenen. Det är det bästa sättet att njuta av musik, perfekt för en stor fest och alltid roligare att dela med vänner.

[produktbild]368219-klipsch-gig-xl-partyhogtalare-965[/produktbild]

 
Modeller
Svart 2.290:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja, upp till 8 timmars speltid

Bluetooth:
Ja (Bluetooth 5.0)

USB:
Ja

Ljudingångar:
6.35 mm mikrofoningång, 3.5 mm line in

Mått:
255 x 355 x 230 mm

Vikt:
4 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-06-27