Sony KD-55X75WL 55-tums 4K LED Google TV
- 55-tums 4K UHD LED-TV
- Google TV smart-TV med Chromecast
- Stöd för HDR inkl. Dolby Vision
- Slimmad och elegant design
- HDMI 2.1 med ALLM och eARC
- Slim Blade Stand med justerbar bredd
- X-Balanced högtalare med Clear Voice
- Stöd för Dolby Atmos
- 4K Processor X1 - Live Color/4K X-Reality PRO/Motionflow XR
- PS5 Ready Gaming UI

Sony KD-55X75WL är en 55 tum stor LED-TV och tillhör Sonys instegsserie X75WL, som bjuder på hög prestanda till en rimlig prislapp. Njut av filmer, serier och spel med hög ljusstryrka och realistisk färgåtergivning. Google TV smart-TV ger dig access till ett nästintill obegränsat utbud av streamingstjänster, filmer och spel.
[underrubrik]2023 års Sony X75WL-serie[/underrubrik]Med X75WL-serien kan du njuta av Sonys erkänt höga prestanda med hög upplösning, stor detaljrikedom, realistiska och levande färger samt bra rörelsehantering. Använd den för att titta på TV, spela spel, streama dina favoritserier eller kolla på sport, X75W-serien klarar allt och dessutom till en överkomlig prislapp.[underrubrik]Upplev allt i 4K-upplösning[/underrubrik]Sony har flera bildförbättrande funktioner som ger dig en härlig bildupplevelse med hög upplösning, fina och verklighetstrogna färger, god rörelsehantering och optimerad ljusstyrka.

[b]X-Reality PRO:[/b]
Bilder som har spelats in i 2K och HD kan uppgraderas till nästan 4K-kvalitet. Med Sonys 4K X-Reality PRO-teknik används en unik 4K-databas för att skapa skarpa och eleganta bilder i realtid, vilket resulterar i ökad detaljrikedom.

[b]Live Color:[/b]
Funktionen Live Color utvidgar bildens färgspektrum så att det matchar de färger som återges på din TV. Resultatet är att allt du tittar på ser levande och verklighetstroget ut.

[b]Motionflow XR:[/b]
Med Motionflow™ XR-tekniken skapas och infogas extra bildramar mellan de ursprungliga bildramarna. Genom att visa fler bildramar per sekund förbättras jämheten och skärpan i all action.

[b]Ljussensor:[/b]
En ljussensor används för att anpassa ljusstyrkan baserat på rummets ljusförhållanden. Den förstärker ljusstyrkan i ljusa rum och minskar den i mörka rum, vilket ger dig alltid en optimal bildkvalitet som passar just din miljö.

[produktbild]367404-sony-kd-75x75wl-75-tums-4k-led-google-tv-799[/produktbild]
[underrubrik]Slimmad och elegant design[/underrubrik]Designen kallar Sony "Narrow Bezel", som med sin eleganta och slimmade ram framhäver den vackra bilden.

[produktbild]367406-sony-kd-75x75wl-75-tums-4k-led-google-tv-075[/produktbild]

Stativet är av typen Slim Blade som på modellerna i 55-tums storlek och uppåt kan justeras i två olika positioner. Perfekt när man vill få plats med en soundbar framför TVn eller har en smal TV-bänk som den skall stå på.

[produktbild]367405-sony-kd-75x75wl-75-tums-4k-led-google-tv-696[/produktbild]
[underrubrik]Smarta funktioner med Google TV[/underrubrik]X75WL-serien har plattformen Google TV inbyggt som Smart-TV. En smartare och mer användarvänlig portal för att använda smart-TV och interagerar på ett enkelt sätt med en telefon eller surfplatta. Spegla bilder eller videos direkt från din mobila enhet till TVn via Google Chromecast, ladda ner appar, streaming-tjänster och spel från Google Play, eller surfa på nätet med den inbyggda webbläsaren där mobilen kan agera sökmotor via röststyrningen med den inbyggda mikrofonen. Det interna minnet är på 16 GB för att lagra olika appar och går att utöka om man kopplar till en USB-hårddisk.

Utöver det omfattande Smart-TV systemet som erbjuds via det Androidbaserade gränssnittet får Apple användarna sin beskärda del då X75WL-serien även har stöd för Apple AirPlay och Apple Home Kit. Med AirPlay kan du streama både video och ljud från din iPhone, iPad eller Mac samt titta på filmer eller serier i Apple TV-appen, dina favoritappar eller till och med webläsaren Safari.

[produktbild]367401-sony-kd-75x75wl-75-tums-4k-led-google-tv-452[/produktbild]
[underrubrik]Bravia Core[/underrubrik]Vid köp av Sonys X75WL-serie får du access till Sony BRAVIA CORE. Utforska de senaste och mest populära filmerna direkt. Med BRAVIA CORE™ kan du lösa in upp till fem filmer och njuta av streaming i upp till tolv månader. Sonys exklusiva filmtjänst kombinerar Pure Stream™ och IMAX® Enhanced för att leverera enastående bildkvalitet och en uppslukande ljudupplevelse.

[produktbild]367403-sony-kd-75x75wl-75-tums-4k-led-google-tv-902[/produktbild]
[underrubrik]Spelförbättrande funktioner[/underrubrik]Med BRAVIA™ blir du förflyttad till själva hjärtat av händelserna. Upplev enastående scener, atmosfäriskt ljud och exklusiva nya funktioner som gör dina favoritspel mer verkliga än någonsin.

Automatisk HDR-Tone Mapping optimerar HDR-inställningarna direkt vid första konfigurationen av din PS5™. Du kommer kunna se små detaljer och verklighetstrogna färger, även i mörka skuggor och ljusa högdagrar.

BRAVIA™ växlar automatiskt till spelläge när du använder PS5™ för att minimera fördröjning och maximera svarstiden. När du sedan tittar på film byter den tillbaka till standardläge för att ge mer uttrycksfulla scener.

Att finjustera din spelstatus, inställningar och hjälpfunktioner har aldrig varit enklare. Allt du behöver finns nära till hands för enkelhet och bekvämlighet.

[produktbild]367407-sony-kd-75x75wl-75-tums-4k-led-google-tv-649[/produktbild]
[underrubrik]Högtalare med X-Balanced Speaker[/underrubrik]Sonys unikt formade X-Balanced Speaker™ är en perfekt komplettering till TVns slimmade design och ger en tydlig ljudupplevelse med fyllig bas för både filmer och musik.

Njut av filmmusik och spellistor med förbättrat djup, klarhet och detaljrikedom. Med Dolby Atmos dras du djupare in i handlingen med extremt uppslukande rumsligt ljud.

Med det inbyggda användargränssnittet visas ljudinställningarna för soundbaren automatiskt på BRAVIA-TVns meny för snabbinställningar. Det innebär att du enkelt kan kontrollera funktioner som ljudfält och volym med TVns fjärrkontroll utan att behöva byta till soundbarens fjärrkontroll. Det ger en smidig och enkel användarupplevelse.

[produktbild]367402-sony-kd-75x75wl-75-tums-4k-led-google-tv--02[/produktbild]
Digtal-TV mottagare
Sony KD-55X75WL 55-tums 4K LED Google TV har:
- inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar (DVB-T).
- inbyggd TV-mottagare för digitala marksändningar av HDTV (DVB-T2).
- inbyggd TV-mottagare för digitala kabelsändningar (DVB-C).
- inbyggd TV-mottagare för digitala satellitsändningar (DVB-S2).

Observera att mottagarna var och en kräver en CA-modul för programkortet. CA-moduler hittar du här.

 
Modeller
Svart 10.990:-


Typ:
55 tum

Bildformat:
16:9 (Widescreen)

Bildyta:
55 tum

Upplösning:
4K UHD, 3840 x 2160

Bildingångar:
4 x HDMI (2.1), 1 x komposit, 2 x RF (antenn/kabel)

TV-Tuner:
DVB-T/T2/C/S/S2

Hålbild väggfäste (BxH):
VESA 300 x 300

Ljudutgångar:
1 x HDMI (eARC/ARC), 1 x optisk, Bluetooth

Övriga anslutningar:
2 x USB, CI+ slot, Bluetooth, WiFi, Ethernet

Mått:
Utan stativ: 1243 x 721 x 71 mm (vikt 15.3 kg)
Med stativ: 1243 x 789 x 334 mm (vikt 15.6 kg)
Stativbredd (standard/smal): 1028/425 mm

Vikt:
15.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-06-05