Nakamichi NDSD200
- DSP-enhet med inbyggd förstärkare.
- 10 justerbara kanaler
- 8 x 50 watt (4 Ohm) RMS
- Avancerad tidskorrigering
- 31 band Equlizer
- Enkel installation med OEM- eller fabrikssystem
- Inbyggd förstärkare för 8 kanaler
- Möjliggör installation utan extern förstärkare
- Praktisk fjärrkontroll med stor kontrollratt
- Bluetooth-anslutning, oberoende av huvudenheten.


Nakamichi NDSD200 - Kraftfullt ljud och enormt justerbar DSP en revolutionerande produkt för bilen som levererar enastående ljud och prestanda. Med avancerade funktioner och användarvänliga inställningar kan du anpassa ljudet i ditt fordon på ett väldigt enkelt sätt.
[underrubrik]Högkvalitativt ljud och imponerande prestanda [/underrubrik]Förbättra ditt ljud i din bild med Nakamichi NDSD200. Utrustad med högkvalitativt slutsteg och avancerad DSP-teknik levererar denna produkt enastående ljudkvalitet och imponerande prestanda.

[underrubrik]Anpassa ljudet efter dina preferenser [/underrubrik]Med NDSD200 kan du finjustera ljudet för att passa dina personliga preferenser. Använd de avancerade equalizerinställningarna för att optimera frekvensresponsen och skapa den perfekta ljudbalansen som passar din musiksmak.

[underrubrik]Enkel installation och användarvänliga funktioner [/underrubrik]NDSD200 är enkelt att installera och använda. Den levereras med tydliga instruktioner och intuitiva kontroller som gör installationsprocessen smidig och enkel. Du kommer snabbt igång och kan njuta av ditt nya ljudsystem.

[underrubrik]Avancerade equalizerinställningar [/underrubrik]Med NDSD200 har du möjlighet att finjustera equalizerinställningarna för att optimera frekvensresponsen. Justera bas, mellanregister och diskant för att få fram den perfekta ljudprofilen som passar din musik och förbättrar ljudkvaliteten.[produktbild]367002-nakamichi-ndsr260a-393[/produktbild]

[underrubrik]Tidskorrigering för förbättrad ljudbalans [/underrubrik]NDSD200 erbjuder tidskorrigering, vilket gör att du kan justera ljudets tidpunkt för att förbättra ljudbalansen. Du kan eliminera eventuella fördröjningar och säkerställa att ljudet når dina öron precis vid rätt tidpunkt.

[underrubrik]Inbyggd förstärkare för kraftfull ljudåtergivning [/underrubrik]Med den inbyggda förstärkaren i NDSD200 får du en kraftfull ljudåtergivning som driver dina högtalare till sin fulla potential. Det finns 8 slutsteg inbyggt och vardera är på 50 watt RMS. Nu kan du uppleva kraftfull bas och kristallklart ljud i hela kupén.

[underrubrik]Bluetooth[/underrubrik] NDSD200 är utrustad med Bluetooth-teknologi, vilket gör det möjligt för dig att trådlöst streama musik från dina favoritenheter. Njut av trådlös frihet och enkel åtkomst till din musiksamling utan krångel med sladdar. Filstödet är rejält och du kan spela DSD64/DSD128/DSD256/Mp3/WMA/WAV/APE/FLAC utan problem.

även DSD filer stöds i formatet:".dff",".dsf" 
Modeller
Svart 4.995:-


Typ:
DSP

Effekt:
8 x 50 watt

Ingångar:
6 kanaler högnivå, 4 lågnivå, Bluetooth, U disk music

Utgångar:
10 kanaler lågnivå, Optisk, Max 8 x 50 watt

Bluetooth:
Ja

Spelar:
DSD64/DSD128/DSD256
Mp3/WMA/WAV/APE/FLAC
DSD filer i formatet:.dff

Mått:
190 x 55 x 153 mm

Vikt:
1.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-30