Nakamichi THRILL
- Portabel högtalare med inbyggt batteri
- Ljudet sprids i hela 270 grader
- Dubbla högtalareelement ger gott om kraft
- Lång batteritid som håller festen igång (upp till 10 h)
- Stilren design som gör den till ditt nästa resefölje


Nakamichi Thrill Black - En bärbar högtalare som spelar i 270 grader vinkel som kombinerar imponerande ljudspridning och lång batteritid för att vara din perfekta reseföljeslagare.
[underrubrik]Upplev enastående ljudspridning [/underrubrik]Nakamichi Thrill Black är utformad med en 270 graders ljudspridning, vilket innebär att den projicerar ljudet i alla riktningar. Oavsett var du befinner dig i rummet eller på dansgolvet, kommer du att omges av en imponerande ljudupplevelse.

[underrubrik]Dubbla högtalare för otroligt ljud [/underrubrik]För att säkerställa att ljudet når varje hörn har Nakamichi Thrill Black dubbla högtalare. Denna design garanterar att inget ljud går förlorat och att du kan njuta av kraftfulla och klara toner oavsett var du befinner dig.

[underrubrik]Lång batteritid för oavbruten underhållning [/underrubrik]Med en imponerande batteritid kan Nakamichi Thrill Black hålla festen igång utan avbrott. Du behöver inte oroa dig för att musiken ska tystna mitt i det roliga - den här högtalaren är redo att ge dig timmar av oförglömlig musikupplevelse. När du inte lyssnar så stänger Thrill av sig efter 10 minuter.

[underrubrik]Stilren design för resande äventyr [/underrubrik]Nakamichi Thrill Black är inte bara en kraftfull högtalare, den är också en snygg resekamrat. Med sin stilrena design är den perfekt att ta med sig på äventyr, oavsett om det är en utflykt till stranden, en campingresa eller en fest hos en vän.

 
Modeller
Svart 1.495:-
Blå 1.495:-
Röd 1.495:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja, upp till 10 timmar (3000MAH)

Bluetooth:
Ja, v 5.0 (AVRCP/A2DP/HFP/HSP)

Mått:
71 x 74 x 170 mm

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-26