Audiolab 7000CDT CD-transport
- Renodlad CD-transport
- Optiskt precisionsystem med elektronisk databuffert
- Förbättrad drivmekanism
- Uppspelning från HDD via USB
- Fullfärgs 2.8-tums IPS LCD-skärm
- Stabil konstruktion för suverän ljudåtergivning
- Kompatibel med olika digitala ljudformat


Audiolab 7000CDT är en CD-transport som erbjuder enastående prestanda och mångsidighet. Den har en förbättrad mekanism jämfört med den enklare CDT6000, stöd för digitala filer via USB och en tydlig färgskärm för enkel navigering. Observera att detta är en renodlad CD-transport och har ingen inbyggd D/A-omvandlare eller analog ljudutgång.
[underrubrik]En ny serie med samma höga standard[/underrubrik]7000CDT från audiolab representerar en enastående kombination av prestanda och prisvärde. Med en design som harmoniserar med resten av serien, bygger den vidare på framgångarna hos 6000CDT och erbjuder ännu fler fördelar. Med en förbättrad mekanism, möjligheten att spela upp från USB HDD och en färgstark IPS LCD-skärm är den också perfekt anpassad till 6000- och 8300-serien. Dess ergonomiska utformning, högkvalitativa ingenjörskonst och överlägsen prestanda gör den till ett utmärkt val.

[produktbild]366854-audiolab-7000cdt-534[/produktbild]
[underrubrik]Exakt CD-avspelning med avancerad teknologi[/underrubrik] 7000CDT använder en högprecisions optisk mekanism med en elektronisk databuffer för att säkerställa exakt och problemfri CD-avspelning. Den använder liknande teknik som 9000CDT och har en förhandsläsande digital buffer som minskar risken för misslyckade läsningar och möjliggör uppspelning av skadade CD-skivor som konventionella mekanismer har svårt att hantera.

För att säkerställa att den externt anslutna DAC-enheten får en felfri signal använder 7000CDT en differential line driver för sin koaxiala utgång. Med hjälp av en högprecisions kristalloscillator kontrolleras mastertakten, vilket ger minimalt jitter (digital distorsion) på både de koaxiala och optiska utgången.

[produktbild]366855-audiolab-7000cdt-124[/produktbild]
[underrubrik]Vibrationsisolering för ren ljudåtergivning[/underrubrik]7000CDT har en lågfriktionslastbricka, en robust aluminiumbas och ett chassi som effektivt motverkar vibrationer orsakade av den snabbt roterande motorn. Transporten är monterad i en elektromagnetiskt avskärmad kapsling med en dedikerad strömförsörjning. Dessa funktioner bidrar till en exemplarisk extrahering av den digitala signalen och minskar resonans och vibrationer, vilket förbättrar ljudkvaliteten och påverkar även andra Hi-Fi-komponenter och signalvägar.

[produktbild]366856-audiolab-7000cdt-423[/produktbild]
[underrubrik]Stöd för digitala filer i olika format[/underrubrik]Förutom att erbjuda enastående CD-avspelning, har 7000CDT även stöd för digitala musikfiler i olika format via en dedikerad USB-A anslutning på baksidan av enheten. Oavsett om det är högupplösta filer eller förlustfria ljudformat som WAV, AAC och WMA, eller äldre komprimerade MP3-format, så kan 7000CDT hantera dem alla och ge dig mångsidighet och flexibilitet i ditt musikval.

[produktbild]366857-audiolab-7000cdt-362[/produktbild]
[underrubrik]Klar och tydlig display[/underrubrik]Med tydlig inspiration från toppmodellen 9000CDT, har 7000CDT förbättrats jämfört med 6000CDT genom att inkludera en färgstark 2.8-tums IPS-skärm med en detaljerad och samtidigt användarvänlig grafisk användargränssnitt. Den levande skärmen visar information om systeminställningar, format, mappstruktur, spårinformation och annan relevant information. På så sätt kan du enkelt navigera och få en tydlig överblick över all relevant data.

 
Modeller
Svart 7.490:-
Silver 7.490:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
Renodlad transport, saknar D/A-omvandlare

Digitala ljudutgångar:
1 x koaxial, 1 x optisk

Spelar:
CD: MP3, WMA, AAC och WAV
USB: FAT12, FAT16 och FAT32

Mått:
444 x 78 x 322 mm

Vikt:
5.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-26