Taga Harmony HTA-600B
- Förstärkare med både rör och klass AB (hybrid)
- 150 watt ringkärnetransformator för ren och stabil ström
- Inbyggt streamingstöd via Bluetooth
- Låg brusnivå och överslagsskydd med ALPS volymreglage.
- Gedigen värmeavledningsförmåga
- Kraftfulla kondensatorer (2 x 50V/3300uF)
- Hörlursutgång
- Högkvalitativa 6H3 rör ger fylligt ljud med hög dynamik.


Taga Harmony HTA-600B är en kraftfull och mångsidig förstärkare som levererar enastående ljudkvalitet och imponerande prestanda. Med sin hybriddesign, som kombinerar vakuumrör och transistorer, skapar den en varm och linjär ljudupplevelse med hög dynamisk presentation.

Med en imponerande 150W ringkärnetransformator och högkvalitativa kondensatorer, ger HTA-600B ren och stabil kraft samt förbättrad klang och ljudbild. Den har också praktiska funktioner som Bluetooth®-anslutning, digital optisk ingång och möjlighet att ansluta hörlurar.
[underrubrik]Ljudet[/underrubrik]Upplev ljudet på en helt ny nivå med Taga Harmony HTA-600B förstärkare. Denna kraftfulla och sofistikerade enhet levererar en enastående ljudkvalitet och imponerande prestanda som kommer att förvandla din lyssningsupplevelse.

HTA-600B är utformad med en innovativ hybriddesign som kombinerar klass A/B-förstärkning med två 6H3-vakuumrör i förstegsdelen och transistorer i utgångsstegen. Resultatet är en varm, linjär och livlig ljudåtergivning med en hög grad av dynamik.

Dess kompakta storlek och eleganta aluminiumfrontpanel gör HTA-600B till en visuellt tilltalande förstärkare som passar perfekt in i de flesta inredningar.

[produktbild]366664-taga-harmony-hta-600b-819[/produktbild]

[underrubrik]Kraft finns så det räcker[/underrubrik] Med en kraftfull 150 watts ringkärnetransformators strömförsörjning garanterar HTA-600B tillräckligt med ren kraft och hög spänningsstabilitet för att driva olika typer av högtalare med precision. Den låga växelströmsvågen minskar bruset och ger en kristallklar ljudåtergivning med imponerande dynamik och energi.

HTA-600B är utrustad med högkvalitativa kondensatorer (2 x 50V/3300uF) som bidrar till en stabil och förbättrad ljudåtergivning. Musiken låter mer detaljerad och fyllig, med en djupare och bredare ljudscen.

[underrubrik]Funktioner [/underrubrik]För att säkerställa en ren och exakt ljudåtergivning har HTA-600B en audiofil ALPS-volymregulator som minimerar brus och strömpikar. Detta ger enastående ljudkvalitet med minimala störningar mellan de två kanalerna.

Enheten har även en praktisk hörlursutgång för diskret lyssning och en digital optisk ingång som gör det möjligt att ansluta olika digitala ljudenheter som CD/DVD/Blu-ray-spelare och spelkonsoler.

Med sin pre out utgång kan HTA-600B enkelt anslutas till en extern effektförstärkare eller aktiv subwoofer och högtalare för att skapa en imponerande ljudupplevelse.

Anslutningarna är också väl genomtänkta med två analoga ingångar med förgyllda RCA-kontakter och högkvalitativa högtalarkontakter som accepterar banankontakter och kabel upp till 10 mm2.

[produktbild]366662-taga-harmony-hta-600b-584[/produktbild]
[underrubrik]Som det var förr[/underrubrik] HTA-600B erbjuder också praktiska funktioner som treble/bass-ljudjusteringar och Loudness-funktion för att finjustera ljudet efter dina personliga preferenser.

Anslutningarna är också väl genomtänkta med två analoga ingångar med förgyllda RCA-uttag och högkvalitativa högtalarkontakter som accepterar råa högtalarkablar upp till 10 mm2.

Med den avtagbara Schuko-IEC C13 (strömkabeln)-har du även möjlighet att uppgradera denna.

 
Modeller
Svart 3.352:-
Silver 3.352:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 30W 8ohm
2 x 50W 4ohm

D/A-Omvandlare:
24bit / 192 kHz Cirrus Logic CS4344

Digitala ingångar:
1 x optisk

Analoga ingångar:
2 x RCA (CD, Line)

Analoga utgångar:
1 x RCA pre out

Högtalaranslutningar:
Skruvterminaler (tar bananer)

Mått:
430 x 85 x 310 mm

Vikt:
6 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-23