Taga Harmony TCD-50
- CD-spelare med inbyggd DAC
- 32-bitars DAC med ESS SABRE ES9018 Reference
- Time Domain Jitter Eliminator.
- 2-polig differentiell linjärfas Bessel-filter för bästa ljudprestanda.
- Kraftfull 35W ringkärnetransformator.
- 2 analoga (RCA och XLR) och 2 digitala (optisk och koaxial).
- Guldpläterade RCA- och XLR-kontakter för bästa signalöverföring.
- Syrefri koppartråd för bättre ljudkvalitet.
- Hörlursutgång med volymreglering.
- Tydlig VFD-display.


Taga Harmony TCD-50 är en högkvalitativ CD-spelare med ESS SABRE ES9018 DAC. TCD-50 har analoga utgångar för antingen RCA eller XLR. Spelaren hanterar CD, CD-R, och CD RW.
[underrubrik]Prestanda ifrån Polen[/underrubrik] TCD-50 är en Hi-Fi CD-spelare som passar perfekt för musikälskare som vill utnyttja sin CD-samling till fullo. Den eleganta designen med en framsida av massiv aluminium och en insida där det inte snålats på varken funktioner eller ljudkvalite.

Utöver sin estetiska design är TCD-50 utrustad med en riktigt högkvalitativ digital-analog-omvandlare. DACn är en ESS SABRE ES9018 Reference 32-bit, känd för sin överlägsna prestanda. Den använder Hyperstream II-arkitekturen och Time Domain Jitter Eliminator för att garantera optimal ljudkvalitet.

Detta resulterar i en riktigt bra värden vad gäller låg distorsion som är uppmätt till <0.005% (A-Weighted) @1kHz 0DBFS!


[underrubrik]Fullt med kvalitetskomponenter[/underrubrik]Det fullt differentiella, bipolära Bessel-filtret är en annan nyckelfunktion hos denna CD-spelare. Det ger en exceptionell ljudprestanda och erbjuder en överlägsen lyssningsupplevelse för de mest krävande ljudentusiasterna.

Den överdimensionerade 35 watts ringkärnetransformatorn är en annan viktig funktion hos TCD-50. Den garanterar stabil och högkvalitativ strömförsörjning till CD-spelaren, vilket resulterar i förstklassig ljudkvalitet.

[produktbild]366505-taga-harmony-tcd-50-185[/produktbild]
[underrubrik]Uppackning[/underrubrik]

 
Modeller
Svart 5.790:-
Silver 5.790:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
ESS SABRE ES9018

Digitala ljudutgångar:
1 x optisk och 1 x koaxial

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA (obalanserad) och 1 x stereo XLR (balanserad)

Mått:
430 x 70 x 320 mm

Vikt:
5.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-23