Formovie THEATER 4K UST Smart-TV projektor
- 4K UHD Ultra Short Throw
- ALPD 4.0 Trippel-laser teknologi
- Ljusstark med 2.800 Ansi lumen
- Android TV 11.0 Smart-TV och röststyrningsstöd
- Upp till 20.000 timmars livslängd på ljuskällan
- Stöd för HDR inkl. Dolby Vision
- Ljudsystem från Bower & Wilkins med Dolby Atmos stöd
- Bildstorlek från 80 till 150 tum (100 tum @ 23 cm)
- ALLM (Auto Low Latency Mode) för gaming
- Smart eye protection med infraröd sensor

Formovie THEATER är en Ultra Short Throw projektor, eller populärt kallad Laser-TV, som skjuter en stor bild på väldigt kort avstånd. Med Formovies ALDP 4.0 RGB+ teknologi får du en underbar kontrast med härlig färgåtergivning. Projektorn har både inbyggt Smart-TV och påkostat högtalarsystem vilket gör att du kan sätta igång direkt och njuta av den uppslukande bilden.


[Underrubrik]Suverän kontrast och färger med ALPD® 4.0 RGB+[/underrubrik] Formovie THEATER utnyttjar den avancerade ALPD® 4.0 RGB+ teknologin för att leverera enastående kontrast och färgprecision. Med denna teknologi kan du uppleva bilder som är trogna originalet och njuta av imponerande visuell kvalitet i din egen hemmabio.

[produktbild]366156-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-534[/produktbild]
[Underrubrik] Imponerande bildstorlek och ljusstyrka[/underrubrik]Med möjlighet att visa bilder på upp till 150 tum stor skärm, ger Formovie THEATER en imponerande bioupplevelse i ditt eget hem. Med sin höga ljusstyrka på 2800 ANSI-lumen kan du njuta av klara och levande bilder även i ljusare miljöer.

[produktbild]366155-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-912[/produktbild]
[Underrubrik]Ljud- och bildkvalitet som tar dig till en annan värld[/underrubrik] Formovie THEATER levererar enastående ljud- och bildkvalitet genom att stödja Dolby Vision och Dolby Atmos. Med Dolby Vision får du levande färger, kontraster och detaljer, medan Dolby Atmos skapar en omslutande ljudupplevelse som tar dig djupare in i handlingen.

[produktbild]366158-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-606[/produktbild]
[Underrubrik] Enastående ljudupplevelse med B&W samarbete[/underrubrik] Formovie THEATER är designad i samarbete med ljudexperterna hos Bowers & Wilkins för att ge dig den bästa möjliga ljudupplevelsen. Detta innebär att du kan njuta av kraftfullt och detaljerat ljud som kompletterar den imponerande visuella kvaliteten. För en optimal filmupplevelse som matchar den stora bilden rekommenderar vi alltid ett separat ljudsystem.

[Underrubrik] Utforska en värld av underhållning med Android TV[/underrubrik] Formovie THEATER är utrustad med certifierad Android TV 11.0, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av underhållning direkt på din stora skärm. Med tillgång till över 5000 streamingtjänster, inklusive populära appar som Disney+, HBO och YouTube, kan du utforska en värld av filmer, TV-program och spel och njuta av oändligt med innehåll. THEATER har även stöd för röststyrning via Google Assistant.

[produktbild]366159-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-256[/produktbild]
[Underrubrik]Kan projicera upp till 150 tum[/underrubrik]Formovie THEATER ger dig flexibiliteten att anpassa skärmstorleken efter ditt rum och dina preferenser. Med möjlighet att justera projektionen från 80 upp till 150 tum kan du skapa din egna bioupplevelse och njuta av filmerna precis som du vill.

[produktbild]366157-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-268[/produktbild]
[Underrubrik] Skapa en imponerande ljudmiljö med Dolby Atmos[/underrubrik]Med stöd för Dolby Atmos får du en omslutande ljudupplevelse som tar filmupplevelsen till en ny nivå. Ljudet rör sig runt dig i 3D-rymden, vilket ger en djupare och mer engagerande ljudupplevelse och gör att du känner dig som om du är mitt i handlingen.

[produktbild]366156-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-699[/produktbild]
[Underrubrik]Enkel att ansluta, lång livslängd[/underrubrik]Formovie THEATER erbjuder enkel anslutning till olika enheter, så att du kan njuta av ditt favoritinnehåll från olika källor. Med en imponerande lamp livslängd på upp till 20.000 timmar kan du lita på att projektorn kommer att ge dig underhållning i många år framöver.

[produktbild]366154-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-626[/produktbild]
[Underrubrik]Ögonvänlig teknik för en bekväm visningsupplevelse[/underrubrik] Formovie THEATER är utrustad med ögonvänlig teknik som minimerar belastningen på dina ögon. Genom att använda infraröda kroppssensorer och diffus reflektionsteknik anpassar projektorn automatiskt ljusstyrkan för att skapa en bekväm visningsmiljö och ge dig en behaglig upplevelse under långa filmkvällar. Projektorn har Smart eye protection som skyddar nyfikna ögon.

[produktbild]366157-formovie-theater-4k-ust-smart-tv-projektor-783[/produktbild]
[underrubrik]Behöver man en projektorduk?[/underrubrik]Det är lätt att falla för frestelsen att projicera bilden från projektorn direkt på väggen, gör inte det! En Ultra Short Throw projektor kräver en helt slät yta att projicera bilden på, annars blir bilden vågig och oskarp.

Vi har flera [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/dukar/ramspand-16-9/]ramspända dukar[/url] i sortimentet inklusive sådana som är speciellt anpassade för Ultra Short Throw. Om rummet är ljust med vita väggar/tak vinner man enormt mycket kontrast på att välja en högkonstrastduk. Det medför att svart kan förbli svart istället för att anta en grå nyans.

Bilden nedan visar hur bilden kan bli om ytan inte är helt slät.
[produktbild]337186-xgimi-aura-4k-ultra-short-throw-projektor-153[/produktbild]

 
Modeller
Grå 35.990:-


Typ:
Laser TV - Ultra Sho

Bildformat:
16:9 (Widescreen)

Upplösning:
4K UHD, 3840 x 2160 (via pixelshift)

Bildingångar:
3 x HDMI (varav 1 med eARC)
Övriga anslutningar: 2 x USB, optisk, 3.5 mm line out, WiFi, Ethernet

Ljusstyrka:
2.800 Ansi lumen

Fläktljud:
i.u

Kontrast:
3.000:1 FOFO (Full On Full Off)

Min/Max bild:
80 - 150 tum (100 tum @ 23 cm)

Input lag:
49 ms

Mått:
550 x 110 x 350 mm

Vikt:
9.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-15