NuPrime Omnia A200
- 2 x 150W @ 8 ohm och 2 x 250W vid 4 ohm effekt
- Wi-Fi 24-bitar/192kHz och Bluetooth 5.0 aptX HD-strömning
- Stöd för optiska/Bluetooth/nätverk och analoga ingångar
- Stöder alla större onlinestreamingtjänster
- THD: <0,06 % (OPT IN, 1W, @ 8 & 4 ohm)
- S/N: >90 dB (Digital ingång, 10W ut @ 8 ohm)


NuPrime Omnia A200 är en kraftfull och mångsidig stereoförstärkare som kombinerar exceptionell ljudkvalitet med enkel användning och smidig design. Med sin imponerande effekt på 2 x 250 watt vid 4 ohm och en total harmonisk distorsion på mindre än 0.06%, är Omnia A200 idealisk för att driva högpresterande högtalare och för att uppnå en otroligt detaljerad och dynamisk ljudupplevelse.


[underrubrik]Hybrid-klass D[/underrubrik]Omnia A200 använder NuPrimes banbrytande hybrid-klass D teknologi, vilket ger en hög effektivitet och utmärkt ljudkvalitet med minimal värmeutveckling. Hybrid-D-klass teknologi kombinerar den höga effektiviteten hos en digital förstärkare med den varma ljudkaraktären hos en analog förstärkare, vilket resulterar i en naturlig och exakt ljudåtergivning.

[produktbild]365995-nuprime-omnia-a200-236[/produktbild] [underrubrik]Strömförsörjning[/underrubrik]NuPrime Dynamic Low Noise Switching Power Supply (DLN PS) Design: Strömförsörjningen har ett inbyggt dual-core dual-system som reagerar på effektförstärkarens uteffektbehov. Tre nivåer av styrning som använder en liten transformator under låg effekt, följt av en stor transformator när effektbehovet ökar, och slutligen två nätaggregat som arbetar tillsammans för att maximera strömleveransen. Strömförsörjningens växlingsfrekvenser justeras automatiskt mellan 60kHz och 180kHz, i enlighet med effektförstärkarens uteffektbehov.

[produktbild]365996-nuprime-omnia-a200-057[/produktbild]

[underrubrik]EQ-inställningar[/underrubrik] NuPrime egenutvecklade EQ-inställningar gör att användarna kan anpassa sin lyssningsupplevelse efter musikpreferenser och matchning av ljudutrustning. Inställningarna för ljudstyrka 1,2 och 3 kom från satsningen i AMG-serien. Trots sitt namn skapar Loudness-inställningarna en närvaro av värme och effekt för lyssnaren istället för högre ljud. Om du trycker upprepade gånger på Loudness-knappen går du igenom följande EQ-inställningar: Flat, Loudness 1, Loudness 2, Loudness 3, Rock, Jazz, Pop, Classic

[underrubrik]Högupplöst ljudåtergivning[/underrubrik]Denna förstärkare är utrustad med flera anslutningsmöjligheter, inklusive analoga RCA-ingångar och XLR-ingångar för balanserade signaler, samt en optisk och en koaxial digital ingång. Det finns också en USB-ingång som stöder PCM-uppspelning upp till 384 kHz / 32-bitars och DSD-uppspelning upp till 11,2 MHz, vilket ger en högupplöst ljudåtergivning från en dator eller annan digital ljudkälla.

[produktbild]365997-nuprime-omnia-a200-053[/produktbild]

[underrubrik]Hörlursförstärkare[/underrubrik]Omnia A200 har också en högpresterande hörlursförstärkare med separat volymkontroll, som ger en högkvalitativ ljudåtergivning för hörlursanvändare. Dessutom har den en subwoofer-utgång som gör det enkelt att ansluta en aktiv subwoofer för extra basåtergivning.

[underrubrik]Flexibilitet[/underrubrik]En annan imponerande funktion hos Omnia A200 är dess flexibilitet i användningen. Den kan användas som en ren stereoförstärkare, men den kan också konfigureras för att fungera som en förstärkare för en hemmabiouppställning eller som en effektsteg till en förförstärkare. Omnia A200 har också en inbyggd trådlös Bluetooth-anslutning, vilket gör att den kan användas som en trådlös musikmottagare från en mobil enhet eller dator.

[underrubrik]Förstärkningsreglering[/underrubrik]Omnia A200 också utrustad med en förstärkningsreglering som gör att användaren kan justera nivån på signalen som kommer in i förstärkaren, vilket gör den idealisk för användning med högtalarpar med olika känslighet.

Sammanfattningsvis är NuPrime Omnia A200 en kraftfull och mångsidig stereoförstärkare med exceptionell ljudkvalitet, många anslutningsmöjligheter och enkel användning. Den är idealisk för användare som vill ha högupplöst ljudkvalitet och en flexibel förstärkare som kan användas på olika sätt för olika behov.

 
Modeller
Svart 12.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 150 watt i 8 ohm (2 x 250 watt i 4 ohm)

Digitala ingångar:
Optisk, USB

Analoga ingångar:
RCA

Digitala utgångar:
Koaxial

Analoga utgångar:
RCA, Trigger

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
280 x 55 x 250 mm

Vikt:
3 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-23