Sangean DPR-42BT DAB+/FM-RDS/Bluetooth radio
- Kompakt FM-RDS/DAB+ radio
-Trådlös Bluetooth-anslutning för enkel streaming
-Klar och tydlig ljudåtergivning med DAB-teknologi
-Enkel avstämning med PLL-teknik
- 40 stationer kan förinställas (20 FM/20 DAB)
-Mångsidiga radiokanaler och stationer
-Stilren design och användarvänliga funktioner
-Inbyggd batteridrift för portabilitet


Sangean DPR-42BT erbjuder enastående ljudkvalitet och sömlös anslutning. Med en kombination av modern teknik och smart design ger denna radio en underhållande och bekväm lyssningsupplevelse.
[underrubrik]Trådlös Bluetooth-anslutning för enkel streaming[/underrubrik]Sangean DPR-42BT är utrustad med trådlös Bluetooth-teknik, vilket möjliggör enkel och smidig streaming från kompatibla enheter. Du kan trådlöst ansluta din smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-enhet för att njuta av din favoritmusik och andra ljudinnehåll.
[underrubrik]Klar och tydlig ljudåtergivning med DAB- och FM-teknik[/underrubrik]Med DAB- och FM-teknik ger Sangean-radion en överlägsen ljudkvalitet. Du kan njuta av klara och tydliga radiostationer med minimalt brus och störningar. Upptäck en ny nivå av ljudupplevelse med denna digitala radio.
[underrubrik]Programmerbara kanaler för personlig anpassning[/underrubrik]Sangean DPR-42BT erbjuder också upp till 40 programmerbara kanaler (20 FM + 20 DAB), vilket ger dig möjlighet att spara dina favoritstationer för enkel åtkomst. Du kan enkelt ställa in och lagra upp till ett antal kanaler för att skapa din personliga spellista. På så sätt kan du snabbt och enkelt komma åt dina favoritprogram och musik utan att behöva söka efter dem varje gång.

[produktbild]364825-sangean-sangean-bluetooth-dab-radio-fm-181[/produktbild] [underrubrik]Stilren design och användarvänliga funktioner[/underrubrik]Med sin stilrena design är Sangean-radioen en tilltalande och elegant tillskott till ditt rum eller kontor. Den är också lätt att använda, med intuitiva knappar och en tydlig display som gör att du enkelt kan navigera genom funktioner och inställningar.

 
Modeller
Stenblå/Vit 1.490:-
Svart 1.490:-
Marinblå 1.490:-
Vit 1.490:-


Typ:
Radio

Batteri:
Inbyggd batteriladdare

Bluetooth:
Ja

FM-radio:
Ja

Mått:
224 x 134 x 50 mm

Vikt:
0.1 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-05-04