Pro-Ject Audio RPM 5 Carbon 2M Bronze
- Remdriven skivspelare med utstickande design
- 9cc Evolution tonarm i kolfiber
- Förmonterad Ortofon 2M Bronze pickup.
OBS! Bilden visar annan pickup
- Keramiskt kullager
- Akustiskt död skivtallrik i akryl
- Precisions synkron motor
- Justerbara fötter i aluminium
- Motvikt med TPE-dämpning
- Finns i 3 snygga finishar

Pro-Ject RPM 5 Carbon är storebror till EISA-Awards vinnaren Pro-Ject RPM 3. 9cc Evolution tonarm i kolfiber. Levereras med förmonterad Ortofon 2M Bronze pickup- och nål.
[underrubrik]Snyggt designad och välljudande[/underrubrik]Pro-Ject är välkända för sina välljudande skivspelare och RPM 5 Carbon är heller inget undantag. RPM 5 Carbon 2M Bronze ärver mycket teknik från den dyrare RPM 9 och till skillnad mot lillebror RPM 3 Carbon så bygger RPM 5 på en mycket finare precisionsmotor, akustiskt död skivtallrik i akryl, finare tonarm och keramiskt kullager.

Även plinten är stabilare och beklädd i kolfiber vilket ger en sobert och stilrent intryck. Motvikten är teflonklädd för minimalt med resonanser, hela tallriken snurrar på ett keramiskt kullager för optimal prestanda. Den här versionen kommer med förmonterad Ortofon 2M Bronze pickup- och nål.

[produktbild]364456-pro-ject-rpm-5-carbon-2m-bronze-532[/produktbild]
[underrubrik]Pickupen 2M Bronze[/underrubrik]Ortofon 2M Bronze är den näst bästa pickupen i bolagets populära 2M-serie. Här har tid och omsorg lagts på samtliga komponenter för att klara ett bredare frekvensomfång tack vare en FineLine-slipad nål och silverpläterade kopparledare. Kompromisslös prestanda för den sanna vinylälskaren!Pro-Ject RPM 5 Carbon är en av dem mest sålda skivspelarna i RPM-serien från det Österrikiska företaget. Rekommenderas starkt för den sanna vinylentusiasten!

[underrubrik]Flera sköna färgval[/underrubrik]Pro-Ject RPM 5 Carbon finns i klassisk högblank svart, vit eller röd och gör sig utmärkt på hifi-racket, mediabänken eller varför inte en separat vinylhylla. Guldpläterade RCA-kontakter gör att du själv kan välja en bra och matchande stereokabel till spelaren, glöm inte att komplettera med RIAA-steg ifall förstärkaren/receivern saknar en dedikerad Phono-ingång. Kablar och steg hittar ni som rekommenderade tillbehör till höger om denna produkttext.

[red]OBS! Dammlock ingår ej och går att köpa separat.[/red]

 
Modeller
Svart högblank 20.990:-
Vit högblank 20.990:-
Röd högblank 20.990:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdriven manell skivspelare

Inbyggt RIAA-steg:
Nej

Pick-up:
Ortofon 2M Bronze

Hastigheter:
33- och 45-varv

Nätdel:
Extern 15-volts DC/500mA

Utgångar:
Stereo RCA + jordanslutning

Tillbehör:
Connect it E kabel, skivklämma, 45-varvs puck

Mått:
430 x 150 x 323 mm

Vikt:
8 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-04-25