Taga Harmony TWA-10B
Wi-Fi och Bluetooth för trådlös musikströmning
Stöd för flera online-streamingtjänster
Kompatibel med högupplösta källor
Högkvalitativ ESS SABRE Premier Stereo DAC
Stöd för ett brett spektrum av ljudformat
Anslut till vilken ljudenhet som helst med olika utgångar
Multirumsstöd, upp till 10 zoner
Kompakt och elegant design som passar alla enheter
Appstyrning via 4STREAM och WiiM Home

TWA-10B från Taga Harmony är en trådlös Wi-Fi- och Bluetooth-adapter för att strömma digital musik från smartphones, surfplattor och datorer, samt från online streamingtjänster och Internetradio.
[underrubrik]Trådlös musikströmning med Wi-Fi och Bluetooth[/underrubrik]TWA-10B är en trådlös Wi-Fi- och Bluetooth-adapter som gör att du kan strömma musik trådlöst från dina smartphones, surfplattor, datorer och online-streamingtjänster. Med Wi-Fi och Bluetooth kan du enkelt ansluta TWA-10B till ditt befintliga ljudsystem och förvandla det till en smart ljudupplevelse.

[produktbild]364441-taga-harmony-twa-10b-487[/produktbild]
[underrubrik]Stöd för flera nätbaserade streamingtjänster[/underrubrik]TWA-10B stöder många online streamingtjänster, inklusive Spotify Connect och Tidal Connect, så att du kan njuta av den bästa musiken och sändningarna från hela världen. Du kan enkelt ansluta TWA-10B till ditt nätverk och börja strömma musik direkt från din favorittjänst.

[produktbild]364445-taga-harmony-twa-10b-678[/produktbild]
[underrubrik]Kompatibel med högupplösta källor[/underrubrik]TWA-10B är kompatibel med högupplösta källor upp till 24bit/192kHz via Wi-Fi och LAN, vilket ger en högkvalitativ ljudupplevelse som fångar alla detaljer i musiken. Anslut TWA-10B till ditt befintliga ljudsystem för att få den bästa ljudupplevelsen.

[underrubrik]Hög kvalitet med ESS SABRE Premier Stereo DAC[/underrubrik]TWA-10B har en högkvalitativ ljudkvalitet med ESS SABRE Premier Stereo DAC ES9023 med Hyperstream™-arkitektur och Time Domain Jitter Eliminator. Detta ger en kristallklar ljudåtergivning som ger musiken liv.

[underrubrik]Stöd för flera olika ljudformat[/underrubrik]TWA-10B stöder ett brett spektrum av ljudformat, inklusive högupplösta förlustfria format som FLAC och ALAC, samt okomprimerade format som WAV. Detta ger dig en detaljerad och naturlig ljudupplevelse som tar musiken till en helt ny nivå.

[underrubrik]Olika utgångar för anslutning till ditt befintliga ljudsystem[/underrubrik]TWA-10B är kompatibel med alla enheter med analoga och digitala ljudingångar, såsom förstärkare, mottagare, ljudsystem och soundbars. Med tre olika utgångar - guldpläterade analoga stereo RCA, optisk- och koaxial digital - kan du enkelt ansluta TWA-10B till ditt befintliga ljudsystem.

[produktbild]364444-taga-harmony-twa-10b--02[/produktbild]
[underrubrik]Kompakt format och elegant design[/underrubrik]Nätverksspelaren har en kompakt storlek och elegant design med ett aluminiumhölje som gör att den passar in i alla hemmamiljöer och ljudsystem.

[produktbild]364443-taga-harmony-twa-10b-874[/produktbild]
[underrubrik]Streaming via gratis appar[/underrubrik]TWA-10B kan enkelt streama musik via gratis applikationer, till exempel 4STREAM och WiiM Home. Dessa applikationer finns tillgängliga på Apple App Store och Google Play Store och låter dig också njuta av multiroom-funktionen där du kan spela upp musik på flera TWA-10B-adaptere samtidigt i olika rum och kontrollera dem via en enda app-gränssnitt.

 
Modeller
Svart 2.090:-


Typ:
Nätverksspelare

D/A-Omvandlare:
24bit/192kHz ESS SABRE ES9023

Digitala ljudutgångar:
1 x koaxial, 1 x optisk

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA

Digitala ingångar:
Wi-Fi, Bluetooth 5.1, Ethernet

Spelar:
FLAC, WAV, ALAC, APE, MP3

Mått:
129 x 24 x 94 mm

Vikt:
0.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-04-25