Roberts Radio Beacon 325 bärbar Bluetoothhögtalare
- Kompakt och portabel Bluetooth-högtalare
- Inbyggt batteri, upp till 12 timmars speltid
- Fem förvalda EQ-lägen, Bass Boost
- 45 mm fullrange-element med dubbla passiva basradiatorer
- Härlig retrodesign med läder, tyg och gulddetaljer
- Rundstrålande ljudbild med varm och fyllig karaktär
- USB-port för laddning av mobila enheter
- 3.5 mm AUX-ingång för anslutning av extern källa

Roberts Radio Beacon 325 är en portabel Bluetooh-högtalare med klart retroinspirerad design. Med upp till 12 timmars batteritid kan du njuta av streama musik eller podcasts via Bluetooth var du än befinner dig.
[underrubrik]Retrodesignad portabel högtalare[/underrubrik]Beacon 325 är en högtalare som kombinerar utmärkt ljudteknologi med Roberts kända ljud och retrodesign. Den är enkel att ansluta trådlöst via Bluetooth och har en justerbar EQ och basboostläge för att du ska kunna välja ditt favoritljud i hemmet.

Beacon 325 har en tidlös, elegant profil som passar i alla hem, och med en batteritid på upp till tolv timmar kan du ta med dig högtalaren överallt. Den kan även ladda din mobila enhet via USB-porten eller ta emot en annan ljudkälla genom sin 3.5 mm AUX-ingång. Med en unik kombination av ljud, design, färger, funktioner och pris ger Beacon 325 en hög kvalitetsupplevelse.

[produktbild]364119-roberts-radio-beacon-325-barbar-bluetoothhogtalare-027[/produktbild]
[underrubrik]Roberts Radio kan ljud[/underrubrik]Bakom den eleganta profilen finns seriös ljudteknologi. En fullrangehögtalare med multidirektionella dubbla basradiatorer säkerställer att du kan känna takten i varje hörn av rummet. Mellanregistret är öppet och rikt medans det övre registret är delikat detaljerat.

[underrubrik]Anpassa ljudet[/underrubrik]Justerbara EQ-förinställningar innebär att du kan finjustera ljudet efter dina personliga preferenser, medan basboostläget ökar de låga frekvenserna för extra effekt, eller ger en varmare, mer balanserad ljudupplevelse vid låg volym.

[produktbild]364119-roberts-radio-beacon-325-barbar-bluetoothhogtalare-763[/produktbild]
[underrubrik]Roberts klassiska stil[/underrubrik]Den brittiskt tillverkade högtalarväven är estetisk och taktil samt speciellt utvald för sin akustiska transparens som ger ett optimalt ljud. Beacon 325 finns i olika färger för att passa din stil och ta plats i ditt hem; mörkgrå (Charcoal Grey), blå (Midnight Blue), blågrön (Teal Blue), gul (Sunburst Yellow) samt rosa (Dusty Pink).

[produktbild]364119-roberts-radio-beacon-325-barbar-bluetoothhogtalare-758[/produktbild]

På framsidan är högtalaren smyckad med varumärkets ikoniska namnskylt i guldfinish.

[produktbild]364119-roberts-radio-beacon-325-barbar-bluetoothhogtalare-256[/produktbild]
[underrubrik]Bärbar kraft[/underrubrik]Beacon 325 håller dig i toppspår eller lugnande symfonier i upp till tolv timmar (beroende på volym och inställningar). Anslut den bara till eluttaget för att ladda den, en full laddning av batteriet tar cirka tre timmar. Behöver din telefon extra ström finns det en USB-ingång för att ladda den och spela musik. Du kan även ansluta externa källor via dess 3.5 mm AUX-ingång.

 
Modeller
Mörkgrå 1.490:-
Rosa 1.490:-
Gul 1.490:-
Blå 1.490:-
Blågrön 1.490:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja, upp till 12 timmars speltid

Bluetooth:
Ja (Bluetooth 5.0)

USB:
USB-A (5V/1A), endast laddning av mobila enheter

Ljudingångar:
3.5 mm AUX

Mått:
93 x 190 x 94 mm

Vikt:
0.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-04-19