Sonos ERA 100 paket för två rum
- Stereopaket med två Sonos ERA 100
- Dubbla vinklade diskanter
- 25% större baselement än Sonos One
- Kraftfull processor för bättre prestanda
- Enkel att placera, installera och använda
- Inbyggt WiFi, AirPlay 2 och Bluetooth stöd
- Kan parkopplas för en större ljudbild
- Kan styras via app, touchkontoller eller din röst
- Extern källa kan anslutas med Sonos Line-In adapter (tillval)
- Perfekt justerad med TruePlay™

Sonos Era 100 är efterföljaren till Sonos bästsäljande One. Era 100 har fått flera uppdateringar jämfört med sin föregångare för ett ännu bättre och fylligare ljud från det nätta kabinettet. Streama din musik snabbt och enkelt från dina favoritstreamingtjänster och styr allting med den lättanvända Sonos appen. Paket med två högtalare som kan parkopplas i stereo eller användas fristående.
[underrubrik]En värdig tronföljare[/underrubrik]Sonos One har länge varit en av Sonos absolut bäst säljande högtalare som kombinerat ett nätt format med ett stort ljud. Era 100 har fått en hel del förbättringar där bland annat baselementets storlek har ökats med hela 25 procent för att ge ett ännu fylligare ljud.

Processorn har blivit klart mycket kraftfullare vilket ger en bättre prestanda överlag. De dubbla diskanterna, som ger ett klart och detaljerat ljud, är vinklade ut från kabinettet för en större stereobild, vi rekommenderar dock att man parkopplar två stycken Era 100 för bästa ljudupplevelse.

[produktbild]362029-sonos-era-100-708[/produktbild]
[underrubrik]Lätt att placera[/underrubrik]Det nätta formatet på 120 x 182.5 x 130.5 mm (BxHxD) gör Era 100 väldigt lätt att placera. Ställ den på din stereobänk, i bokhyllan, nattduksbordet och njut av musik, radioprogram eller podcasts, allting enkelt styrt via Sonos lättanvända och grafiskt överskådliga app.

[produktbild]362024-sonos-era-100--03[/produktbild]
[underrubrik]Parkoppla för bättre stereobild[/underrubrik]Även fast Era 100 levererar ett stereoljud från en enda högtalare blir upplevelsen klart mycket bättre när man parkopplar två stycken. Stereobilden blir bredare och du kommer uppleva ett fylligare ljud. Parkoppla högtalarna gör du enkelt i Sonos App som finns tillgänglig för både iOS- och Androidprodukter.

[produktbild]362027-sonos-era-100-773[/produktbild]
[underrubrik]Använd som trådlösa surroundhögtalare[/underrubrik]Har du en Sonos soundbar kan du enkelt uppgradera denna till ett riktigt surroundljud. Komplettera med två stycken Era 100 och upplev surroundljud på riktigt.

[produktbild]362028-sonos-era-100-585[/produktbild]
[underrubrik]Enkel att installera och använda[/underrubrik]Det går snabbt och enkelt att komma igång med Sonos Era 100. Anslut den medföljande strömkabeln och följ sedan anvisningarna i Sonos-appen. Njut sedan av streamad musik, radio, podcasts från någon av dina favoritstreamingtjänster.

[produktbild]362029-sonos-era-100-714[/produktbild]
[underrubrik]Kan styras på flera olika sätt[/underrubrik] [b]Sonos-appen[/b]
Anslut alla dina streamingtjänster, upptäck ny musik på Sonos Radio och anpassa inställningarna.

[b]Touchkontroller[/b]
Tryck eller swipa ovanpå Era 100 för att pausa musiken, justera volymen, hoppa över en låt och mycket mer.

[b]AirPlay 2[/b]
Skicka ljud direkt från en iPhone, iPad eller Mac till Sonos via AirPlay 2 och be Siri att höja volymen från någon av dina enheter.

[b]Direkt[/b]
Streama direkt från appar som t.ex Apple Music, Spotify, Storytel och Tidal.

[underrubrik]Optimerat ljud med Trueplay™[/underrubrik]Med Sonos Trueplay™-teknologi kan du vara säker på att högtalaren alltid presterar optimalt. Trueplay anpassar ljudet efter ditt rums akustik så att det du lyssnar på alltid låter som det är tänkt.

Trueplay är tillgängligt för både iOS och Android och finns i två versioner, Snabb respektive Avancerad justering, där Avancerad justering är dedikerad till iOS. Skillnaden är att i Snabb justering används högtalarens inbyggda mikrofon medans i Avancerad justering utnyttjar du din iOS-enhets mikrofon och kan göra en noggrannare mätning.

[produktbild]362029-sonos-era-100-538[/produktbild]
[underrubrik]Bättre tillsammans[/underrubrik]Mixa och matcha högtalare för att bygga systemet du vill ha över tid. Utöka enkelt när det passar dig och lyssna överallt i och utanför hemmet.

[produktbild]362029-sonos-era-100-397[/produktbild]

[underrubrik]För en bättre miljö[/underrubrik]Sonos har under flera års tid arbetat hårt för att ta fram mer hållbara och energieffektivare produkter och förpackningsmaterial. För att nämna några saker så är t.ex Era 100 tillverkad till 48 procent av återvunnen plast, energiförbrukningen vid både drift och standby har minskats samt så är förpackningsmaterialen återvinningsbara till 100 procent. Här kan du läsa mer om [url=https://sustainability.sonos.com/Product-Sustainability/default.aspx]Sonos hållbarhetsarbete[/url].

Följande produkter ingår i paketet:
1 st Sonos Era 100
1 st Sonos Era 100


 
Modeller
Svart 6.798:-
Vit 6.798:-


Typ:
Stereopaket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
4 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-04-05