Triangle Secret LCR7 In-Wall
- Infällnadshögtalare för väggmontering
- Perfekta som front-, center- och surroundhögtalare
- Perfekt klangmatchade mot Secret-serien
- Kan monteras vertikalt eller horisontellt
- Superslimmat målningsbart galler med magnetinfästning
- 2-vägs konstruktion med dubbla bas/mellanregister
- 25 mm vridbar silk dome diskant
- Monteringsdjup på endast 100 mm
- Justerbara nivåer för bas och diskant (-2/0/+2dB)
- Enkla att installlera, monteringsmall medföljer

Triangle Secret LCR7 In-Wall är ett välkommet tillskott till de franska ljudmästarnas line up av infällnadshögtalare för musik och film. Secret LCR7 kan användas som front, center och surroundhögtalare för att skapa ett komplett hembiosystem med Triangles erkänt öppna och medryckande ljudbild.
[underrubrik]LCR högtalare - Left/Center/Right[/underrubrik]Secret LCR7 är en otroligt efterlängtad högtalare och perfekt för dig som vill bygga ett näst intill osynligt hembio- eller musiksystem med Triangles härligt öppna och engagerande ljudbild. LCR står för Left, Center och Right, dvs de tre fronthögtalare i ett biosystem och de fungerar lika bra som surroundhögtalare eller för dig som vill ha ett välljudande tvåkanals stereosystem, då gärna i kombination med en eller flera basar.

Högtalarna är perfekt klangmatchade mot de övriga högtalarna i Secret-serien vilket gör det enkelt att bygga ett system med passande surround- och Atmoshögtalare.[underrubrik]Kan monteras vertikalt eller horisontellt[/underrubrik]Högtalarna kan monteras vertikalt eller horisontellt, så det är alltid lätt att hitta en optimal placering för dom. Har du en TV på väggen kan du t.ex placera två Secret LCR7 vertikalt på vardera sida av TVn som front och placera centern liggandes under. Diskanten är även vridbar för att du enkelt skall få ljudet riktat mot lyssningspositionen.

[produktbild]362254-triangle-secret-lcr7-in-wall-679[/produktbild]
[underrubrik]Konstruktion och elementbestyckning[/underrubrik]Secret LCR7 är en tvåvägshögtalare som är bestyckad med dubbla 6.5 tums bas/mellanregister i Polypropylen och en 25 mm silkdome diskant. Du får ett rent och öppet ljud med mycket detaljer, precis som vi är vana vid från Triangle. Högtalarna har ett frekvensomfång på 60 - 20.000 Hz (+/- 3dB) vilket innebär att de kommer behöva hjälp med en eller flera basar för att få till det rätt trycket för film och musik.

Delningsfiltret har ett inbyggt överslagsskydd för att skydda högtalarna från plötsliga strömspikar från förstärkaren.

[produktbild]362257-triangle-secret-lcr7-in-wall-181[/produktbild]
[underrubrik]Justering av bas- och diskant[/underrubrik]Ibland, beroende på hur högtalarna placeras i förhållande till väggar och tak, kan man behöva justera basen och diskanten i högtalarna för ett optimalt resultat. På framsidan av högtalarna sitter två switchar som låter dig justera de lägre och högre frekvenserna i tre steg (-2/0/+2dB).

[produktbild]362258-triangle-secret-lcr7-in-wall-722[/produktbild]
[underrubrik]Slimmat och målningsbart galler[/underrubrik]Secret LCR7 har ett diskret magnetinfäst vitt galler med extremt tunn ram vilket gör dom enkla att integrera i ditt hem. Dessutom kan du enkelt måla dom i önskad kulör för att få en bättre matchning mot väggens färg eller för att passa rummets övriga interiörfärger.

[produktbild]362257-triangle-secret-lcr7-in-wall-188[/produktbild]
[underrubrik]Enkla att installera[/underrubrik]Högtalarna har ett infällnadsdjup på endast 100 mm vilket gör att de passar de flesta typer av väggar. För att förenkla utsågningen av hålet medföljer en monteringsmall så du lätt kan markera ut var de skall sitta och sedan såga ut hålet.

[produktbild]362259-triangle-secret-lcr7-in-wall-101[/produktbild]
[underrubrik]Bygg din egna drömbio[/underrubrik]Som nämnts ovan kan högtalarna användas som både front, center och surround för att ge en en riktig hembioupplevelse. Komplettera med de takmonterade högtalarna från Triangle, en eller flera basar från Triangle eller SVS och bygg enkelt vidare till ett fullvärdigt multikanals Dolby Atmos system.

[b]5.1/7.1 setup[/b]
Använd LCR7 som front-, center-, surround- och surroundback högtalare och komplettera med en lämplig subwoofer.

[produktbild]362258-triangle-secret-lcr7-in-wall--03[/produktbild]

[b]Dolby Atmos 5.1.2/5.1.4/7.1.2/7.1.4setup[/b]
Använd LCR7 som bas i ditt hembiosystem och komplettera med två eller flera av Triangles perfekt klangmatchade takhögtalare för att skapa ett Dolby Atmos och DTS:X kompatibelt system för en riktigt omslutande upplevelse.

[produktbild]362259-triangle-secret-lcr7-in-wall-477[/produktbild]

 
Modeller
Vit 2.690:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 x 1 tums justerbar silkdome diskant

Bas:
2 x 6.5 tums bas/mellanregister

Känslighet:
90 dB (1m, 2.83V)

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
60 - 20.000 Hz (+/- 3dB)

Effekt:
Max effekt 140 watt

Anslutningar:
Fjäderbelastade guldpläterade högtalarterminaler

Mått:
Yttermått (vertikalt monterade: 226 x 401 x 89 mm
Håltagningsmått: 190 x 368 mm
Infällnadsdjup: 99 mm

Vikt:
2.95 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-03-13