Hifiman Sundara Closed-Back Demo
- Sluten over-ear hörlur
- Baserad på bästsäljande luren Sundara
- Stealth Magnetic Design
- Hifiman NEO Supernano Diaphragm
- Slutna öronkåpor i ådrad bokfinish
- Lättvikts huvudband i ergonomiskt urförande
- Avtagbara hörlurskablar med 3.5 mm kontakter
- Lätta att driva, 98 dB / 20 ohm

Demoprodukt i fint skick. Produkten är sparsamt använd och ser i stort ut som helt ny. Komplett med alla tillbehör.

Sundara Closed-Back är den slutna versionen av Hifmans absoluta bästsäljare Sundara. Njut av samma stora och öppna soundstage som erbjuds från lurarna med öppen konstruktion utan att störa, eller bli störd, av din omgivning. Hifimans planar magnetic-element som ger fantastisk rymd och detaljrikedom.

[underrubrik]Sundara CB (Closed-Back)[/underrubrik]Namnet Sundara härstammar från sanskrit, ett av Indiens 22 olika språk, och betyder ”vacker och "ädel” vilket är mottot bakom denna hörlur. Musik ska vara vackert och utrustningen som spelar upp det ska spegla detta. Hifiman Sundara Closed-Back har en design med mattsvart finish och de slutna öronkåporna i ådrat bokträ ger en skön retroinspirerad look.

Ett justerbart lättviktshuvudband i aluminium ser till att ge en god lyssningskomfort, även under längre lyssningsstunder.

[produktbild]354096-hifiman-sundara-closed-back-781[/produktbild]
[underrubrik]Stealth Magnetics Design[/underrubrik]Hifimans specialitet och filosofi är att skapa klassledande hörlurar med planarelement av magnostat typ i en prisklass som inte var möjligt tidigare. Elementet är istället extremt tunt och ovalt, där strömledande trådar drivs av ett magnetfält för att skapa rörelse till elementet. Sundara Closed-Back använder sig av NEO ”supernano”-membran (NsD) som är 75-80% tunnare än tidigare och klarar av att återge musiken snabbare och mer detaljerat än tidigare.

[produktbild]342047-hifiman-edition-xs-299[/produktbild]
[underrubrik]NEO Supernano Diaphragm[/underrubrik]Den slutna Sundara Closed-Back har precis som sitt syskon med öppen konstruktion Hifimans supertunna Super Nano Diaphragm vilket är upp till 80procent tunnare än membran som används normalt i andra tillverkares hörlurar. Detta ger ett ljud med otroligt mycket detaljer och en extremt stor frekvensrespons på hela 6 - 50.000 Hz.

[produktbild]354099-hifiman-sundara-closed-back-657[/produktbild]
[underrubrik]Blir ännu bättre med hörlursförstärkare[/underrubrik]Sundara Closed-Back är med sin känslighet på 98dB/20 ohm, relativt lätta att driva och kan anslutas direkt till din förstärkare, telefon, dator eller surfplatta. För att verkligen få uppleva potentialen i lurarna med dess härliga dynamik, levande soundstage och stora ljudbild, rekommenderar vi starkt att satsa på en separat hörlurförstärkare eller kombinerad hörlursförstärkare och DAC. iFi Audio till exempel har flera prisvärda i sitt sortiment som EISA Awardvinnaren ZEN DAC och den renodlade ZEN CAN. Du hittar fler av våra tillbehör för hörlurar här: [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/horlurar/dachorlursforst/]DAC + hörlurförstärkare[/url], [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/horlurar/horlursforstarkare/]Hörlursförstärkare[/url]

 
Modeller
Svart/Trä 2.990:-


Typ:
Sluten

Frekvensomfång:
6 - 50.000 Hz

Impedans:
20 ohm

Känslighet:
98 dB

Kontakt:
3.5 mm (6.35 mm adapter medföljer)

Kabellängd:
TBA

Tillbehör:
6.35 mm adapter

Vikt:
0.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-02-22