Pro-Ject Audio T1 Phono SB
- Manuell remdriven skivspelare
- Inbyggt RIAA-steg (MM)
- Speedbox för varvtalskontroll 33- och 45-varv)
- CNC-fräst plint i MDF
- Nyutvecklad rak 8.6 tums tonarm i aluminium
- Lågfriktions och vibrationsfritt tonarmslager
- Skivtallrik i 8 mm vibrationsfritt glas
- Levereras med förmonterad Ortofon OM5 pickup och nål
- Vibrationsdämpande fötter
- Levereras med dammlock

Pro-Ject T1 Phono SB är en manuell skivspelare med prestanda som sällan skådats i den här prisklassen. Inbyggt RIAA-steg för MM-pickuper och elektronisk varvtalskontroll (Speed Box) för enkel växling mellan 33- och 45-varv.
[underrubrik]Påkostad instegsmodell[/underrubrik]Pro-Ject T1 Phono SB är en instegsmodell i skivspelarvärlden med prestanda som få andra tillverkare kan mäta sig med i den här prisklassen. Själva plinten är helt fri från plastkomponenter och utfräst i en CNC-maskin för högsta noggrannhet. Det finns inga ihåligheter i chassit som kan orsaka oönskade resonanser. En 8 mm tjock skivtallrik i glas är inte bara snygg att se på utan minskar även de vibrationer som kan leta sig upp genom chassit. Som en extra säkerhet står spelaren dessutom på ett par vibrationsdämpande fötter. Plinten finns tillgänglig i 3 snygga finishar: Högblank svart, matt vit och klassisk valnöt.

[produktbild]359942-pro-ject-t1-phono-sb-om5-603[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggt RIAA-steg och Speed Box[/underrubrik]Med det inbyggda RIAA-steget kan du koppla in Pro-Ject T1 Phono SB till en förstärkare eller aktiv högtalare som saknar den nödvändiga Phonoingången.

SB som står för Speed Box och är en elektronisk varvtalskontroll som gör det enkelt att byta hastighet mellan 33- och 45-varv, du byter varvtal med switchen spelaren och behöver alltså inte lyfta tallriken för att flytta remmen. Dessutom ser Speed Boxen till att hastigheten hålls jämn under gång tack vare den precisionsstyrda AC-motorn.

[produktbild]359946-pro-ject-t1-phono-sb-om5--02[/produktbild]
[underrubrik]Tonarm och motor[/underrubrik]Till T1 Phono SB har Pro-Ject tagit fram en ny 8.6 tums rak tonarm med ett integrerat tonarmsskal som är tillverkad helt i aluminium för lägsta möjliga vikt och högsta hållbarhet. Precisionstillverkade lågfriktions tonarmslager gör den väldigt exakt vid drift och håller nålen i spår.

[produktbild]321404-pro-ject-t1-bt-103[/produktbild]

[underrubrik]Förmonterad pickup och nål[/underrubrik]Pro-Ject T1 Phono SB kommer förmonterad med en av världens mest sålda pickuper, nämligen danska Ortofon OM5. En populär pickup som man enkelt byter nål om man vill satsa på ännu bättre ljudkvalitet. Själva nålen har en eliptisk slipning för bra spårning och hållbarhet.

[produktbild]321407-pro-ject-t1-bt-387[/produktbild]

 
Modeller
Svart högblank 4.990:-
Matt vit 4.990:-
Valnöt 4.990:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdriven, manuell

Inbyggt RIAA-steg:
Ja (MM), avstängningsbart

Pick-up:
Ortofon OM5

Hastigheter:
33- och 45-varv med elektronisk varvtalsjustering

Nätdel:
Extern 15V DC / 800 mA

Utgångar:
Phono MM, Line-Out, jordanslutning

Tillbehör:
Dammlock, filtmatta, nätdel, Connect it E RCA-kabel, singeladapter

Mått:
415 x 100 x 335 mm

Vikt:
3.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2023-01-23