JBL Arena Stage A190 + A135C + A130 5.0paket
- Paket med största golvhögtalaren i Stage-serien
- 2.5-vägs golvhögtalare med dubbla 8 tums basar
- Patenterad HDI wave guide
- Designade och utvecklade i USA
- Upplev JBL:s legendariska bastryck
- Rejäla outriggers med spikes eller gummitassar
- Dubbla fintuneade bakåtriktade basportar
- Fungerar lika bra till film som musik
- 5.0 paket utan subwoofer

Stage är högtalarserien för den som vill ha bra tryck med live-känsla till bästa prisnivå. Här i 5.0 uppsättning med största golvhögtalarna och den breda centerhögtalaren som kan placeras perfekt under TVn. Komplettera gärna med separata subwoofers.
[underrubrik]JBL Stage-serie[/underrubrik]Stage-serien har, precis som de flesta andra högtalare i JBL:s sortiment, designats och utvecklats i deras världsberömda utvecklingsavdelning i Northridge, California. Högtalarna i serien bjuder på ett väldigt bra pris/prestanda förhållande där flera teknologier hämtats från de dyrare Studio och HDI-serierna. Oavsett om det spelas musik eller det är den senaste actionfilmen som avnjuts, kan du vara säker på att Stage-serien levererar ett kraftfullt ljud med bra dynamik och spridning.

[underrubrik]2.5-vägs golvhögtalare[/underrubrik]Stage A190 är den största golvhögtalaren i serien som med sina dubbla 8-tums element levererar en djup och kraftfull bas, som JBL gjort sig kända för världen över för. En 25 mm aluminiumdiskant, placerad i en HDI (High Definition Imaging) wave guide, ser till att ge en klar diskant med bra spridning. Stage A190 fungerar ypperligt som högtalare till den rena musikanläggningen eller som frontar i biosystemet.Följande produkter ingår i paketet:
1 par JBL Arena Stage A190 golvhögtalare
1 st JBL Arena Stage A135C centerhögtalare
1 par JBL Arena Stage A130 stativhögtalare


 
Modeller
Svart 20.680:-


Typ:
5.0-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
35.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-12-21