Yamaha WS-B1A
- Kompakt och portabel högtalare
- Streamingstöd via Bluetooth 5.0
- Upp till 12 timmars batteritid
- Snygg design med tygomslag
- IP67-klassad, vattentät och dammtålig
- Nyckelhålsfäste för väggmontering
- Yamaha True Sound
- Touchkontroller på toppen
- Finns i flera snygga finishar

Yamaha WS-B1A är en kompakt och snyggt designad portabel högtalare med streamingstöd via Bluetooth och inbyggt uppladdningsbart batteri. IP67 klassningen gör den både vatten- och dammtät vilket innebär att den klarar att användas i lite tuffare miljöer.
[underrubrik]Liten på jorden, stor i ordern[/underrubrik]Yamahas bärbara högtalare WS-B1A må vara liten med presterar ändå ett imponerande stort ljud, sett till sitt format och pris. Tack vare ett bredbandselement på 55 mm och väl anpassad effekt kan du uppleva Yamahas True Sound var du än befinner dig.

[produktbild]358527-yamaha-ws-b1a-888[/produktbild]
[underrubrik]Snyggt designad[/underrubrik]Den kompakta högtalaren har ett snyggt tygomslag och finns i tre olika färger vilket gör det enkelt att hitta en färg som smälter in på bästa sätt i din hemmiljö. Tyget är optimerat för att släppa igenom ljudet på bästa sätt så du kan uppleva Yamahas högkvalitativa sound när du spelar din favoritmusik.

[produktbild]358529-yamaha-ws-b1a-247[/produktbild]
[underrubrik]IP67-klassad - damm och vattentät[/underrubrik]WS-B1A har en vattentät design så du kan ha den stående bredvid badkaret, vid poolen eller på stranden utan att vara rädd för att den skall ta skada av vattenstänk.

[produktbild]358528-yamaha-ws-b1a-319[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggt uppladdningsbart batteri[/underrubrik]Det inbyggda batteriet ger dig en speltid på upp till 12 timmar och laddas fullt igen på ungefär tre timmar. En USB-A till USB-C laddningskabel medföljer som du kan ansluta till t.ex din telefonladdare. Det finns även en speciell laddningsdocka (CC-T1A) som kan köpas till som separat tillbehör.

 
Modeller
Svart 1.390:-
Mörkgrå 1.390:-
Ljusgrå 1.390:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja, upp till 12 timmars speltid

Bluetooth:
Ja, 5.0

USB:
USB-C (laddning)

Mått:
88 x 105 x 88 mm

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-12-20