iFi Audio Uno DAC & hörlursförstärkare
- Ultrakompakt DAC och hörlursförstärkare
- ES9219 Sabre DAC med HyperStream III arkitektur
- USB-C anslutning för PC, Mac, telefoner och surfplattor
- Stöd för upp till 32bit/768kHz inkl. DSD256 och MQA-filer
- 3.5 mm hörlursuttag med S-Balanced konfiguration
- Justerbar gain med 6dB(PowerMatch)
- EQ med musik, film och gamingläge
- Frontpanel i aluminium
- Dynamic Range Enhancement och dedikerad klock-kretslösning
- Högkvalitativa komponentval sett till priset


iFi Audio Uno är en väldigt kompakt och otroligt prisvärd kombinerad DAC och hörlursförstärkare från de engelska trollkonstnärerna iFi Audio.
[underrubrik]Ultrakompakt DAC och hörlursförstärkare[/underrubrik]Med Uno har iFi Audio tagit många av sina väl beprövade teknologier och stoppat ner i ett väldigt kompakt chassi och levererar en prestanda som man inte trodde kunde vara möjlig i det här prisläget. Uno kan användas som en USB-DAC kopplad till din förstärkare eller direktdrivning av dina hörlurar. Anslut den lilla enheten med USB-C från din dator, telefon eller surfplatta och njut av högupplöst ljud. Ingen extern nätdel behövs då den får sin strömförsörjning direkt via USB-kabeln.

[produktbild]356990-ifi-audio-uno-dac-horlursforstarkare--02[/produktbild]
[underrubrik]Bättre ljud till dina hörlurar[/underrubrik]Med iFi Audio Uno kan du på ett billigt och enkelt sätt förbättra ljudet ur dina hörlurar. Uno har en maximal output via 3.5 mm hörlursuttaget på upp till 211mW vid 32 ohm (39mW @ 300 ohm) vilket gör att den ger dina hörlurar bättre förutsättningar för att leverera det ljud de faktiskt kan prestera, hörlursuttag från en dator eller telefon har inte alls samma möjligheter.

iFi Audio använder sig av sin patenterade teknologi S-Balanced, som reducerar brus, crosstalk och distortion.

[produktbild]356998-ifi-audio-uno-dac-horlursforstarkare--02[/produktbild]
[underrubrik]Kan anpassas efter dina hörlurar - PowerMatch[/underrubrik]Som hos sina mer påkostade syskon hittar du även här en gainjustering. iFi Audio Uno har justerbar gain (förstärkning) med 6dB vilket gör att den analoga volymkontrollen alltid kan användas inom sitt optimala område, volymporten låter alltid bäst vid hög volym då den får ett lägre seriemotstånd i signalvägen. Istället för att justera volymen i din dator eller telefon använder man volymporten på fronten för bäst resultat.

Vilken gain du ställer beror på ditt val av hörlurar och om det är vanliga lurar eller in-ear. Ju högre känslighet lurarna du har, desto lägre gain behöver du. I slutändan är det dock dina egna öron som avgör vad som låter bäst.

[produktbild]356995-ifi-audio-uno-dac-horlursforstarkare-045[/produktbild]
[underrubrik]Bättre ljud till din förstärkare[/underrubrik]Uno fungerar även som USB-DAC om du vill koppla signalen vidare till din förstärkare, då ansluter du bara en stereo RCA kabel får baksidan på Uno.

[produktbild]356993-ifi-audio-uno-dac-horlursforstarkare-737[/produktbild]
[underrubrik]Stöd för högupplöst ljud[/underrubrik]D/A-omvandlaren i Uno har hämtats från ESS där en 32-bitars ES9219 Sabre DAC med HyperStream III arkitektur står för digital till analog omvandlingen. DACn har stöd för upplösningar upp till 32bit/768kHz inklusive DSD256 och MQA.

[produktbild]356997-ifi-audio-uno-dac-horlursforstarkare-027[/produktbild]
[underrubrik]Inbyggd EQ med färdiga presets[/underrubrik]Uno har även en inbyggd EQ med tre färdiga förval som har tuneats specifikt för att framhäva vissa egenskaper för respektive läge. En knapp på fronten gör det enkelt att växla mellan de tre lägena Music/Movie/Game och på ovansidan visar de belysta logotyperna vilket läge som används för närvarande.

[produktbild]356990-ifi-audio-uno-dac-horlursforstarkare--02[/produktbild]

 
Modeller
Blå 990:-


Typ:
DAC+Hörlursförst.

Kontakt:
3.5mm hörlursuttag, USB-C

Tillbehör:
USB-A till USB-C kabel, snabbstartguide

Mått:
88 x 26 x 81 mm

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-11-10