SVS Prime Wireless Pro + 3000 Micro
- 2.1-system med högtalare och subwoofer
- Kritikerrosade och EISA Award belönade!
- Omfattande streamingstöd och multirumsstöd
- WiFi, AirPlay 2, Chromecast, DTS PlayFi och Bluetooth aptX
- Analoga och digitala ingångar inkl. HDMI eARC/ARC
- Kan styras via telefon, surfplatta, dator eller fjärrkontroll
- 24bit/192kHz D/A-omvandlare
- Aktivt digitalt delningsfilter och DSP
- Ultra kompakt subwoofer med dubbla 8-tums element
- Sledge STA-800D2 Klass-D förstärkare

SVS Prime Wireless Pro + 3000 Micro är ett 2.1-system som består av de EISA Award 2022/2023 belönade aktiva trådlösa högtalarna Prime Wireless Pro samt den ultrakompakta och kraftfulla subwoofern 3000 Micro som fick samma utmärkelse 2021/2022. Du kan streama din musik via det omfattande streamingstödet och ansluta dina externa källor och sedan njuta av ett kraftfullt och dynamiskt ljud.
[underrubrik]Högtalarna Prime Wireless Pro[/underrubrik]De flerfaldigt prisbelönta SVS Prime Wireless Pro är ganska kompakta i sitt format men levererar ett ljudtryck som få andra högtalare i den här storleken kan mäta sig med. SVS har valt att bestycka högtalaren med fyra supereffektiva Klass D slutsteg med en total effekt på 200 watt där varje element i vardera högtalare får 50 watt för optimal drivning. Resultatet blir en högtalare som levererar en djup och taktfast bas med härligt mellanregister och klar diskant.


[underrubrik]Flerfaldigt prisbelönta[/underrubrik]Redan innan högtalarna släppts till oss konsumenter har SVS Prime Wireless Pro gett eko i hela världen med tunga utmärkelser och fina testresultat. De utsågs bland annat av organsationen EISA till "Årets Mest Prisvärda Trådlösa Högtalare 2022-2023", i tidningen What HiFi? får de utmärkelsen "Residential Systems 2022 Best of CEDIA Award", den högt ansedde journalisten Darko Audio höjer dom till skyarna, bara för att nämna några.

[underrubrik]Omfattande streaming- och multirumsstöd[/underrubrik]En av flera välkomna nyheter till SVS Prime Wireless Pro är det uppgraderade och väldigt omfattande streaming och multirumsstödet högtalarna fått. Med inbyggt WiFi, stöd för Apples AirPlay 2, Chromecast samt DTS Play-Fi blir det både enklare att spela din musik, oavsett om du är Android eller iOS-användare, samt att utbudet av tillgängliga streamingtjänster öppnar sig nåt enormt.

Högtalarna har dessutom stöd för högupplöst streaming via Bluetooth aptX, perfekt när man inte har tillgång till WiFi. Precis som tidigare sitter även en Hi-Res Audio 192khz / 24-bitars DAC som klarar av att leverera högupplösta digitala källor med imponerande precision.

Med AirPlay2, Chromecast och DTS Play-Fi kan du göra SVS Prime Wireless Pro till en del av ditt smarta hems ekosystem och länka ihop kompatibla högtalare till ett komplett multirumssystem.

[produktbild]356609-svs-prime-wireless-pro-746[/produktbild]
[underrubrik]Anslutningar[/underrubrik]Utöver det ovan nämna omfattande streamingstödet bjuder högtalarna på en stor flexibilitet när det gäller inkoppling av externa källor. På baksidan av "masterhögtalaren" sitter flera in- och utgångar, såväl analoga som digitala. Koppla in din TV via HDMI-porten som har stöd för eARC/ARC, saknas detta på TVn kan även den optiska ingången användas. Du har dessutom två analoga ingångar, en stereo RCA samt en 3.5 mm Line In. Önskas bästa koppling mot ditt nätverk kan högtalarna anslutas med nätverkskabel direkt till din router.

[produktbild]356609-svs-prime-wireless-pro-773[/produktbild]
[underrubrik]Dubbla 8-tummare i superkompakt kabinett[/underrubrik]Med 3000 Micro visar SVS att en ordentligt konstruerad subwoofer i ett extremt litet kabinett kan mäta sig prestandamässigt med betydligt större basar. De dubbla aktiva 8-tums basarna som placerats på vardera sida av det 10 tum lilla kabinettet, vilket mekaniskt förhindrar vibrationer i kabinettet, motsvarar prestandan från ett tolv tum stort element. 3000 Micro är ett utmärkt val för dig som vill njuta av prestandan från en större bas men inte har platsen för den. Vare sig det gäller film eller musik kommer du bli hänförd av basens enorma potential.

[produktbild]325848-svs-3000-micro-444[/produktbild]

[underrubrik]Kraftfullt Sledge-slutsteg med inbyggd DSP[/underrubrik]I 3000 Micro har man hämtat teknik från referensbasen [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/subwoofers/aktiv/251100-svs-pb16-ultra/]SB/PB16-Ultra[/url] och använder samma framgångsrika Sledge slutsteg som i [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/subwoofers/aktiv/285540-svs-sb-3000/]den flerfaldigt prisbelönta SB-3000[/url]. Slutsteget är verkligen en slägga i ordets rätta bemärkelse med en kontinuerlig effekt på hela 800 Watt RMS och över 2500 Watt Peak effekt. Steget är uppbyggt som en effektiv High-current class-D konstruktion som kombinerats med 25-amp 600-volt diskreta MOSFET utgångssteg och drivning av Analog Devices DSP på 50 MHz med dubbel precisionsfiltering på 56 bit.

[underrubrik]Kontrollera din bas via telefon/surfplatta[/underrubrik]En mycket smart funktion är att du kan styra subwoofern via SVS App som finns till Apple och Android enheter. Alla DSP-program och justeringar gör du smidigt från soffan utan att behöva gå fram och trycka på knapparna. Appen kopplas upp via den inbyggda Bluetooth-mottagaren. I appen finns en parametrisk EQ (3 per förval), justering för frekvens, fas, polaritet och rumskompensation. Du kan även, utöver de förvalda lägena, skapa upp till tre egna lägen som du enkelt kan växla mellan.

[produktbild]325847-svs-3000-micro-802[/produktbild]

Följande produkter ingår i paketet:
1 par SVS Prime Wireless Pro
1 st SVS 3000 Micro


 
Modeller
Svart 22.980:-
Vitt 22.980:-


Typ:
2.1 system

Högtalare:
Prime Wireless Pro, 4 x 50 watt Klass D

Subwoofer:
SVS 3000 Micro, 800 watt Klass D

Ingångar:
Se respektive produkt

Utgångar:
Se respektive högtalare

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
21 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-11-04