Focal hörlurar Bathys ANC trådlös HiFi hörlur
- Trådlösa hörlurar i premiumklass
- Aktiv brusreducering (ANC)
- Inbyggd 24bit/192kHz USB-DAC
- Upp till 30 timmars batteritid (Bluetooth)
- Tillverkade av noggrant utvalda material
- Vinklade 40 mm M-formade bredbandselement
- Utvecklad, designad och byggd i Frankrike
- Åtta inbyggda mikrofoner för brusreduceringen
- Bluetooth 5.1, stöd för SBC, AAC, aptX, aptX Adaptive
- Vikbar konstruktion, förvaringsfodral ingår

Focal Bathys ANC är en trådlös hörlur i premiumsegmentet med Bluetooth 5.1 och aktiv brusreducering. Hörlurarna har ärvt mycket av sina dyrare syskons teknologier, som det 40 mm stora M-formare elementet i aluminium/magnesium, och är uteslutande tillverkad i exklusiva materialval som äkta läder och aluminium och magnesium. Njut av Focals erkänt högpresterande ljud i en riktig premiumhörlur, helt trådlöst.


[underrubrik]Trådlösa premiumlurar med brusreducering[/underrubrik]Focal är ingen duvunge när det gäller ljud och har i mer än 40 års tid levererat ljudprodukter på absolut högsta nivå till HiFi-entusiaster, professionella studios, billjudsfantaster och bilindustrin. Redan 2012 släpptes Focals första hörlurar som fem år senare följdes av deras första trådlösa hörlur, Listen. Nu är det alltså dags för Bathys, Focals första hörlur med inbyggd aktiv brusreducering att göra entré. Bathys är byggd efter samma princip som sina dyrare syskon med exklusivt utvalda premiummaterial för att leverera en hörlur som håller absolut toppklass, såväl ljud- som kvalitetsmässigt.


[underrubrik]40 mm M-Dome drivers[/underrubrik]Bathys har precis som sina större syskon 40 mm stora element med M-formade membran. Elementen i aluminium/magnesium är vinklade direkt mot öronen för att kunna återge en bättre och mer exakt stereobild för att mer efterlikna ljudet från en högtalare placerad i ditt rum. Ljudet är detaljerat och dynamiskt, precis så som Focal gjort sig kända för att leverera.

[produktbild]355169-focal-horlurar-bathys-anc-hifi-horlur-548[/produktbild]
[underrubrik]Härlig byggkvalitet med exklusiva materialval[/underrubrik]Designen på Bathys är hämtad från Focals både öppna och slutna lurar och bjuder på ett urval av högklassiga material. Membranen är som nämnts ovan tillverkade i aluminium och magnesium. Huvudbandet är tillverkat i aluminium som sedan klätts med mikrofiber och fått ett överdrag i äkta läder. Öronkuddarna, även de klädda i läder, ger en skön lyssningskomfort även under längre lyssningsstunder och är lätta att byta ut.

[produktbild]355166-focal-horlurar-bathys-anc-hifi-horlur-942[/produktbild]
[underrubrik]Aktiv brusreducering (ANC)[/underrubrik]Som nämnts ovan är detta Focals första hörlurar med inbyggd aktiv brusreducering. Hela åtta mikrofoner samverkar för att stänga ute oönskat ljud samtidigt som du kan njuta av musik och föra dina samtal med bibehållen suverän ljudkvalitet. Brusreduceringen kan ställas i två olika lägen, Silent (optimal vid resande med mycket störande bakgrundsljud) och Soft (lägre grad av brusreducering). Det finns även ett Transparency Mode (transparent läge) som gör dig mer uppmärksam på yttre ljud, bra när man rör sig i trafikerade miljöer och vill har bättre koll på vad som händer i sin omgivning.

[underrubrik]Lång batteritid, snabb uppladdning[/underrubrik]Focal Bathys har en batteritid på upp till 30 timmar med Bluetooth och brusreducering (ANC) aktiverad. Via snabbladdningsfunktionen kan du få upp till fem timmars batteritid igen på endast 15 minuters laddning. Skulle batteriet ta slut helt kan du använda lurarna direktkopplade till din telefon eller dator med den medföljande kabeln. Observera att laddkabel ingår men inte laddare, du kan använda samma USB-laddare som du har till din telefon.

[underrubrik]Inbyggd 24bit/192kHz D/A-omvandlare[/underrubrik]Focal Bathys bjuder även på en specialare i form av en inbyggd USB-DAC. Kopplar du den medföljande USB-C kabeln till din dators USB-uttag kan du köra ljudet direkt via hörlurarnas inbyggda D/A-omvandlare med en upplösning på upp till 24bit/192kHz.

[underrubrik]För dina samtal med hög ljudkvalitet[/underrubrik]Utöver att prestera på topp när det gäller ljudkvalitet kan du såklart använda Bathys för att föra din samtal med kristallklart och brusfritt ljud. Lurarna har även stöd för röststyrning.

[underrubrik]Medföljande tillbehör[/underrubrik]I förpackningen ligger, utöver själva lurarna, ett fodral, 3.5 mm hörlurskabel (1.2 meter) samt en USB-C kabel (1,2 meter) som används för laddning och när du vill ansluta lurarna till din PC eller MAC.

[produktbild]355163-focal-horlurar-bathys-anc-hifi-horlur-695[/produktbild]

 
Modeller
Silver 8.990:-


Typ:
Trådlös

Frekvensomfång:
15 - 22.000 Hz

Kontakt:
3.5 mm, USB-C

Mikrofon:
Ja

Kabellängd:
1.2 meter (gäller både 3.5 mm och USB-C)

Tillbehör:
förvaringsfodral, 3.5 mm kabel, USB-C kabel, snabbstartguide

Vikt:
0.35 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-10-05