JBL Arena Stage A190 5.1 högtalarsystem
- 5.1-högtalarsystem i Arena Stage-serien
- Golvhögtalare med dubbla 8-tums basar
- Rejäl klangmatchad center
- 2-vägs bokhyllehögtalare som surround
- 12-tums aktiv subwoofer med 250 watts steg
- Helt klangmatchat
- Funkar till både film och musik
- Stativ och väggfästen finns som tillval

JBL Arena Stage A190 5.1 är ett hembiosystem hämtat från den prisvärda JBL Arena Stage-serien som levererar ett stort ljud till en relativt lågkostnad. Njut av rumsfyllande film- eller musikljud från systemet där frontarnas mäktiga 8-tums element, tillsammans med den klangmatchade centern och surroundhögtalarna, sömlöst målar upp en stor ljudbild. Den aktiva subwoofern med 12-tums element ser till att ge den rätta tjongen i de lägre registren när actionscenerna drar igång ordentligt.
[underrubrik]JBL Arena Stage serie[/underrubrik]Stage-serien har, precis som de flesta andra högtalare i JBL:s sortiment, designats och utvecklats i deras världsberömda utvecklingsavdelning i Northridge, California. Högtalarna i serien bjuder på ett väldigt bra pris/prestanda förhållande där flera teknologier hämtats från de dyrare Studio och HDI-serierna.

Oavsett om det spelas musik eller det är den senaste actionfilmen som avnjuts, kan du vara säker på att Stage-serien levererar ett kraftfullt ljud med bra dynamik och spridning.

[underrubrik]2.5-vägs golvhögtalare[/underrubrik]Stage A190 är den största golvhögtalaren i serien som med sina dubbla 8-tums element levererar en djup och kraftfull bas, som JBL gjort sig kända för världen över för. En 25 mm aluminiumdiskant, placerad i en HDI (High Definition Imaging) wave guide, ser till att ge en klar diskant med bra spridning. Stage A190 fungerar ypperligt som högtalare till den rena musikanläggningen eller som frontar i biosystemet.

[produktbild]340090-jbl-arena-stage-a190-golvhogtalare-616[/produktbild]
[underrubrik]Rejäl centerhögtalare[/underrubrik]Stage A135C är den större centerhögtalaren i serien som med sina sex stycken 3-tums element levererar en stor ljudbild med tight bas, öppet mellanresgiter och klar dialog. En 25 mm aluminiumdiskant, placerad i en HDI (High Definition Imaging) wave guide, ser till att ge en klar diskant med bra spridning.

[produktbild]340251-jbl-arena-stage-a135c-centerhogtalare-877[/produktbild]
[underrubrik]Surroundhögtalarna A130[/underrubrik]Stage A130 är den största stativhögtalaren i serien som med sitt 5.25-tums element levererar en rapp och musikalisk bas, som JBL gjort sig kända för världen över för. En 25 mm aluminiumdiskant, placerad i en HDI (High Definition Imaging) wave guide, ser till att ge en klar diskant med bra spridning. Stage A130 fungerar ypperligt som fronthögtalare till den rena musikanläggningen eller som front- och eller surroundhögtalare i biosystemet.

[produktbild]340210-jbl-arena-stage-a130-stativhogtalare-517[/produktbild]
[underrubrik]Aktiv subwoofer med 12-tums element[/underrubrik]Stage A120P är en av två subwoofers i serien och har bestyckats med ett rejält 12-tums element som får sin drivning av ett kraftfullt slutsteg på 250 watt (peak 500 watt). Förhöj upplevelsen av både film och musik med en eller varför inte två subwoofers får att få den rätta biokänslan. Använder du dubbla (eller fler) basar får du en jämnare återgivning av basen i rummet. Mer ljud - mer kul.

[produktbild]340271-jbl-arena-stage-a120p-subwoofer-244[/produktbild]

Följande produkter ingår i paketet:
1 par JBL Arena Stage A190 golvhögtalare
1 par JBL Arena Stage A130 stativhögtalare
1 st JBL Arena Stage A135C centerhögtalare
1 st JBL Arena Stage A120P subwoofer


 
Modeller
Svart 21.490:-


Typ:
5.1-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
53.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-09-28