Sonos Sub Mini
- Kompakt aktiv trådlös subwoofer
- Kan anslutas till valfritt Sonos-system
- Elegant designad
- Lätt att placera och ansluta
- Optimerad för små till mellanstora rum
- Bra komplement till Sonos soundbar och högtalare
- Ansluts smidigt via Sonos app
- Stödjer Sonos Trueplay (kräver iOS enhet)
- Finns i både svart och vitt utförande

Sonos Sub Mini är en kompakt och kraftfull trådlös aktiv subwoofer som du snabbt och enkelt kopplar ihop med din Sonos soundbar eller högtalare.


[underrubrik]Sub Mini ger stort intryck[/underrubrik]Få en större ljudupplevelse från TV, musik och mer med kraftfull bas när du kopplar ihop Sub Mini med Beam, Ray, One eller One SL. Placera den var som helst i rummet, installera enkelt med Sonosappen och upplev ett fylligare och mer omslutande ljud utan brus eller vibrationer.

[produktbild]353808-sonos-sub-mini-723[/produktbild]
[underrubrik]Gör din hemmabio mer dramatisk[/underrubrik]Med Sonos Sub Mini höjer du upplevelsen för din hemmabio och med mera tryck i de lägre registren kommer du närmare filmens handling. Anslut Sub Mini snabbt och smidigt till din Sonos Beam eller Ray via Sonos app. Den trådlösa och snabba 5 Ghz-anslutningen ser till att allt ljud synkas perfekt mot din TV.

[produktbild]353809-sonos-sub-mini-518[/produktbild]

[underrubrik]Bättre tryck i musiken[/underrubrik]Tillsammans med Sonos One eller One SL skapar du ett diskret musiksystem som ger dig gott om detaljer med fler nyanser.

[produktbild]353808-sonos-sub-mini-109[/produktbild]
[underrubrik]Kompakt och kraftfull[/underrubrik]Under det kompakta kabinettet döljer sig två specialdesignade subwooferelement som tack vare kraftfull förstärkning och avancerad signalprocessering får Sub Mini att låta mycket mer än vad storleken förtäljer. De två sex tum stora baselementen är placerade inåt mot varandra vilket ger en vibrationsdämpande konstruktion helt utan förvrängning.

[produktbild]353809-sonos-sub-mini-578[/produktbild]
[underrubrik]Trueplay™ teknologi, optimerad bas för ditt utrymme [/underrubrik]Med Sonos Trueplay™-teknologi kan du vara säker på att Sub Mini alltid presterar optimalt. Trueplay* anpassar ljudet efter det rums akustik så att det du lyssnar på alltid låter som det är tänkt.
*Kräver iOS-enhet.

[produktbild]353808-sonos-sub-mini-524[/produktbild]
[underrubrik]Elegant designad, enkel att möblera[/underrubrik]Det kompakta formatet med dess diskreta cylinderformade design gör det enkelt att hitta en placering för Sub Mini i ditt rum. Ställ den under ett bord eller placera den i ett hörn, valet är ditt och det enda du behöver tänka på är att ansluta den till ett strömuttag, installationen går sedan snabbt och smidigt via Sonos app.

[produktbild]353809-sonos-sub-mini--02[/produktbild]
[underrubrik]Bättre tillsammans[/underrubrik]Mixa och matcha högtalare för att bygga systemet du vill ha över tid. Utöka enkelt när det passar dig och lyssna överallt i och utanför hemmet.

[produktbild]353808-sonos-sub-mini-898[/produktbild]

 
Modeller
Svart 5.690:-
Vit 5.690:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv trådlös (WiFi)

Element:
Dubbla 6.5-tums

Mått:
HxD: 305 x 230 mm

Vikt:
6.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-09-13