Pro-Ject Audio Debut PRO S
- Manuell remdriven skivspelare
- Levereras med Pick it S2 C pickup
- 10-tums S-formad tonarm i aluminium
- Överdimensionerat chassi i MDF, lackat i 8 lager
- Tonarmsskal med SME-infästning
- Diamantskuren sub-platter i aluminium
- Fullt justerbar VTA och Azimuth
- Elektronisk varvtalsjustering för 33-, 45- och 78-varv
- Antimagnetisk och TPE-dämpad skivtallrik
- Höjdjusterbara och vibrationsdämpande fötter

Pro-Ject Debut PRO S är en manuell skivspelare med elektronisk varvtalskontroll som bygger på Pro-Jects grundfilosofi om en skivspelare utan onödiga finesser och funktioner. Allt fokus ligger på att leverera en spelare som levererar bästa möjliga ljudprestanda genom att använda noggrant utvalda komponeter. Debut PRO S är utvecklad, designad och handbyggd i Europa.
[underrubrik]Påkostad manuell skivspelare[/underrubrik]Pro-Ject Debut PRO S är en skivspelare som nästan är helt manuell, vilket gör dig mer delaktig i lyssningen och njutningen av att spela klassiska vinylskivor. Du lyfter själv på tonarmen och tar av den när skivan nått sitt slut, varvtalsjusteringen sköts dock elektroniskt med en brytare för 33-, 45- och 78-varv (specialrem för 78-varv medföljer).

Designen är skönt avskalad där alla synliga komponenter är lackade i en diskret mattsvart finish.

Den överdimensionerade plinten, som tagits fram speciellt för den 10 tum långa S-formade tonarmen, är tillverkad i MDF som lackats med hela åtta lager lack för en klanderfri finish.

[produktbild]353740-pro-ject-debut-pro-s-065[/produktbild]
[underrubrik]10-tums S-formad tonarm[/underrubrik]Tonarmen till Debut PRO S är en nyutvecklad 10 tum lång och S-formad tonarm i aluminium där tonarmsbasen vilar på CNC-frästa lager i aluminium. Armen är väldämpad och ser till att effektivt hålla nålen i spår. Jämfört med en traditionell rak tonarm ökar S-formen tonarmens effektiva massa vilket gör den lämpad även för användning med tyngre MC-pickuper. Armens infästning för pickupen är med SME-standard vilket gör det lätt att uppgradera pickupen om man så önskar.

[produktbild]353745-pro-ject-debut-pro-s-697[/produktbild]
[underrubrik]Levereras med Pick it S2 C MM-pickup[/underrubrik]Debut PRO S levereras med en förmonterad Pick it S2 C MM-pickup som sitter på ett tonarmsskal med SME-infästning. Den dynamiska pickupen är framtagen i samarbete med inte helt okända Ortofon och baseras på den legendariska Concorde. Pickupen är optimerad för tonarmen och den monterade nålen med elliptisk slipning kan enkelt bytas ut mot någon av Ortofons nålar i OM-serien.

[produktbild]353746-pro-ject-debut-pro-s-285[/produktbild]
[underrubrik]Fullt justerbar Azimuth och VTA[/underrubrik]Med möjligheten att justera Azimuth (vridningsvinkel) och VTA (Vertical Trackning Alignment) kan du modifiera spelaren efter dina preferenser.

[produktbild]353747-pro-ject-debut-pro-s-923[/produktbild]
[underrubrik]Väldämpad skivtallrik[/underrubrik]Den 300 mm stora och tunga skivtallriken, som är gjord av pressad aluminium, är anti-magnetisk och har en ring av TPE (thermoplastic elastomer) på insidan vilket hjälper till att dämpa resonanser och minimera vobbel och fladder.

[produktbild]353748-pro-ject-debut-pro-s-008[/produktbild]
Tallriken vilar på en diamantskuren subplatter som tillsammans med den elektroniska varvtalskontrollen ger en stabil och jämn drift utan oönskade resonanser.

[produktbild]353749-pro-ject-debut-pro-s-335[/produktbild]
[underrubrik]Höjdjusterbara fötter[/underrubrik]Spelaren vilar på tre dämpade höjdjusterbara fötter i aluminium vilket gör det enkelt att få spelaren i våg.

[underrubrik]CNC-frästa komponenter[/underrubrik]Alla metalldetaljer är CNC-frästa för absolut bästa precision och har sedan lackats i en diskret mattsvart finish vilket ger Debut PRO S dess eleganta och rena design.

[produktbild]353745-pro-ject-debut-pro-s-928[/produktbild]

 
Modeller
Matt svart 10.490:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Manuell remdriven

Inbyggt RIAA-steg:
Nej

Pick-up:
Ppro-Ject Pick it S2 C (MM-pickup)

Hastigheter:
33-, 45- och 78-varv med elektronisk varvtalsjustering

Nätdel:
Extern 15V DC/0.8A

Utgångar:
Stereo RCA + jordanslutning

Tillbehör:
Nätdel, dammlock, antiskatingvikt, rem för 33/45 samt 78-varv, singeladapter, Connect it E RCA-kabel, nålvåg, alignment protractor

Mått:
462 x 145 x 345 mm

Vikt:
7 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-09-13