Marantz CD 60 CD-spelare
- Högklassig CD-spelare
- Designmatchad mot Model 30 och 40n
- Stöd för högupplösta filer via USB
- Levererar en varm och stor ljudbild
- Optimerade HDAM+HDAM-SA2 kretsar
- Rejäl och blixtsnabb strömförsörjning
- Dedikerad hörlursförstärkare med separat volymkontroll
- Analoga och digitala utgångar
- Valbara digitala filter
- Display på fronten med dimbar belysning

Marantz CD 60 är en riktigt snygg och välljudande CD-spelare som tagits fram för att mactha förstärkarna Model 40n och Model 30:s design. Njut av Marantz klassiska varma och stora ljudbild från dina CD-skivor eller lagrad musik på USB. En dedikerad hörlursförstärkare med Marantz HDAM-SA2 kretsar och justerbar gain låter dig sväva iväg i musikens underbara värld utan att störa din omgivning.
[underrubrik]Högklassig CD-spelare i härlig design[/underrubrik]Den skönt designade CD 60 från Marantz är inte bara snygg att beskåda utan levererar dessutom ett härligt varmt och stort ljud som ger nytt liv åt dina CD-skivor. För att få till det rätta "soundet" har CD 60 fintuneats av Marantz Sound Master.[underrubrik]Optimerade HDAM-kretsar[/underrubrik]Marantz har under lång tid använt sig av sina patenterade HDAM-kretsar som här i CD 60 ytterligare optimerats från de föregående modellerna. Genom att placera delarna symmetriskt på ljudkortet har man lyckats korta ner signalvägarna och får på så vis fram ett ännu bättre sound stage.

[produktbild]352448-marantz-cd-60-cd-spelare-392[/produktbild]
[underrubrik]Den viktiga D/A-omvandlingen[/underrubrik]En av de viktigaste sakerna i en CD-spelare är dess D/A-omvandlare som hanterar konverteringen från CD:ns digitala signal till analog som sedan skickas vidare till din förstärkare. I CD 60 sitter en DAC som baseras på chipset ES9016K2M och sedan fintuneats av Marantz ingenjörer för att bättra passa deras ljudideal. D/A-omvandlaren har stöd för 24bit/192kHz och DSD 5.6 MHz. Man har även valt att addera ett valbart digitalt filter

Filtret har två lägen, Filter 1 och Filter 2, där det första ger en långsam avrullning av ljudet med förbättrat djup i stereobilden, och med det andra får man en brantare avrullning för exaktare rumsåtergivning.

[underrubrik]Dedikerad hörlursförstärkare med HDAM-SA2[/underrubrik]Det är inte alltid man vill eller kan njuta av musik genom sina högtalare, och detta har Marantz tagit fasta på genom att addera en påkostad och fullt diskret hörlursförstärkare med deras HDAM-SA2 kretslösning. Med hörlursförstärkaren kan du, utöver att styra volymen, även ställa gain i tre olika steg (Low/Mid/High) för en perfekt matchning mot dina hörlurar. När hörlurar inte används går det att stänga av hörlursförstärkaren helt för att undvika störningar och brus när du lyssnar genom dina högtalare.

[produktbild]352449-marantz-cd-60-cd-spelare-136[/produktbild]
[underrubrik]Hanterar högupplösta filer via USB[/underrubrik]CD 60 är först och främst en välljudande CD-spelare vilken även hanterar digitalt lagrade filer från en extern USB-sticka eller hårddisk. Via USB kan du spela upp MP3, WMA, AAC and WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (upp till 192kHz/24-bit) och DSD (upp till 5.6MHz)

[produktbild]352448-marantz-cd-60-cd-spelare-762[/produktbild]
[underrubrik]Rejäl strömförsörjning[/underrubrik]Strömförsörjningen är väl tilltagen för och använder sig av supersnabba Schottky barrier dioder, högklassiga kondensatorer och spänningsregulatorer. Överdimensionerade kondensatorer ger bättre kraftresurser även under mer krävande lyssningssessioner.

[produktbild]352449-marantz-cd-60-cd-spelare-585[/produktbild]

 
Modeller
Svart 10.949:-
Silver 10.949:-


Typ:
CD-Spelare

D/A-Omvandlare:
ES9016K2M, 24bit/192 kHz

Digitala ljudutgångar:
1 x koaxial, 1 x optisk

Analoga ljudutgångar:
1 x stereo RCA, 6.3 mm hörlursuttag

Mått:
CD + MP3, WMA, AAC och WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (<24bit/192kHz), och DSD (upp till 5.6 MHz)

Vikt:
7.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2022-08-26